0

✅پرسش: سلام  من نوجواني هستم و پدري دارم که بيش تر اوقات و به خصوص در مهماني ها شروع ميکند

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

✅پرسش: سلام  من نوجواني هستم و پدري دارم که بيش تر اوقات و به خصوص در مهماني ها شروع ميکند

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

✅پرسش:
سلام 
من نوجواني هستم و پدري دارم که بيش تر اوقات و به خصوص در مهماني ها شروع ميکند به تکذيب خدا و پيامبران و توهين به قرآن . بعضي از فاميل هايمان هم همينگونه اند  . من بايد چه کار کنم ؟
با سپاس
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
🌺پاسخ:
بسم الله الرحمن الرحیم 
سلام علیکم 

پاسخ مناسب به فحاشی، تندی و فحاشی متقابل نیست؛ بی غیرتی و لبخند ذلیلانه هم نیست. پاسخ مناسب، روشنگری و دفاع مستند و دقیق از آنهاست.
خیلی اوقات توهین کردن به عقاید یا افراد، بدون هیچ دلیل مستدل بوده و فقط از شنیده های مغرضان نشأت گرفته شده. بااینحال در این جمع، یک عده ای هم هستند که این حرفها را میشنوند و اگر جواب مناسبی داده شود، ولو نفر اصلی همچنان به توهین ادامه دهد، آنها متوجه اصل قضیه شده و در باطن از جبهه ای که توهین می کند، دور شده و به خط مدافعی که حرف حق می زند نزدیک می شوند.

چه بسا حتی خود فرد فحاش، هم با استمرار بر دفاع صحیح از اهل بیت و اسلام، دلش نرم شده و ولو یک قدم، به سمت درست کشیده شود.

در این جمع ها سه نکته را مدنظر داشته باشید: اول اینکه اگر مخاطب شما پدرتان است، باید بسیار مراقب باشید که طوری صحبت نکنید که خدای نکرده به ایشان بی احترامی شده یا ایشان را برنجانید. حفظ احترام پدرتان واجب است. 
دوم اینکه دفاع الکی و بدون منطق و بدون مطالعه نکنید. اگر قرار است دفاع کنید، باید حقیقت را بدانید و این نیاز به مطالعه و تحقیق دارد.
و سوم اینکه صبر را همیشه مدنظر داشته باشید که اگر هدف هدایت به سمت خدا و حقیقت است، باید به روش خود خدا و حقیقت انجام شود.

موفق باشید
🌺
☘️🌺
🌺☘️🌺☘️🌺☘️ @pasokhgoo5

سه شنبه 4 خرداد 1400  12:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها