0

منظور حضرت زینب(س) از «امان از دوشنبه» چه روزی است؟

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8838
محل سکونت : اصفهان

منظور حضرت زینب(س) از «امان از دوشنبه» چه روزی است؟

منظور حضرت زینب(س) از «امان از دوشنبه» چه روزی است؟

حجت‌الاسلام سید حسین آقا میری
 

انحراف در جامعه قدم‌به‌قدم هست و هرگز به‌صورت آنی ارتجاع جامعه اتفاق نمی‌افتد، بنابراین نباید از کنار انحرافات کوچک بی‌تفاوت باشیم.

آیا سیدالشهدا(ع) برای شهادت و یا رسیدن به حکومت قیام کرد و یا آنکه مطلب دیگری در میان است.اساس و ریشه انحراف در یک جامعه الهی، خود مردم هستند، ازاین‌جهت که جهل بستر اصلی انحراف را ایجاد می‌کند.هرچه یک جامعه پیرامون مسائلی که باید بداند، بیشتر آگاه باشد، عمق نفوذ دشمن در آن جامعه بسیار کمتر است.نحراف زمانی به جامعه‌ای اتلاق می‌شود که اساس و بنیان یک جامعه برقرار است ولی یک آشفتگی و تزلزلی در جامعه حکم‌فرما است ولی ارتجاع، زمانی است که ظاهر و باطن جامعه کاملاً به سمت اصول جاهلیت رفته است.بدانید عقبه اصلی جریان سقیفه یهود است، نقش یهود در غصب خلافت امیرالمؤمنین و شهادت امیر المومنان بسیار مهم است، لذا یهود بر اساس توطئه‌ای جریان سقیفه را به‌صورت غیر آشکار راه انداختند.

تعبیری از امام علی هست که می‌فرماید باطل اگر آشکار خود را نمایان کند، همیشه شکست می‌خورد، لذا باطل همیشه خود را آراسته به حق می‌کند.یهود در سقیفه به دنبال ریشه‌کنی اسلام ناب بودند، به تعبیر علامه عسکری(ره) یهودیان و حامیان آنها می‌دانستند که فقط با غصب خلافت نمی‌توانستند اسلام را ریشه‌کن کنند، لذا به دنبال بیعت گرفتن با امیرالمؤمنین بودند تا به این بهانه این خاندان را به قتل برسانند.از زمان جریان سقیفه که خط اصیل اسلام ناب در جامعه کور شد و انحراف در جامعه به وجود آمد، تا واقعه عاشورا که قتل پسر پیغمبر مستحب مؤکد تلقی شد، قریب به ۵۰ سال به طول انجامید، این یعنی آنکه برای ایجاد انحراف در جامعه اسلامی، ۵۰ سال زمان سپری شد.انتهای جامعه آن زمان بعد از ۵۰ سال از زمان سقیفه تا واقعه عاشورا، به ارتجاع رسید و ظاهر و باطن جامعه به اصول جاهلیت رسید، البته باید بدانید که لازمه ارتجاع جامعه، انحراف است بنابراین باید نسبت به کمترین انحرافات مراقب بود. جامعه قدم‌به‌قدم دچار ارتجاع می‌شو، و خائنان با انحراف جامعه را به سمت ارتجاع و اهداف شوم خود می‌برند.

 در مقتل آمده است که زمان به شهادت رساندن سیدالشهدا، حضرت زینب (س) فریاد زدند «امان از دوشنبه» که اصحاب از امام رضا (ع) سؤال شد مگر امام حسین (ع) را در روز جمعه به شهادت نرساندند؟ حضرت فرمودند حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در روز جمعه به شهادت رسید، ولی سقیفه بنی ساعده در روز دوشنبه تشکیل شد. در اعتقادات ما آمده است که حتی فکر گناه هم نکن، حتی در خلوت خود فکر گناه نکن، و یا اگر به گناه افتادی گناه صغیره نکن که به گناه کبیره می‌افتید، کلاً از سنت‌های دنیا، تدریج زمانی لازم است، برای تشکیل شدن یک میوه درخت از یک هسته، زمانی لازم است، برای ارزشمند شدن یک سنگ تحت عنوان طلا، باید هزاران سال زمان ببرد تا سنگ بی‌ارزش به طلا تبدیل شود.

 در روایات آمده است که ابلیس کم‌کم انسان را به انحراف می‌کشاند تا از امام زمان دور می‌شویم، در جهان هستی چیزی آنی نداریم و تدریج از سنت‌های الهی است، لذا ظهور امام زمان (عج) نیز بر این سنت تدریج است. انحراف در جامعه قدم‌به‌قدم هست و هرگز به‌صورت آنی ارتجاع جامعه اتفاق نمی‌افتد، بنابراین نباید از کنار انحرافات کوچک بی‌تفاوت باشیم.

سه شنبه 16 شهریور 1400  12:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها