0

پیام محرمانه شهید سلیمانی به ظریف در جریان قدم زدن با جان کری + فیلم

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

معاون اسبق وزیر خارجه از پیام شهید سلیمانی به ظریف در جریان مذاکرات در لوزان سوئیس خبر داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در حاشیه نشست خبری اعلام برنامه‌های سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع خبرنگاران گفت در واقع ابتکارات و نقل خاطرات و تمرکز بر اندیشه مقاومتی سردار سلیمانی می‌تواند تأثیر مهمی در نسل آینده در داخل کشورمان و در سطح منطقه داشته باشد. گرامیداشت سردار سلیمانی یک موضوع روتین و تکراری نخواهد بود و خواهید دید در جزئیات برنامه‌هایی که در روزهای آینده برگزار خواهد شد، ابعادی از زوایای مختلفی که سردار سلیمانی در تبیین انقلاب اسلامی و همچنین مهمترین وظیفه‌اش که همان تأمین امنیت ملی بود، داشت بازگو می‌شود.

روی فیلم کلیک کنید

پیام محرمانه سردار سلیمانی به ظریف بعد از قدم زدن با جان کری

معاون اسبق وزیر خارجه از پیام شهید سلیمانی به ظریف در جریان مذاکرات در لوزان سوئیس خبر داد و گفت:سردار سلیمانی می‌خواستند به ما بگویند این دشمنی که در حال مذاکره با شماست، قابل اعتماد نیست.

حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در حاشیه نشست خبری اعلام برنامه‌های سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع خبرنگاران گفت: در واقع ابتکارات و نقل خاطرات و تمرکز بر اندیشه مقاومتی سردار سلیمانی می‌تواند تأثیر مهمی در نسل آینده در داخل کشورمان و در سطح منطقه داشته باشد. گرامیداشت سردار سلیمانی یک موضوع روتین و تکراری نخواهد بود و خواهید دید در جزئیات برنامه‌هایی که در روزهای آینده برگزار خواهد شد، ابعادی از زوایای مختلفی که سردار سلیمانی در تبیین انقلاب اسلامی و همچنین مهمترین وظیفه‌اش که همان تأمین امنیت ملی بود، داشت بازگو می‌شود.

اهم اظهارات امیرعبداللهیان را به نقل از خبرگزاری ها بخوانید؛
*{ با نقل خاطره‌ای از شهید سلیمانی در خصوص بحث مذاکرات}: امروز با توجه به اینکه جو بایدن بزودی در کاخ سفید مستقر خواهد شد، ما در کشور با یک صدای بلندی از مطالبه برای مذاکره با آمریکا در برخی رسانه‌ها و محافل مواجهیم. سردار سلیمانی علیرغم اینکه یک ژنرال بود و باید همیشه به روش‌های نظامی می‌اندیشید اما همواره می‌دانست که در پیچیدگی‌های جهان معاصر صرفاً نمی‌توان با ابزار نظامی یک هدفی را پیش‌برد.
*سردار سلیمانی از دیپلماسی به بهترین وجه خودش استفاده می‌کرد و به همه ظرفیت‌های موجود توجه داشت. من در در سال ۸۶ که برای مذاکرات سه جانبه ایران، عراق و آمریکا به بغداد می‌رفتیم، مدیریت این مذاکرات در بعد نرم افزاری در اختیار سردار سلیمانی بود،
*سردار مأموریت تأمین امنیت حداکثری ایران و کمک به امنیت عراق را داشت ولی وقتی بنا شد به درخواست دوستان عراقی مذاکره سه جانبه ای با آمریکا داشته باشیم، سردار سلیمانی نه تنها مخالف مذاکره نبود بلکه در مذاکره به ظرایف امر توجه داشت.

دوشنبه 8 دی 1399  8:11 AM
تشکرات از این پست
farshon
razdarealifateme15
razdarealifateme15
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1170

پاسخ به:پیام محرمانه شهید سلیمانی به ظریف در جریان قدم زدن با جان کری + فیلم

حاج قاسم به خیلی مسایل دیگر هم اهمیت مداد حتی اگر از نظر عرف جامعه ناپسند می نمود می‌خواهیم به زاویه دیگری از شخصیت حاج قاسم بپردازیم. شخصیتی که چند بعدی بود و در هر مواجهه‌ای همان گونه که باید با مخاطبش روبه‌رو می‌شد. مثلا خیلی شنیده‌ایم در میدان کارزار سربازی شجاع بود و در برابر دشمنان کوچک‌ترین ضعفی از خود بروز نمی‌داد. یا شنیده ایم در مقابل نیروهایش پر از عطوفت بود و مقابل فرماندهان تحت امرش بسیار جدی و مقید به رعایت همه ضوابط نظامی. اما در این گزارش می‌خواهیم به بعد پدرانه سردار شهیدمان بنگریم. وقتی مقابل همسران شهدا، خصوصا همسران شهدای مدافع حرم که اغلب سن و سالشان به دختران سردار می‌خورد، قرار می‌گرفت، احساس پدری‌اش بر هر بعد دیگری از شخصیت او غلبه می‌کرد. نگرانی برای زنانی که بعد از همسرشان چکار باید بکنند؟

یکی از این موارد  جویا شدن وضعیت همسران شهداست. حاج قاسم باید مطمئن می‌شد آنها که مانند دخترانش دوستشان می‌داشت، مشکلی نداشته باشند و یا اگر دارند باید به هر طریقی می‌شد حل شود.  به نقل داستانی در این مورد می پردازیم 

همسر شهید رضا حاجی‌زاده که زمان شهادت رضا تنها ۲۳ سالش بود با دو فرزند از دیدار با حاج قاسم اینگونه روایت می‌کند: «حاج قاسم میز به میز پای صحبت خانواده‌ها نشستند و دقایقی بعد به میز ما نشستند. ابتدا با پدر و مادر شهید صحبت کردند و بعد نگاهی به من کردند و پرسیدند شما دختر شهید هستید؟ گفتم: نه همسر شهیدم. با تعجب دوباره پرسیدند: شما همسر شهید هستی؟! گفتم: بله. با همان لحن متعجب پرسیدند: بچه هم داری؟ گفتم: بله دو فرزند هم دارم. سردار گفتند: بنشین بنشین می‌خواهم با تو صحبت کنم. از اوضاع و احوالم پرسید و من همه را با اشک جواب دادم. سردار گفت: گریه نکن! گفتم: نمی‌توانم. حاج قاسم رو کردند به مادرشوهرم و گفتند: حاج خانم! هوای دختر ما را داری؟ مادرشوهرم گفت: بله! دوباره عروس خودم شد. سردار با لبخندی گفت: دختر به این ماهی، اگر این کار را نمی‌کردید چه می‌کردید؟ بعد با حالتی گفت: کسانی که به شهادت می‌رسند، اینقدر از شهادتشان ناراحت نمی‌شوم که همسرانشان را می‌بینم، ناراحتم می‌کند. 

چهارشنبه 10 دی 1399  4:03 PM
تشکرات از این پست
aftabm
دسترسی سریع به انجمن ها