با شروع بازي هاي جام ملت هاي آسيا و رونمايي از لباس هاي تيم هاي شركت كننده در اين رقابتها هيچ كس اشتياق ويژه اي براي ديدن لباس هاي تيم ايران نداشت چرا كه مشخص بود تيم ملي با همان لباس هاي برند ايتاليايي لجيا و طرح قبلي كه در ماه هاي گذشته ديده بوديم به ميدان مي رود.با اين وجود لباس ويژه و تماشايي سيد مهدي رحمتي دروازه بان تيم ايران در همان بازي اول مقابل عراق نگاه ها را به خود جلب كرد.اين لباس ويژه هم طرح جالبي دارد هم از رنگ هاي متناسبي بهره مي برد.در واقع هر چقدر كه رنگ و لعاب پيراهن هاي قرمز رنگ تيم ايران مقابل عراق به چشم نيامد لباس رحمتي چشم ها را به خود خيره كرد.
نكته جالب اينكه هر دو آستين پيراهن رحمتي با سه رنگ پرچم ايران منقش شده و از اين حيث نيز منحصر به فرد است به گونه اي كه در بين 16 دروازه بان جام ملت هاي آسيا لباس دروازه بان تيم ايران جالب تر و زيبا تر از بقيه به نظر مي رسد.
اما مهدي رحمتي درباره اين لباس مي گويد:«معمولا لباس هاي من را مجيد ساعدي فر طراحي مي كند.اين لباس را هم با اجازه مسوولان تيم ملي و با كمك آقاي ساعدي فر طراحي كرديم هرچند خود من هم درباره طرحش نظر دادم.البته نمي خواستم فقط لباس من اين طرحي باشد و لباس هر سه دروازه بان تيم ملي با همين طرح تهيه شده است».