0

زیدان: مودریچ هیچ مشکلی در مربیگری نخواهد داشت

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

زیدان: مودریچ هیچ مشکلی در مربیگری نخواهد داشت

مسلماً ترجیح می دهم راموس را در تیم خود داشته باشم

زیدان: مودریچ هیچ مشکلی در مربیگری نخواهد داشت؛ برای قهرمانی در لالیگا و اروپا تلاش می کنیم

رئال مادرید / لیگ قهرمانان اروپا / آتالانتا / Atalanta / اسپانیا / Real Madrid / UCL / Spain

چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۳

زین الدین زیدان بار دیگر در لیگ قهرمانان اروپا، قدرت رئال مادرید را یادآوری کرد.

رئال مادرید موفق شد در مجموع دو بازی مرحله یک هشتم نهایی، 4-1 از سد آتالانتا عبور کرده و به جمع 8 تیم برتر رقابت ها صعود کند تا ناکامی دو سال اخیر تکرار نشود.

به گزارش طرفداری و به نقل از وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید، زین الدین زیدان که سابقه سه قهرمانی اروپا را به عنوان سرمربی رئال مادرید دارد، در پایان بازی گفت:

ما نمایش فوق العاده ای ارائه کردیم. در تمامی زمینه ها از اول تا آخر بازی عملکرد قدرتمندی داشتیم. وقتی حس می کنید که عملکرد درخشانی ارائه کرده اید، صعود به دور بعد خوشآیند تر می شود. ما در مرحله یک چهارم نهایی هستیم و همه چیز به مراتب سخت تر خواهد شد. می دانیم که باید خوب استراحت کنیم چون روز شنبه بازی دیگری داریم و همینطور خواهد بود. از لحاظ دفاعی بازی را خوب کنترل کردیم و در حمله موقعیت هایی برای گلزنی داشتیم. برای بازیکنانم و عملکردی که ارائه کردند، خوشحالم.

به نظرم عملکرد وینیسیوس خوب بود، بخصوص روی حرکتی که پنالتی گرفت. می دانیم که پا به توپ خوبی دارد و در فضایی که دارد می تواند با سرعتش تفاوت ها را رقم بزند و این کاری بود که دقیقاً انجام داد. همیشه به دنبال کمک به تیم است و از پنالتی که گرفت خوشحالم چون کار را 2-0 کرد و این مهم بود.

قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا

این چیزی است که برای آن تلاش خواهیم کرد. چرا که نه؟ به همین منظور اینجا هستیم. سعی خود را خواهیم کرد. این سوال بزرگی است، اما تمام تلاش خود را خواهیم کرد. در هر دو تورنمنت زنده ایم، و امشب باید از این نتیجه لذت ببریم، نه تنها به خاطر گل هایی که به ثمر رساندیم بلکه به خاطر عملکردی که داشتیم. وقتی روی تاکتیکی با بازیکنان کار می کنید و آنها در جریان بازی آن را به درستی اجرا می کنند واقعاً باعث خوشحالی است، بخصوص که بازی در مقابل تیمی بود که انرژی و توان زیادی از شما می طلبد.

اهمیت نقش راموس

تنها در این تورنمنت نیست، بلکه هر روز شاهد اهمیت او هستیم. او یک رهبر است و چهره ای مهم برای ما محسوب می شود. تنها الان اینطور نیست، و سال ها همینطور بوده است. او کارنامه فوق العاده ای داشته و مسلماً ترجیح می دهم که او را در تیم خود داشته باشیم.

سیستم 2-5-3

استفاده از سه مدافع مرکزی سیستمی است که می توانیم از آن بهره ببریم. بازیکنان لازم برای اجرای این تاکتیک را داریم و هر بار که بخواهیم می توانیم از آن استفاده کنیم. بازی با الچه آزمایشی نبود، قبلاً هم مثل امروز با سیستم 2-5-3 بازی کرد ه بودیم، اما می توانیم با روش های دیگری هم بازی کنیم.

لوکا مودریچ

او خیلی باهوش است، و این بدیهی است. او 35 سال دارد اما این درون زمین مشخص نیست. اگر لوکا قصد مربیگری داشته باشد، این پتانسیل را در خود دارد. او فوتبال را درک می کند، و اگر بخواهد مربیگری کند، هیچ مشکلی نخواهد داشت. من عاشق این نوع بازیکنان هستم. امروز با اجرای بازی محوری در کنار کروس، ترکیبی عالی با هم داشتند و این برای تیم فوق العاده است. برای همه خوشحالم چون از ابتدا تا انتها تمرکز خود را از دست ندادیم. همه توپ ها حیاتی هستند و وقتی اینطور بازی کنیم، شکست دادن ما سخت می شود.

ادن هازارد

من دکتر نیستم بنابراین نمی توانم تصمیم بگیرم که او به جراحی نیاز دارد یا خیر. تصمیم طی روزهای آینده گرفته خواهد شد. امروز به او اجازه دادم که اینجا نباشد. فردا کنار ما خواهد بود و باید ببینیم که چه می شود.

بازیکنان با تجربه تیم

هر بازیکن خودش تصمیم می گیرد که چه زمان بازنشسته شود. من قبلاً وقتی 34 ساله بودم تصمیم خود را گرفتم. این بازیکنان عطش لازم را دارند، و می خواهند به تاریخ سازی ادامه دهند، و فاتح بازی ها و عناوین شوند و من برای آنها هیجان زده ام. مادریدیستا ها از این موضوع لذت می برند. برای همه بازیکنانم خوشحالم.

چهارشنبه 27 اسفند 1399  9:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها