0

حمله مدير عامل شاهين بوشهر به مسئولان ورزش: قطر از ميدان مشترك نفتي با ما ،ميزباني جام جهاني وجام مل

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

حمله مدير عامل شاهين بوشهر به مسئولان ورزش: قطر از ميدان مشترك نفتي با ما ،ميزباني جام جهاني وجام مل

مجيد حسيني كنگاني مدير عامل شاهين بوشهر از عدم ابلاغ دستورالعمل اختصاص يك درصدي بودجه كشور به ورزش سخت شاكي است. او در اين رابطه به خبرنگار سايت گل مي گويد:«متاسفانه برخی قوانین برای توسعه ورزش وکمک به آن تصویب شده اند اما حالا به عاملی دست وپاگیر تبدیل گرديده اند وما را هم حیران وسرگردان کرده اند.نمي دانيم وقتي بودجه تصويب شده چرا بندها ودستوالعمل هاي مربوطه به جاي حل موضوع، بحران ساز مي شوند.تا پایان برنامه توسعه چهارم باستناد تبصره بند ب ماده 117 که ارگانها را مختار مي دانست تا یک درصد بودجه اشان را صرف ورزش کنند، در سال 88 رقمی معادل ( صدونودوشش ميليارد وسيصد ميليون تومان) به ورزش اختصاص یافت که البته اجباری هم نبود. در قانون بودجه سال 89 همان ماده ای وجود دارد كه بر اساس آن این امر اجباری شد

