به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر امروز در نشست پرسش و پاسخ با اساتید و دانشجویان و تشکلهای دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: در مناظرات نتوانستم برنامه خود را ارائه دهم چون برخی از دوستان برای دعوا به مناظرات آمده بودند و پوپولیستی صحبت میکردند.
وی ادامه داد: دو رقیب در جهان وجود دارد؛ نخست جریانی که انسان را خدا میپندارد و باور دارد که جامعه باید تحت کنترل او باشد و جریان دوم، انسان را خلیفه خدا میداند؛ ما بر این باور هستیم که جامعه باید به سمت جامعه مهدویت حرکت کند. در نگاه ما، انسانها باید آزاد باشند و اسارت گرفتن افراد معنایی ندارد؛ البته رقیبان اصلی ما به دنبال سلطه بر جهان هستند.
زاکانی با بیان اینکه هماکنون اولویت ساخت ایران است، گفت: جناح رقیب باور دارد که دستمان خالی است اما ما معتقدیم که سرمایههای بزرگی مانند حمایت مردم، تاریخ غنی و ... را در اختیار داریم. تولید موشک نتیجه خودباوری و پراید ثمره وابستگی به غرب است.
نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال یکی از اساتید در خصوص خطر تکرار تجربه سال ۹۲ و توهم پیروزی در بین نامزدهای جریان انقلاب، گفت: در حال تلاش هستیم که تجربه انتخابات ۹۲ در این دوره تکرار نشود و خودم نیز شخصاً دارم کار میکنم و امیدواریم که به نتیجه خوبی برسیم.
وی با تأکید بر لزوم جلوگیری از تشتت آراء مردم تأکید کرد: در شرایط کنونی هر کسی بخواهد مردم را به خودش دعوت کند خیانت کرده است و خداوند هم وقتی به ما آبروی دنیا و آخرت میدهد که کنار هم بنشینیم و باهم کار کنیم.
نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه نقش ایران در شکلگیری یک نظام جدید در جامعه جهانی بینظیر است، اظهار داشت: ما معتقد نیستیم که ایران امروز مطابق الگوی اسلامی اداره میشود، ما معتقدیم استقلال سیاسی داریم، اما استقلال فرهنگی و اقتصادی نداریم، عدالت ما نسبی است اما آن عدالتی که مورد انتظار بوده امروز حاکم نیست و بیکفایتی مسئولان باعث این مسئله شده است.
زاکانی تصریح کرد: به همین خاطر ما شعار «ایران قوی و پیشرفته» را انتخاب کردهایم و اساس حرکت ما در اداره کشور مبتنی بر معنویت، عقلانیت و خلاقیتها است.
ادامه دارد...