صالحی امیری:
موسویِ والیبال دچار سوءتفاهم شده است/ با دبیر هیچ اختلافی نداریم
رئیس کمیته ملی المپیک در مورد اقدام اعتراضی محمد موسوی نسبت به پاداش مدالآوران المپیک توکیو گفت: فکر میکنم که این بازیکن دچار سوتفاهم شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک اولین نشست خبری خود در سال جاری را امروز سه شنبه به صورت آنلاین برگزار کرد تا پاسخگوی نماینده رسانه ها در رابطه با موضوعات مرتبط با این کمیته، ورزش کشور و به خصوص رویداد پیش روی بازی های المپیک باشد.
در آغاز این نشست خبری صالحی امیری در رابطه با پست جنجالی منتشر شده از سوی محمد موسوی عراقی که در رابطه با اعتراض به پاداش پای سکوی کمیته ملی المپیک منتشر شد و اینکه اینگونه اقدامات باعث ایجاد حاشیه برای کاروان ورزش ایران می شود، گفت: در مورد پست موسوی باید بگویم به همه اعضای والیبال و در راس آنها آقای داورزنی عرض ادب و خسته نباشید دارم. والیبال در مسیر جهش قرار داردو در جایگاهی است که جزو ۸ تیم برتر دنیاست. مدیریت والیبال با انتخاب سرمربی وکادر فنی مسیر روشنی در پیش گرفته است.
وی ادامه داد: همه قهرمانان والیبال در تمام رده های سنی شایسته حمایت حداکثری هستند. به نظرم برای اقای موسوی بازیکن ارزشمند والیبال سوتفاهم ایجاد شده است. برداشت او این بوده که کل پاداش همین مبالغ ۱۰، ۵ و ۳.۵۰۰ دلار است. پاداش پای سکو مستقل از پاداش وزارت ورزش است. فکر می کنم با توضیح من و توضیحات آقای سجادی این ابهامات برای این بازیکن برطرف شود.
صالحی امیری درمورد وضعیت اسپانسر کاروان ورزش ایران گفت: پیش از تعویق المپیک در رابطه با اسپانسر اقدامات رو به جلویی انجام شد و به نتایجی هم رسیدیم. بعد از تعویق المپیک به دلیل عدم اطمینان از وضعیت بازی ها، امکان قطعیت لازم برای انعقاد قرارداد نداشتیم. تا به امروز هم قراردادی امضا نکردیم چون به خاطر کرونا امکان کار نداریم. در کل برای این بازی ها اسپانسری ندرایم.
وی ادامه داد: با این حال در رابطه با مواردی مانند لباس کاروان اقدامات خوبی انجام شده است و شاید اسپانسر بگیریم اما کاروان ایران برای المپیک توکیو اسپانسر نداریم. ضمن اینکه به لحاظ مالی هم حمایت لازم را از تمام رشته ها خواهیم داشت. بودجه فدراسیون ها را مشخص کرده ایم و سعی مان پرداخت حداکثری است.
صالحی امیری در مورد واکسیناسیون ورزشکاران و مسائل مطرح شده در رابطه با حضور افراد غیرمترقبه در فهرست المپین ها گفت: مسئولیت واکسیناسیون به عهده فدراسیون پزشکی ورزشی است. کاری که دکتر سجادی انجام داد این بود که فهرست کاروان اعزامی را به طور رسمی به وزارت ورزش اعلام کرد. وزارت ورزش هم فهرست را به فدرایون پزشکی ورزشی ابلاغ کرد و واکسیناسیون طبق آن انجام شد. خارج از این لیست هم هیچ فردی واکسیناسیون نشد. هر موضوعی در این زمینه را تکذیب می کنم.
رئیس کمیته ملی المپیک در رابطه با موضوعات مطرح میان این کمیته و فدراسیون کشتی در رابطه با بودجه مصوب کشتی که بعضا با حاشیه هایی همراه بوده است، گفت: آقای دبیر قهرمان المپیکی و ملی ورزش ایران است و باید همیشه مورد حمایت باشد به عنوان سکاندار امروز کشتی ایران، مسئله بعدی خود کشتی است که رشته اول ورزش ایران به حساب می آید و نقطه امیدمان در المپیک است. باید همه کشور و همه نهادها از این رشته حمایت داشته باشند. این یک وظیفه است. مسئله سوم اینکه نیاز به ثبات و آرامش است که باید در ورزش قهرمانی و از جمله در کشتی حاکم باشد تا بدون دغدغه در توکیو حاضر شوند.
وی ادامه داد: مطرح شدن برخی موارد اینچنینی طبیعی است. میان کمیته ملی المپیک و فدراسیون کشتی هیچ مسئله و اختلافی وجود ندارد. در مورد موضوعات اداری مشکلات و اختلاف نظرهایی ایجاد می شود که با برگزاری جلسه بررسی و برطرف می شود. اینگونه بحث ها در کمیته ملی المپیک و در مورد همه رشته ها کاملا طبیعی است. مسئله ای نیست که بخواهیم بزرگ کنیم.
ادامه دارد...
کد خبر 5193542