مورينيو: دوست دارم قضاوت پرس را براي بارسلونا تماشا كنم
سرمربي رئال مادريد در پي توقف تيمش در زمين آلمريا داور اين ديدار را به باد انتقاد گرفت.
|
|
|
به نقل از مارکا اسپانيا، خوزه مورينيو در نشست خبري پس از توقف يک بر يک برابر آلمريا گفت: خيلي دوست دارم قضاوت پرس را براي بارسلونا تماشا کنم و ببينم آيا او در نيوکمپ و براي بارسا هم همينطور آبروي جامعه داوري در اسپانيا را ميبرد؟
وي افزود: خطاي دست بازيکن حريف در ديوار دفاعي تشکيل شده به طرز کاملا واضحي در محوطه جريمه بود، حداقل دو پنالتي ديگر هم براي تيم من گرفته نشد و بارها شاهد خطاي بازيکنان حريف بوديم که با بي اعتنايي پرس لاسا مواجه ميشديم و اين در حالي بود که خود بازيکن خاطي به خاطر خطايي که کرده بود ميايستاد و عذرخواهي ميکرد.
مورينيو در خصوص فاصله 4 امتيازي ايجاد شده بين مادريد و بارسلونا گفت: اين فاصله سند مرگ ما نيست، لاليگا هنوز مالک خود را پيدا نکرده و فرصت زيادي براي جبران وجود دارد.
آقاي خاص درباره عملکرد شاگردانش تصريح کرد: ريتم هميشگي را نداشتيم و بايد در تمرينات اين مشکلات را نيز زير ذرهبين بگيريم. اشتباهاتي از برخي بازيکنان ديدم که باورنکردني بود و نبايد از بازيکني که با حقوقش زندگي مرا خريداري ميکند چنين اشتباهاتي را مشاهده کنيم.
|
دوشنبه 27 دی 1389 11:11 AM
تشکرات از این پست