وي ادامه داد: با گذشت 7 ماه واندی از سال 89 آیین نامه اجرایی این ماده ابلاغ شد اما همین تاخیر هم بس نبود ومشکل دیگری ایجاد شد. اين آيين نامه باشماره: 163474/ت44984ك مورخ 22/7/1389كه به امضا آقاي رحيمي معاون اول رييس جمهور رسيده در ماده دومش مي گويد:« دستگاههاي اجرايي مكلفند يك درصد از اعتبارات خود را براي انجام امور تربيت بدني و ورزش با رعايت قانون بودجه سال 1389 كل كشور و ضوابط اجرايي مربوط به شرح زير هزينه نمايند: الف ـ سي درصد اعتبارات موضوع اين آيين‌نامه را به سازمان تربيت بدني اختصاص دهند تا با هماهنگي معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور براي توسعه ورزش همگاني، ورزش قهرماني و توسعه زيرساختهاي ورزشي مصرف نمايد. ب ـ هفتاد درصد باقيمانده با هماهنگي معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور و سازمان تربيت بدني براي توسعه ورزش همگاني، ورزش قهرماني و توسعه زيرساختهاي ورزش مصرف نمايند. تبصره ـ دستگاههاي اجرايي مكلفند بيست درصد از اعتبار موضوع بند (ب) اين ماده را صرف ورزش همگاني نمايند. »
 تا اينجا مشكلي نيست اما ماده5 آن مي گويد«سازمان تربيت بدني موظف است با رعايت جزء (س) بند (2) ماده واحده قانون بودجه سال 1389 كل كشور و هماهنگي با معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور نسبت به تهيه، تدوين و ابلاغ سياستها و خط‌ مشي‌ها در تحقق اهداف اين آيين‌نامه ظرف يك ماه پس از ابلاغ آن اقدام نمايد. »
حالا همين هماهنگي بين معاونت برنامه ريزي وسازمان تربيت بدني صورت نگرفته وطرفين بر سر برخي مسائل تضاد نگرشي دارند.تا دستوالعمل وخط مشي هم ابلاغ نشود دستگاهها از پرداخت پول معذورند ومجوز ندارند. كنگاني افزود:در شرايطي كه ما کم کم باید به فكر تصویب بودجه سال 90 باشیم. این همه تاخیر ومعلق ماندن یک درصد از بودجه کل کشور مگر ممکن است؟کل بودجه امسال را بررسي كنيد .یک درصد آن که سهم ورزش است به مبلغ حدود سيصد وشصت وهشت ميليارد تومان در حساب ها مانده. من وزارتخانه اي را سراغ دارم که می گوید این مبلغ در حسابهایمان مانده ونمی دانیم تکلیف ما چیست.مي خواهند تراز اعلام كنند اما نمي تواند.اگر چنین رقمی از ابتدای سال تزریق می شد با هدف وبرنامه هم خرج می شد اما همین امروز هم که پرداخت شود برای دو ماه ناچارند سریع وبا عجله خرج کنند وطبعا ماحصل کار آنی نمی شود که باید می بود. وزارتخانه که همین هفته قبل هم صراحتا اعلام کرد که از ما ودو تیم نفت تهران وآبادان حمایت می کند. بحث بر سر نداشتن مجوز است.اگر مجوز بر اساس همان ماده اي كه عرض كردم صادر مي شد ما به راحتي كارها را پيش مي برديم. تمام برنامه ريزي ماهم با ستناد همين محل اعتبارات بود اما حالا معلق
 مانده است.
مدير عامل شاهين بوشهر با اشاره به وضعيت مخازن ومعادن ارزشمند در بوشهر ومقايسه آن با دارايي هاي كشوري مثل قطر گفت:« قطر سه سال بعد از اولین قهرمانی تيم ملي ما در آسیا به استقلال رسیده اما از همان روز 2تا جام ملت ها برگزار کرده ویک میزبانی جام جهانی گرفته. وسعت اين كشور 144بار كوچكتر از ايران است.قطرهزینه برگزاری جام جهانی رااز محل ذخایر زیر زمینی میدان مشترکی تامین می کند که با ایران شراکت دارد وتمام این میدان در استان بوشهر است.هزینه ایجاد یک پالایشگاه 4 میلیارد دلار است وبودجه ای که قطر برای برگزاری جام جهانی در نظر گرفته 2/4 ميلياردد دلار است.آن وقت آنها می آیند برای این کار چه ها که نمی کنند. امیر قطر لباس عربی را کنار می گذارد وبا کت وشلوار می رود تا امروزی تر به نظر برسد. پشت تما م این رفتارها یک هدف نهفته.
 وي افزود: مي دانيد هدف آنها از اين موضوع چيست؟معرفی قطر به دنیا به از طریق مجرایی پر بیننده به نام فوتبال آن هم آنگونه كه خودشان مي خواهند. ما مثلا در نیوزیلند باید نقشه ببریم وبرای یک فرد عامی تعریف کنیم وتوضیح بدهیم که ما ایرانی هستیم وایران اینجاست اما يك فردقطري می رود می گوید ما قطری هستیم همان که جام جهانی را برگرار کرد.آنها با همین حربه ها به جنگ تاریخ هم می روند وبا کمال وقاحت نام خلیج فارس را به میل خود به واژه ای جعلی تغییر می دهند وبا این میزبانی ها بوق وکرنا هم دارند واسباب تبليغاتي شان فراهم است. به عنوان یک ایرانی اینها برایم درد آور است. من در بوشهربه بچه هایم هیچ وقت نمی گویم برویم کنار دریا. می گویم برویم کنار خلیج فارس. می خواهم در ذهن او از خردسالی این نام جا بگیرد. همانقدر که من به عنوان یک ایرانی تلاش می کنم تا نام ايران وفارس را جا بياندازم،قطری ها وسایر اعراب هم تلاش از سمت مخالف دارند تا این بحر عظیم را به داشته هاي خود سنجا ق کنند.
كنگاني افزود:حالا ما چرا از خلیج فارس برای شناساندن خودش بهره نگیریم. این حرف من یک حرف کاملا ورزشی است واز آن بهره برداري ديگري نكنيد. من می گویم بیاییم تیمی مثل شاهین را حمایت کنیم. ورزشگاه بسازیم ونامش را خليج فارس بگذاريم. تورنمنت بین المللی در بوشهر برگزار کنیم. کمپ راه اندازی کنیم تا در این ماهها که هوا خوب است چند تیم خارجی بیایند اینجا وعظمت خلیج فارس را ثابت کنیم نه اینکه بوشهر با این همه منابع تحت الارضی وفوق الارضی مثل گمرک وکشتیرانی وصيد ونفت وگاز و... تیم فوتبالش كه تنها نماينده خليج فارس در جامي كه با نام خود خليج فارس است به علت بی پولی اعتصاب کنند. این آیا سزاوار است؟ به خدا ديگر با اين روند خسته شده ام. هرروز بايد پشت درب اتاق اين مدير وآن مدير برويم. مديران سازمان تربيت بدني هم مي دانند مراجعين مشكل ملاي دارند وآنها هم هنوز مجوزي ندارند پس جلسات را به تعويق مي اندازند. همين تعويق ها 10ماه طول كشيده وباعث شده تا باشگاهها به خاطر بي پولي ، ناچار باشند خريد نسيه اما گرانتر انجام دهند وهزينه ها خود به خود بالا مي رود.
 او در پايان با انتقاد از طرح وزارتخانه شدن سازمان ورزش تصريح كرد: «برایم جالب است از همان ابتدا تا کنون حدود 17 مصاحبه از سوی نمایندگان صورت گرفته که در آن عمده هدف از تشکیل وزارت ورزش وجوانان را نظارت بیشتر برفوتبال دانسته اند. محمد شریفی شعری دارد که بيانش بد نيست« پدری با پسرش گفت به خشم،که تو آدم نشوی خاک بر سر،حیف از این عمر که ای بی سرو پا،کز پی تربیتت کردم سر،دل فرزند از این حرف گرفت،رفت و در روز دگر کرد سفر،رفت از آن شهر به جایی دیگر،که کند فکر دگر...کار دگر،راه ها رفت و پس از تلخی چند،زندگی گشت به کامش چو شکر،عاقبت حشمت والایی یافت،حاکم شهر شد و صاحب زر،چند گاهی که گذشت از پس آن،امر فرمود به احضار پدر،تا ببیند مگر آن حشمت و جاه،شرمساری کند از گفت مگر،پدرش آمد و از راه دراز،بر حاکم شد وبشناخت پسر،پسر از غایت خودخواهی و کبر،به سراپای پدر کرد نظر،گفت:گفتی که آدم نشوی؟،حالیا حشمت و جاهم بنگر،پیر خندید و سری داد تکان،این سخن گفت و برون شد از در: من نگفتم که تو حاکم نشوی،گفتم آدم نشوی جان پدر»
حکایت فوتبال ما هم این است. شاید برآن بشود حکومت کرد اما ساختارهای غلطش را نمی شود اینگونه اصلاح کرد.ما اخلاق گرایی را گم کرده ایم. ما راه را اشتباه رفته ايم. همه جا به دنبال كاهش تصدي دولت در ورزش هستند وما مي خواهيم ورزشمان را دولتي كنيم!

دوشنبه 27 دی 1389  2:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها