تفاوت خاگینه قزوینی با دیگر خاگینهها در استفاده از شیره انگور بهجای شربت است
خاگینه، یکی از غذاهای محلی استان قزوین هم به شمار میآید. طرز تهیهاین نوع خاگینه، بسیار ساده است و شما میتوانید در زمان کوتاهی، این عصرانه، دسر یا صبحانه خوشمزه را در خانه درست کنید. تفاوت خاگینه قزوینی یا دوشاب با دیگر خاگینهها در استفاده از شیره انگور بهجای شربت است.
مواد لازم برای دو نفر
- ۳ قاشق غذاخوری آرد
- ۲ عدد تخممرغ
- ۲ قاشق غذاخورری روغن
- یک قاشق غذاخورری شیره انگور
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خاگینه قزوینی
مرحله اول:
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. سپس آرد سفید، نمک و زردچوبه را در کاسه بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم:
روغن را در یک تابه مناسب، روی حرارت متوسط گاز داغ کنید. سپس مایه خاگینه را در تابه بریزید و آن را سرخ کنید. خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
مرحله سوم:
شیره انگور را روی خاگینه بریزید و آن را سرو کنید.