سیدعلی آقازاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اظهار داشت: لایحه بودجه 1400 پس از اصلاحات در مجلس مطرح شد و نمایندگان در خصوص تغییرات نظرات موافق و مخالفی داشتند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: تأمین منابع، مصارف، تورمی بودن بودجه، کسری بودجه و تقسیم منابع محورهای بحث نمایندگان بود.
عضو کمیته دفاع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در نهایت نمایندگان به لایحه بودجه 1400 که در کمیسیون تلفیق اصلاح شده بود رأی منفی داده و دوباره به دولت برگشت داده میشود.
آقازاده ابراز داشت: لایحه بودجه 1400 سیاسی و تورمی بوده و قطعاً دولت بعدی را با مشکل مواجه میکند به همین دلیل این لایحه با وجود تغییرات عمده در کمیسیون تلفیق از نظر تعادل بین منابع و مصارف متوازن تشخیص داده نشد.
وی با بیان اینکه ارز 4 هزار و 200 تومانی فسادزا است گفت:این نرخ ارز تقریباً اجرایی نشده و توزیع آن تأثیری بر کنترل قیمتها و نظارت بر افزایش قیمتها نداشت و از طرفی به نفع رانتخواران بوده است.
آقازاده افزود: نظر کمیسیون تلفیق این بود که این نرخ ارز به 17 هزار و 500 تبدیل شود و مابقی پول بهصورت یارانه در اختیار مردم قرار گیرد که این نظر موافق و مخالفانی داشت و در نهایت به تصویب نمایندگان مجلس نرسید.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ابراز داشت: به اعتقاد بسیاری از نمایندگان تبدیل ارز 4 هزار و 200 تومان به 17 هزار و 500 باعث ایجاد تورم در جامعه شده و جامعه را با مشکل مواجه میکند.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس گفت: برنامه دراز مدتی در قالب راهبرد توسعه کشاورزی برای کشاورزی گیلان تدوین شده و بخش زیادی از آن به تجهیز و مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان مربوط میشود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با مکانیزاسیون این عرصه میتوان با هزینه کمتر تولید بیشتری داشت و صنایع تبدیلی را گسترش داد.
وی گفت: همچنین این برنامهها شامل بحث نهادهای کشاورزی و بهرهمندی آسان کشاورزان از آن، تجهیز کانالها و آببندانها و زیرساختهای کشاورزی و بازرگانی برنج و ثبات قیمت آن نیز میشود.
آقازاده عنوان داشت: در این حوزه اقداماتی انجام شده اما اکنون به حد مطلوب متوسط نیز نرسیدهایم زیرا در این بخش فراز و نشیبهایی وجود دارد و دولتها به تعهدات خود در این حوزه عمل نکردهاند.
وی با اشاره به اینکه بهدلیل محدودیت منابع اکنون پروژههای نیمه تمام در گیلان در اولویت تکمیل هستند گفت: یکی از این پروژهها مباحث مربوط به صنعت است تا بتوانیم شاهد افزایش تولید و کیفیت تولید در این بخش باشیم.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس اظهار داشت: همچنین یکی از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد حوزه گردشگری گیلان بوده و باید زیرساختهایی در این حوزه فراهم شود.
وی با بیان اینکه مباحث زیست محیطی استان و مدیریت پسماند از دیگر حوزههای دارای اولویت در گیلان است افزود: یکی از پروژههایی که باید در اولویت رسیدگی قرار گیرد موضوع حاشیهنشینی و بحث فضای درمانی شهرها است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بخش سازمانهای استان گیلان نیز باید در بحث تخصیص بودجه و برنامهریزیهای درست برای این نهادها سیاستهای درستی اتخاذ شود.
وی تصریح کرد: در حوزه شهرستان رشت نیز پروژههایی در اولویت رسیدگی قرار دارند که علاوه بر موارد مذکور میتوان به ترمیم راههای روستایی و جادههای بین شهری اشاره داشت.
آقازاده خاطرنشان کرد: احیاء تالابها، ساخت مسکن برای شهروندان، اتمام طرحهای مسکن مهر از دیگر پروژههای مهم شهرستان رشت است که اکنون در اولویت پیگیری نمایندگان گیلان در مجلس قرار دارد.
انتهای پیام/614/ ع