0

خاگینه زنجانی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

خاگینه زنجانی

خاگینه زنجانی

قیقاناخ یا قیقاناق، نوعی خاگینه‌ نازک است که در زنجان و تبریز طبخ شده و به‌عنوان صبحانه در کنار چای سرو می‌شود. این دسر خوشمزه، طعم شیرینی دارد و به‌دلیل وجود هل و دارچین، با عطر خود، هوش از سر شما خواهد برد. تفاوت خاگینه زنجانی با دیگر خاگینه‌ها در عدم استفاده از شربت است. در واقع، شکر از ابتدا به مایه خاگینه اضافه می‌شود تا به آن، طعم شیرینی بدهد.

مواد لازم برای چهار نفر

  • ۴ عدد تخم‌مرغ 
  • یک قاشق غذاخوری آرد
  • یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر 
  • گردوی خرد شده به مقدار لازم
  • هل ساییده شده به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم

طرز تهیه خاگینه زنجانی

طرز تهیه خاگینه زنجانی

مرحله اول:

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سپس شکر، آرد، گردوی خرد شده، زعفران دم‌کرده و هل را در کاسه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم:

یک تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس کمی روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن هم داغ شود. مایه خاگینه را در تابه بریزید و آن را سرخ کنید. خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله سوم:

خاگینه را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پودر دارچین و در صورت تمایل پسته و مغز گردو تزئین کنید.

 

 

پنج شنبه 21 اسفند 1399  9:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها