0

آش دوغ اصفهانی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آش دوغ اصفهانی

 

طرز تهیه آش دوغ اصفهانی

آش دوغ اصفهانی یا آش دوغ قشقایی، متعلق به شهرستان سمیرم در جنوب غربی استان اصفهان است. ایل قشقایی طایفه دره شوری، غذاهای خوشمزه و متنوعی را می‌پزند که آش دوغ یکی از آن‌ها است. طرز تهیه آش دوغ قشقایی با آش دوغ ترکی متفاوت است و معمولا آن را به‌عنوان نذری یا در جشنواره غذاهای محلی در این منطقه می‌پزند.

مواد لازم برای چهار نفر

  • ۱۰۰ گرم نخود
  • ۱۰۰ گرم عدس
  • ۲۰۰ گرم سبزی کوهی خرد شده
  • یک پیمانه برنج
  • یک پیمانه جو پرک
  • یک عدد پیاز بزرگ پوست کنده و خلالی خرد شده
  • ۲ لیتر دوغ
  • یک قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک شده
  • یک قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • یک قاشق غذاخوری نعنا و شنبلیله سرخ شده

طرز تهیه

مرحله اول:

سبزی کوهی خرد شده، نخود و عدس از شب قبل خیس شده، پیاز خلالی خرد شده، برنج و جو پرک از قبل خیس شده را به‌همراه آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا با هم بپزند.

مرحله دوم:

پس از پخت کامل حبوبات و برنج و جو پرک، دوغ و پونه کوهی خشک شده را در قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

مرحله سوم:

پیاز داغ، نعنا داغ و شنبلیله سرخ شده را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم:

آش دوغ را پس از جا افتادن سرو کنید.

دوشنبه 20 بهمن 1399  11:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها