0

مورينيو: دوست دارم قضاوت پرس را براي بارسلونا تماشا كنم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

مورينيو: دوست دارم قضاوت پرس را براي بارسلونا تماشا كنم

سرمربي رئال مادريد در پي توقف تيمش در زمين آلمريا داور اين ديدار را به باد انتقاد گرفت.

به نقل از مارکا اسپانيا، خوزه مورينيو در نشست خبري پس از توقف يک بر يک برابر آلمريا گفت: خيلي دوست دارم قضاوت پرس را براي بارسلونا تماشا کنم و ببينم آيا او در نيوکمپ و براي بارسا هم همينطور آبروي جامعه داوري در اسپانيا را مي‌برد؟
وي افزود: خطاي دست بازيکن حريف در ديوار دفاعي تشکيل شده به طرز کاملا واضحي در محوطه جريمه بود، حداقل دو پنالتي ديگر هم براي تيم من گرفته نشد و بارها شاهد خطاي بازيکنان حريف بوديم که با بي اعتنايي پرس لاسا مواجه مي‌شديم و اين در حالي بود که خود بازيکن خاطي به خاطر خطايي که کرده بود مي‌ايستاد و عذرخواهي مي‌کرد.
مورينيو در خصوص فاصله 4 امتيازي ايجاد شده بين مادريد و بارسلونا گفت: اين فاصله سند مرگ ما نيست، لاليگا هنوز مالک خود را پيدا نکرده و فرصت زيادي براي جبران وجود دارد.
آقاي خاص درباره عملکرد شاگردانش تصريح کرد: ريتم هميشگي را نداشتيم و بايد در تمرينات اين مشکلات را نيز زير ذره‌بين بگيريم. اشتباهاتي از برخي بازيکنان ديدم که باورنکردني بود و نبايد از بازيکني که با حقوقش زندگي مرا خريداري مي‌کند چنين اشتباهاتي را مشاهده کنيم.

دوشنبه 27 دی 1389  11:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها