0

روشن:‌ كار انصاري‌فرد معركه بود، خوشحالم كه ركوردم را شكست/ تيم ملي تاكتيك ندارد،‌ صد رحمت به سيستم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

روشن:‌ كار انصاري‌فرد معركه بود، خوشحالم كه ركوردم را شكست/ تيم ملي تاكتيك ندارد،‌ صد رحمت به سيستم

كريم انصاري‌فرد مهاجم تيم ملي با گلي كه مقابل كره شمالي به ثمر رساند توانست جوان‌ترين گلزن تاريخ ايران در جام ملت‌هاي آسيا شود و ركورد حسن روشن را بشكند. روشن كه در سال 1976 به عنوان جوان‌ترين گلزن ايران در جام ملت‌ها معرفي شد در مورد شكسته شدن ركوردش توسط كريم انصاري‌فرد به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« اولاً‌ كه من خبر نداشتم كه خودم ركوردار هستم، دوماً حالا كه انصاري‌فرد ركورد من را شكسته است خيلي خوشحالم و آدم بخيلي نيستم.»‌
او ادامه مي‌دهد:«‌انصاري‌فرد با ظرافت و هنر خاصي آن توپ را تبديل به گل كرد و نشان داد كه واقعا معركه است. او در آن صحنه فوق‌العاده به توپ ضربه زد و اميدوارم روز به روز بهتر شود

روشن در پاسخ به اين سوال كه آيا براي قرارگرفتن در نوك خط حمله انصاري‌فرد گزينه مناسب‌تري است يا محمد غلامي خاطرنشان مي‌كند:« اول بايد بگويم كه من ديگر بازي‌هاي فوتبال ايران را نمي‌بينم. البته بازي‌هاي ملي را مي‌بينم ولي ديگر بازي‌هاي باشگاهي و حتي بازي‌هاي استقلال را هم نمي‌بينم كه بخواهم در مورد وضعيت بازيكنان صحبت كنم. در مورد سوال شما هم بايد بگويم كه مهاجمان تيم ملي هنوز كامل نيستند و بايد با آنها اهميت زيادي بدهيم تا جزو بهترين‌ها شوند.»
 او در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملي شانس قهرماني در اين رقابت‌ها را دارد مي‌گويد:« انشاالله كه اين شانس را داشته باشيم. البته بايد قبول كرد كه تيم ملي فوتبال بازي نمي‌كند و تاكتيك خاصي ندارد و بايد گفت كه صد رحمت به سيستم علي اصغري قديم. البته بازيكنان تيم ملي زحمت مي‌كشند ولي ضعف‌هاي زيادي داريم. خط دفاعي ما خيلي راحت باز مي‌شود و اين تأسف‌آور است كه آنقدر از توپ‌هاي بلند استفاده مي‌كنيم كه هافبك‌ها از جريان بازي خارج مي‌شوند. با اين حال براي تيم ملي، سرمربي و بازيكنانش آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم ايران قهرمان شود. هر چند كه اگر قهرمان شويم نبايد به خواب فروبرويم.»

دوشنبه 27 دی 1389  1:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها