0

آش دوغ قزوین

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آش دوغ قزوین

 

طرز تهیه آش دوغ قزوین

آش دوغ در قزوین با انواع حبوبات، گوشت قلم، برنج، سبزی آش، سیر خام، نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ، دوغ مخصوص قزوین و ادویه درست می‌شود.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • نصف پیمانه لوبیا چیتی
  • یک پیمانه نخود
  • نصف پیمانه لوبیا قرمز
  • یک پیمانه برنج
  • ۸۰۰ گرم سبزی آش خرد شده (تره، گشنیز، جعفری، اسفناج و شوید)
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • ۲۰۰ گرم گوشت قلم به‌همراه آب آن
  • ۴ حبه سیر پوست کنده و له شده
  • یک عدد پیاز پوست کنده و چهار قاچ شده
  • ۲.۵ لیتر دوغ (نوعی ماست چکیده به‌همراه نمک)
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه 

آش دوغ قزوین

مرحله اول:

گوشت قلم را با پیاز، فلفل و زردچوبه بپزید و پس از پخت کامل به آن نمک بزنید و آن را ریش ریش کنید.

مرحله دوم:

حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آن‌ها را نیز با آب تازه بپزید.

مرحله سوم:

برنج را در یک قابلمه مناسب همراه با آب نیم‌پز کنید و سپس فلفل، زردچوبه، نمک، سیر خام و سبزی آش را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم:

پس از حدود یک ساعت، آویشن، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را در آش بریزید. پس از لعاب دادن برنج، حبوبات و گوشت و آب قلم را در آش بریزید.

مرحله پنجم:

در پایان، دوغ قزوین (ماست چکیده نمک اندود) را به آش اضافه کنید و آن را هم بزنید تا به جوش آید.

مرحله ششم:

آش دوغ قزوین را بلافاصله سرو کنید و برای تزئین، روی آن پیاز داغ و نعنا داغ بریزید.

دوشنبه 20 بهمن 1399  11:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها