🌺 شکوه نماز حضرت زهرا در پیشگاه خداوند 🌺
💠 رسول اللَّه صلى الله عليه و آله: أمَّا ابنَتي فاطِمَةُ فَإِنَّها سَيِّدَةُ نِساءِ العالَمينَ مِنَ الأَوَّلينَ والآخِرينَ ... مَتى قامَت فِي مِحرابِها بَينَ يَدَي رَبِّها جَلَّ جَلالُهُ زَهَرَ نورُها لِمَلائِكَةِ السَّماءِ كَما يَزهَرُ نورُ الكَواكِبِ لِأَهلِ الأَرضِ، ويَقولُ اللَّهُ عز و جل لِمَلائِكَتِهِ: يا مَلائِكَتي، انظُروا إلى أمَتي فاطِمَةَ سَيِّدَةِ إمائي قائِمَةً بَينَ يَدَيَّ تَرتَعِدُ فَرائِصُها مِن خيفَتي، وقَد أقبَلَت بِقَلبِها عَلى عِبادَتي، اشهِدُكُم أنّي قد آمَنتُ شيعَتَها مِنَ النّارِ.
🌺 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: امّا دخترم، فاطمه، همانا سَرور زنان جهان از آغاز تا پايان است... هر گاه در محرابش در پيشگاه پروردگار بزرگ و شكوهمندش مى ايستد، نورش براى فرشتگان آسمان، جلوه مى نمايد، همان گونه كه نور ستارگان براى ساكنان زمين جلوه مى كند
🌹 و خداوند عز و جل به فرشتگانش مى گويد: «اى فرشتگان من! به كنيز من، فاطمه سَرورِ كنيزانم، بنگريد كه در پيشگاه من ايستاده و از ترس من گوشت تنش مى لرزد و با دلش به عبادت من روى آورده است. شما را گواه مى گيرم كه پيروانش را از آتش، ايمن ساختم».
📚 بحار الانوار؛ ج 28 ؛ ص 38
1⃣ مردان نمازگزار عبد خدایند و سرور آنها پیامبر اکرم می باشد «و اشهد ان محمدا عبده و رسوله»
2⃣ زنان نمازگزار کنیز خدایند و سرور آنها حضرت فاطمه سلام الله علیها است. «متن حدیث بالا»
3⃣ آیا می شود، زنانِ بی نماز پیرو واقعی حضرت فاطمه محسوب شوند [تا امان نامه آتش جهنم به آنها داده شود!؟]
#نماز_معصومین
📲 حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنیدو در ثواب آن شریک باشید.
👇👇👇
🆔 @namazasar