رکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
✅پرسش:
سلام.من دخترجواني هستم که در گذشته در مدتي کوتاه مرتکب گناهان و خطاهاي بسيار شدم اما با تلنگر محکمي به خودم اومدم و توبه کردم و سعي کردم خرابي هاي گذشتم رو جبران کنم اما هميشه ميترسم که نکنه در آينده بخاطر گناهان گذشتم آبروم بره و همه بفهمند . اين فکر هميشه مضطربم ميکنه و زندگيم رو فلج کرده. کمکم کنيد
و راهنماييم کنيد که چکارکنم.
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
🌺پاسخ:
با عرض سلام و سپاس از اينکه مرکز ملي پاسخگويي را براي پاسخ و راهنمايي برگزيده ايد، پرسشگر گرامي،
در روايت اومده اگر انسان از گناهش توبه کنه خدا گناهانشو از بين ميبره يا ميپوشانه يا تبديل به حسنات ميکنه...طوري که در بعضي از روايات اومده که خدا حتي گناهان انسان رو از ياد فرشتگاني که اعمال رو مينويسند ميبره!
براي حفظ ابرو، به نکات ذيل توجه کنيد:
1 ـ آبروي ديگران را حفظ کنيد و اسرار آن ها را فاش نکنيد.
2 ـ اسرار بر گناه نداشته باشيد و از گناهان گذشت? خود توبه کنيد.
3 ـ خود را در معرض تهمت قرار ندهيد. اگر هم خداي ناکرده مرتکب گناهي شديد به هيچ عنوان با کسي در باره آن گناه صحبت نکنيد.
چون انسان حق ندارد آبروی خود را نزد هیچ كسی حتی خواستگار و همسر آینده اش ببرد و حق ندارد از گناهان گذشته خود یا گناهانی كه با او صورت گرفته، با هیچ كسی حرف بزند و موجبات ریخته شدن آبرویش را فراهم كند. فقط انسان می تواند در برابر خدا اعتراف كند.
4 ـ اگر نگران آبروي خود هستيد، اين دعا را بخوانيد:
امام صادق (عليه السلام) مي فرمايد: هر کس که اين کلمات را بعد از نماز واجب خود بگويد، خودش و خانه اش و مالش و فرزندانش حفظ خواهند شد: «أُجِيرُ نَفْسِي وَ مَالِي وَ وُلْدِي وَ أَهْلِي وَ دَارِي وَ کُلَّ مَا هُوَ مِنِّي بِاللَّهِ الْوَاحِدِ الْأَحَدِ الصَّمَدِ الَّذِي لَمْ يَلِدْ وَ لَمْ يُولَدْ وَ لَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُواً أَحَدٌ وَ أُجِيرُ نَفْسِي وَ مَالِي وَ وُلْدِي وَ کُلَّ مَا هُوَ مِنِّي بِرَبِّ الْفَلَقِ مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ وَ مِنْ شَرِّ غاسِقٍ إِذا وَقَبَ وَ مِنْ شَرِّ النَّفَّاثاتِ فِي الْعُقَدِ وَ مِنْ شَرِّ حاسِدٍ إِذا حَسَدَ وَ بِرَبِّ النَّاسِ مَلِکِ النَّاسِ إِلهِ النَّاسِ مِنْ شَرِّ الْوَسْواسِ الْخَنَّاسِ الَّذي يُوَسْوِسُ في صُدُورِ النَّاسِ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ـ اللَّهُ لا إِلهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لا نَوْمٌ لَهُ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ ما بَيْنَ أَيْديهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ وَ لا يُحيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِما شاءَ وَسِعَ کُرْسِيُّهُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ لا يَؤُدُهُ حِفْظُهُما وَ هُوَ الْعَلِيُّ الْعَظيمُ». (جلد 4 صفحه: 329 روایة: 9)
-موفق باشيد
#حفظ_آبرو #آبرو
🌺
☘️🌺
🌺☘️🌺☘️🌺☘️ @