0

دویماج زنجان

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

دویماج زنجان

 

طرز تهیه دویماج زنجان

دویماج یا دیماج در زنجان به دو روش درست می‌شود. در روش اول، شما به پنیر، نان لواش خشک، سبزی معطر و کمی آب نیاز دارید. نوعی دیگر از این عصرانه مقوی نیز در زنجان مرسوم است که در سفره‌های مذهبی و مخصوصا سفره حضرت زهرا در زنجان، مشهور به دستگاه حضرت زهرا، پخته و سرو می‌شود. این نوع دویماج با زعفران، شکر، روغن حیوانی و نان خشک پخته می‌شود.

مواد لازم برای چهار نفر (روش اول)

  • ۲۰۰ گرم پنیر 
  • ۴ عدد نان لواش خشک و خرد شده
  • آب به میزان لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری سبزی معطر 

طرز تهیه (روش اول)

دویماج زنجان

مرحله اول:

نان خشک خرد شده را با کمی آب تر کنید. 

مرحله دوم:

پنیر و سبزی معطر خرد شده را به  نان‌ها بیفزایید و مخلوط کنید. سپس دویماج را برای یک تا دو ساعت در دمای آشپزخانه کنار بگذارید تا استراحت کند و جا بیفتد.

مرحله سوم:

دویماج را با دست به‌شکل گرد یا بیضی فرم دهید و در ظرف بچینید.

مواد لازم برای چهار نفر (روش دوم)

  • ۴ عدد نان لواش خشک شده خرد شده
  • آب به میزان لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده غلیظ
  • روغن حیوانی به مقدار لازم

طرز تهیه (روش دوم)

دویماج زنجان با شکر و زعفران

مرحله اول:

نان خشک خرد شده را با کمی آب تر کنید تا نرم شوند.

مرحله دوم:

روغن حیوانی را در یک تابه بریزید و آن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس نان‌های خشک را در روغن حیوانی تفت دهید و شکر و زعفران دم‌کرده را به آن بیفزایید. اجازه دهید تا شکر و زعفران روی حرارت ملایم گاز به خورد نان‌های خشک بروند.

مرحله سوم:

دویماج را به‌شکل گلوله‌های گرد سرو کنید.

جمعه 10 بهمن 1399  12:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها