سالاد کینوا با ریحان و فلفل دلمه ای
کینوا نقش اصلی را در این وعده بازی می کند. این سالاد می تواند کنار هر شامی سرو شود. بگذارید حدود ۶ ساعت خنک شود و هنگام سرو روی آن مغز تخمه آفتابگردان بریزید و نوش جان کنید.
نکته : برای پخت ۲ فنجان کینوا ، مقدار ۲/۳ فنجان کینوا خشک را زیر آب سرد بشویید و با ۱و ۱/۳ فنجان آب مخلوط کرده و روی شعله بگذارید و ۱/۴ قاشق چایخوری به آن نمک بزنید . بعد از جوش آمدن ، زیر شعله را کم کرده و درب آن را بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه زمان پخت بدهید و بعد شعله را خاموش کنید. اگر آب اضافی مانده بود آن را بگیرید.