🍬 فضلیت ذکر #لا_إله_إلا_الله و #الله_اکبر و #الحمدلله و #سبحان_الله 🍬
💠 امیرالمومنین علیه السلام فرمود: رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند:
در شب #معراج، هنگام عروج به آسمان وارد بهشت شدم، در #بهشت قصری از یاقوت سرخ مشاهده کردم؛ یاقوتهایی چنان شفاف و درخشان که درون قصر، از بیرون آن دیده میشد و دو گنبد از درّ و زبرجد داشت.
💠 به جبرئیل گفتم: این قصر از آنِ کیست؟ گفت: برای کسی که (چهار ویژگی داشته باشد) :
1⃣🍀 سخنش را پاکیزه کند؛
2⃣🍀 پیوسته روزهدار باشد؛
3⃣🍀 به دیگران غذا دهد؛
4⃣🍀 و در دل شب که مردم خفتهاند، به شب زندهداری و عبادت مشغول باشد.
💠 علی علیه السلام میفرمایند: به پیامبر صلی الله علیه وآله عرض کردم: ای رسول خدا! در بین امت شما کسی هست که چنین طاقت و توانی را داشته باشد؟!
💠 در پاسخ فرمودند: میدانی منظور از این چهار ویژگی چیست؟ عرض کردم خدا و رسولش داناترند؟ پیامبر صلی الله علیه وآله فرمودند:
1⃣🌻 منظور از پاکیزه بودن سخن این است که: "سبحانالله والحمدلله و لاالهالاالله و اللهاکبر" بگوید؛
👌 (این ذکرها در #نماز زیاد گفته می شود.)
2⃣🌻 و منظور از روزهداری پیوسته این است که: ماه رمضان را که ماه صبر و مقاومت است، به صورت کامل روزه بگیرد و حتی یک روز از آن را روزهخواری نكند؛
3⃣🌻 و منظور از غذا دادن به دیگران این است که: نفقة خانوادهاش را تأمین کند، بهگونهای که آنها محتاج به دیگران نشوند؛
4⃣🌻 و منظور از تهجّدِ شبانه این است که: تا زمانی که #نماز عشای خود را نخوانده، نخوابد و چون یهود و نصاری و مشرکان نباشد که چنین عبادتی دارند و در این فاصله میخوابند.
🔹 عنْ عَلِیٍّ علیه السلام قَالَ، قَالَ رَسُولُ اللَّه صلی الله علیه و آله لَمَّا أُسْرِیَ بِی إِلَی السَّمَاءِ دَخَلْتُ الْجَنَّةَ فَرَأَیْتُ فِیهَا قَصْراً مِنْ یَاقُوتٍ أَحْمَرَ یُرَی بَاطِنُهُ مِنْ ظَاهِرِهِ لِضِیَائِهِ ونُورِهِ وفِیهِ قُبَّتَانِ مِنْ دُرٍّ وزَبَرْجَدٍ
🔹 فقُلْتُ یَاجَبْرَئِیلُ لِمَنْ هَذَا الْقَصْرُ قَالَ هُوَ لِمَنْ أَطَابَ الْکَلَامَ وأَدَامَ الصِّیَامَ وأَطْعَمَ الطَّعَامَ وتَهَجَّدَ بِاللَّیْلِ والنَّاسُ نِیَامٌ
🔹 قالَ عَلِیٌّ علیه السلام فَقُلْتُ یَا رَسُولَ اللَّهِ وفِی أُمَّتِکَ مَنْ یُطِیقُ هَذَا فَقَالَ أَتَدْرِی مَا إِطَابَةُ الْکَلَامِ فَقُلْتُ اللَّهُ ورَسُولُهُ أَعْلَمُ قَالَ مَنْ قَالَ سُبْحَانَ اللَّهِ والْحَمْدُ لِلَّهِ ولَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَاللَّهُ أَکْبَرُ
🔹 أتَدْرِی مَا إِدَامَةُ الصِّیَامِ قُلْتُ اللَّهُ ورَسُولُهُ أَعْلَمُ قَالَ مَنْ صَامَ شَهْرَ الصَّبْرِ شَهْرَ رَمَضَانَ وَلَمْ یُفْطِرْ مِنْهُ یَوْماً أَتَدْرِی مَا إِطْعَامُ الطَّعَامِ قُلْتُ اللَّهُ ورَسُولُهُ أَعْلَمُ قَالَ مَنْ طَلَبَ لِعِیَالِهِ مَا یَکُفُّ بِهِ وُجُوهَ هُمْ عَنِ النَّاس
🔹 أتَدْرِی مَا التَّهَجُّدُ بِاللَّیْلِ والنَّاسُ نِیَامٌ قُلْتُ اللَّهُ ورَسُولُهُ أَعْلَمُ قَالَ مَنْ لَمْ یَنَمْ حَتَّی یُصَلِّیَ الْعِشَاءَ الْآخِرَةَ وَالنَّاسُ مِنَ الْیَهُودِ وَالنَّصَارَی وغَیْرِهِمْ مِنَ الْمُشْرِکِینَ یَنَامُ بَیْنَهُمَا.
📚 بحارالانوار، ج 18، ص 342.
#معارف_ذکر_های_نماز #حدیث
📲 حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنیدو در ثواب آن شریک باشید.
👇👇👇
🆔 @namazasar