0

پرسش:خواستگاری...

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پرسش:خواستگاری...

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

✅پرسش:راستش من براي مشکل دوستم ازتون کمک مخوامدوستم 30_29سالشه اما هنوز ازدواج نکرده.من خودم چندتا خواستگار براش فرستادم پسرا پسندش نکردن خودشم ميگف چندتا داشته که پسندش نکردن?دوستم واقعا دختر خوبيه.حجابش خب?اھل نماز بموقع?باکسي رابطه نداره..خواهر بزرگ و کوچکش ازدواج کردن دوستم خيلي تنھاس دلم خيلي براش ميسوزہ چون دختر پاکيه.من خودم چندباربراش چله گرفتم ?خودشم ميگف 1سال بيشتر چله ذکر ?دعا?اما چرا دوستم گرہ ازدواج باز نميشه.مادرشم خيلي غصه ميخوره ميگفت نمدونم چرا بخت دختر باز نميشه ميگفت کلي براش نذر ?چله .دعا گرفته.ازتون مخوام يراهي جلوم بزارين براي مشکل دوستم اونم بره سر زندگيش خيلي دختر خوبيه گناہ دارہ غصشو ميخورم.بهش گفتم نماز طيار و نمازشب بخون گفت 16تاجمعه همش نماز خوندمياد روزي ميوفتم که انقد دلش گرفت بود يھو اشکاش ريخت?گفت چرا خدا دعاي مامانم خواھرم ?دعاي تو?دعاي منونميشنوہ چرا براوردہ نميکنه دارم ازش ناميد ميشم اخه چقد درخونش بريم اما توجه نکنه منم احساس و نياز دارم نکنه مخواد منم برم سمت گناہ که دعامو براورده کنه.بعد يلحظه يادم اومد از دختراي که با چندتا پسر رابطه داشتن و توسن 22_23سالگيم ازدواج کردن و رفتن سر زندگيشون اما دوست من و امٹال دوست من که دختراي خوبين بايد تنهاي بکشن اينه عدالت خدا.باخودم گفتم اگه خدا جواب اينجور بنده هاشو نده به مرور از خدا زده ميشن چون وقتي دلت بخدا باشه و جوابتو نده به گذر زمان قساوت قلب ميارہ ما که ائمه نيستيم لطفا سريعتر و با يه جواب خوب کمک حال دوستم بشيم لطفا پند و اندرز ندين چون واقعا دوستم صبور و دختر خوبيه...ممنونم از کانال خوبتون🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸🌺پاسخ:پرسشگر گرامی؛نوشته ما را به ایشان برسانید:«شما نمی خواهید مجرد بمانید، هیچ گاه نمی خواستید، در واقع هیچ انسان سالمی در دنیا نیست که امکان یک ازدواج مناسب را داشته باشد ولی تجرد را انتخاب کند. شما ناخواسته مجرد مانده اید، به این دلیل که هنوز برای خودتان شوهر مناسبی پیدا نکرده اید. در این یک مورد که البته مهم هم است شما انتخاب کننده وضعیت فعلی تان نبوده اید، اما آیا این به معنی آن است که شما قدرت انتخاب در بقیه زمینه های زندگی تان را هم از دست داده اید؟ آیا تا به حال درباره مدیریت وضعیت های دشوار چیزی شنیده اید؟ قبل از اینکه وارد این بحث بشویم اجازه بدهید منظور از مدیریت بحران را روشن کنم. بحران ها مقاطع سختی از زندگی ما هستند که با اینکه نمی توانیم آنها را از صحنه حذف کنیم، اما می توانیم با یک سری تدابیر، طوری رفتار کنیم که با کمترین آسیب و بیشترین دستاورد از آن مقاطع عبور کنیم.تجرد ناخواسته شما هم یک جور وضعیت دشوار است که حذف آن قدرتی فراتر از نیروی من و شمای نوعی می طلبد، بنابراین باید بدانیم چگونه با آن کنار بیاییم. برای این منظور چند راهکار زیر را امتحان کنید:1. شما تنها نیستید. شما تنها خانم مجرد دنیا نیستید و دختران زیادی در مملکت خودمان و در دنیا با این شرایط مواجه هستند. پس لطفاً از تجرد ناخواسته تان فاجعه نسازید.2. عزت نفستان را بالا ببرید. مجرد ماندن، تبعات زیادی برای شما دارد، از جمله اینکه احساس می کنید آنقدرها ارزشمند نبوده اید که کسی شما را به عنوان همسر خود انتخاب کند. وقتی چنین فکرهایی به سرتان می زند، از روش های متقابل برای حفظ و افزایش عزت نفستان استفاده کنید. برای مثال در برابر هر یک فکر مخرب، پنج بار جلوی آینه به خودتان بگویید «من ارزشمندم».3. به زندگی تان معنی بدهید. باور کنید که وجود شما در زندگی برای اهداف مهمی برنامه ریزی شده است. در حد امکانات و توانایی هایتان به کارهای خیریه بپردازید، از کارهای خلاقانه غفلت نکنید، سفر کنید و در هر لحظه ای که هستید، طعم آن را بچشید.4. کار کنید. کار کردن چه در خانه و چه در بیرون از خانه به جز استقلال مالی به شما هویت و اعتماد به نفس هم می دهد. به علاوه به شما کمک می کند تا با افراد بیشتری تعامل داشته باشید و چه بسا دوستان خوبی هم پیدا کنید.5. اوقات فراغت تان را پربار کنید. شما مانند همه انسان های دیگر یک سری استعدادها و علاقه هایی دارید که به شما لذت و آرامش می دهد. در اوقات فراغت تان حتی اگر شده یکی دو ساعت در هفته باشد، به کارهای مورد علاقه تان بپردازید و خودتان را غرق در آرامش کنید.6. ورزش کنید. ورزش منظم سطح اندورفین را در مغز بالا می برد و باعث احساس آرامش می شود.7. هیجاناتتان را تخلیه کنید. برای برون ریزی هیجاناتتان برنامه داشته باشید، مثلاً هراز گاهی ورزش ها و یا بازی های مهیج بکنید. اگر امکان این کارها نبود هیجاناتتان را برای فرد قابل اعتمادی بیان کنید و یا آنها را بنویسید.8. استرس تان را مدیریت کنید. راهکارهای مدیریت استرس دیگر برای همه شناخته شده هستند.

۱۸:۵۶

اخلاق و عرفان_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

برای مثال به طور منظم از آرمیدگی استفاده کنید و غیره.9. روابط تان را مدیریت کنید. این روابط دو دسته هستند: یکی روابط با خانواده و آشنایان که درباره مجرد بودن شما سؤالاتی می کنند و یا برای ازدواج کردن به شما فشار می آورند.شما به عنوان یک انسان بالغ باید بدانید که تا چه حد می خواهید به این سؤالات پاسخ بدهید و با کسانی که به شما فشار وارد می کنند چه رفتاری بکنید. دومی روابط با مردهایی است که در مسیر زندگی با آنها آشنا می شوید. به خاطر داشته باشید که برخی از این آقایان هدفشان از آشنایی با شما ازدواج نیست و یا دست کم ازدواج به معنایی که منظور شما است، نیست. مراقب این روابط باشید و از قرار دادن خودتان در مظان اتهام جداً پرهیز کنید.»+موفق باشید.🌺☘️🌺🌺☘️🌺☘️🌺☘️ @pasokhgoo5

پنج شنبه 30 اردیبهشت 1400  2:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها