امروزه گوشیها بخش جدایی ناپذیر زندگی روزمره ما شده است و درنتیجه نکات مربوط به آنها نیز هر روز ضروریتر و مهم تر به نظر میرسند. تصور اینکه در مواقغ ضروری، گوشیتان شارژ خالی می کند اصلا خوشایند نیست. بنابراین همه کاربران در کنار ویژگیهای اساسی و مهم مورد نظر خود از قبیل کیفیت دوربین و ظرفیت حافظه، به مشخصات باتری موبایل خود نیز توجه ویژه داشته باشید.
اگر قصد خرید باتری گوشی دارید حتما به یاد داشته باشید که راهنمای کاربر تلفن همراه خود را بررسی کنید تا بدانید تلفن شما چه نوع باتری را پشتیبانی میکند چون ولتاژهای مورد استفاده در هر یک از باتریها غالبا در محدوده ۳٫۶ تا ۴٫۱ ولت هستند و میزان جریان باتریها با توجه به درخواست شرکتهای سازنده تلفنهای همراه و نوع باتریهای مورد استفاده بین ۶۰۰ تا ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعت تخمین زده شده است.
علاوه بر این ویژگیهایی مانند زمان نگهداری شارژ، کارکرد و مقدار جریاندهی باتری موبایل را میتوان بر اساس میزان جریان آن محاسبه کرد.
انواع باتریهای تلفن همراه
رایجترین نوع باتریهای موبایل عبارتند از: لیتیوم پلیمر (Li-pol)، لیتیوم یون (Li-ion) و نیکل کادمیوم (NiCd). در ادمه به معرفی هر یک از این باتری ها می پردازیم.
باتری لیتیوم پلیمر (lithium polymer)
آخرین و پیشرفتهترین فنآوری برای باتری گوشی نوع لیتیوم پلیمر است. این فناوری باعث میشود باتری، فوقالعاده سبک و ظرفیتش تا ۴۰ درصد بیشتر از باتریهای Ni-MH (نیکل-متال هیدرید) باشد. دستگاههایی مانند Blackberry Playbook و سامسونگ گلکسی S3 از این نوع باتری استفاده میکنند. همچنین برای دستگاههایی با اندازه بزرگ مانند تبلتها، باتریهای لیتیوم پلیمر انتخاب میشوند.
برای خواندن ادامه این مقاله درباره "نکاتی درباره نگهداری صحیح از باتری موبایل" به لینک زیر مراجعه کنید.
https://www.almanistore.com/mobile-batteries-and-tips-on-proper-maintenance/