0

خاگینه بروجردی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

خاگینه بروجردی

 

خاگینه بروجردی

خاگینه بروجردی، شباهت بسیاری به پنکیک دارد و با مارمالاد یا مربا سرو می‌شود.

مواد لازم برای پنج نفر

  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • نمک به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • ۵ قاشق غذاخوری مربا با طعم دلخواه

طرز تهیه خاگینه لرستان

طرز تهیه خاگینه لرستان

مرحله اول:

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آن‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. سپس آرد و نمک را در کاسه بریزید و مواد را با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید.

مرحله دوم:

تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شعله گاز را کم کنید و کره را در تابه بریزید. صبر کنید تا کره آب شود. سپس مایه خاگینه را در تابه بریزید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد و سرخ شود. خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله سوم:

خاگینه را در بشقاب سرو قرار دهید و مارمالاد یا مربای دلخواه خود را روی نیمی از دایره بریزید. سپس نیمه دیگر خاگینه را روی مربا برگردانید. خاگینه را به‌شکل دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه خاگینه لرستان

  • خاگینه بروجرد یا لرستان، معمولا با مربای آلبالو سرو می‌شود.
  • شما می‌توانید با افزودن کمی آرد بیشتر، مایه خاگینه را تبدیل به خمیر کنید. سپس خمیر را در قالب پهن کنید و مربا را در وسط آن بریزید. قالب را برای حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا خاگینه آماده شود.
  • برخی افراد از کمی زعفران دم‌کرده غلیظ برای خوش‌رنگ گردن خاگینه استفاده می‌کنند.
  • شما می‌توانید خاگینه را به‌جای مربا با عسل و مغزهای دلخواه خود نیز سرو کنید.
پنج شنبه 21 اسفند 1399  9:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها