مواد لازم برای سه نفر
- ۲ پیمانه نخود
- ۲ پیمانه بلغور گندم
- ۳ قاشق غذاخوری پونه یا نعنای خشک (یا برگ چغندر و اسفناج)
- یک کیلوگرم دوغ
- ۲ عدد پیاز پوست کنده و خلالی خرد شده
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول:
نخود و بلغور را از چند ساعت قبل بهصورت جداگانه با آب سرد خیس کنید . سپس نخودها را با آب تازه بپزید. در ادامه بلغورها را به نخود پخته شده بیفزایید و اجازه دهید تا بلغورها هم بپزند.
مرحله دوم:
دوغ را به آش اضافه کنید و مرتب آش را هم بزنید. پس از حدود یک ساعت، نمک و پونه یا نعنای خشک را در آش بریزید و هم بزنید. اگر آش شما سفت بود، میتوانید به دلخواه دوغ بیشتری به آن اضافه کنید.
مرحله سوم:
پیازهای خلالی خرد شده را با زردچوبه و روغن تفت دهید و برای تزئین، آنها را روی آش بریزید. نوش جان!