روشهای طب سنتی برای رهایی از گرمازدگی
نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیاری دارد. یکی از منافع سکنجبین این است که چون آن را با یخ خنک کرده و مینوشند، صفرا را میبرد و از التهاب حرارت معده میکاهد و آن چه بلغم در معده و رودهها باشد، خارج میکند. اگر سکنجبین را با ریشه و تخم کاسنی مخلوط کرده و کمی گلاب به آن اضافه کنند، نوشابهای پر سود و شگفتآور میشود، به خصوص برای کسانی که جگر و معدهای گرم داشته یا دچار گرفتگی معده شدهاند و نیز برای کسانی که مبتلا به نفخ هستند منافع زیادی دارد، اما برای مبتلایان به زخم معده و روده، مضر است.