ماجرای پیشگویی کرونا چیست؟
این روزها کتابی با عنوان "پیشگویی " نظر کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده است، کتابی که در یکی از صفحات آن از شیوع کرونا خبر داده است، اما حقیقت ماجرا چیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این کتاب نوشته سیلویا براون نویسنده آمریکایی است که در سال ۲۰۰۸ نوشته شده و در کشور ما هم در سال ۱۳۸۷ ترجمه شده و به چاپ رسیده است.
این کتاب را دو انتشارات " سایه گستر " و " مهرگان دانش " به صورت مشترک در قزوین چاپ کردند، اما با وجود این که کتاب تجدید چاپ نشده و انتشار آن تمام شده است، صفحهای از این کتاب در فضای مجازی دست به دست میشود.
مدیر انتشارات سایه گستر درمصاحبه با خبرنگار ما درخصوص این کتاب گفت: من هم به خاطر نداشتم که چنین مطلبی در کتاب بود تا این که یکی از دوستانم از انتشار این صفحه در فضای مجازی خبر داد. کتاب را تجدید چاپ نکردیم، اما احتمال این که کتاب به صورت غیر قانونی دوباره به چاپ رسیده باشد وجود دارد.
حسین مافی سایه گستر افزود: کتابهای سیلویا براون معمولا پرفروش است. این نویسنده فوت کرده است، اما در همان زمان خبرهایی رسیده بود که با اف. بی. آی همکاری داشته و خودش هم در مطالبی به این موضوع اذعان کرده که به خاطر قدرت پیشگویی اش برای کشف جرم در آمریکا از قدرت حس ششم او استفاده میکردند.
اینها تنها اطلاعاتی است که ناشر در خصوص این کتاب میدهد، اما مراجعه به حواشی کتاب نکتههای دیگری را روشن میکند.
کتاب در صفحه ۲۷۵ خود به شیوع یک بیماری با علائم ذات الریه در سال ۲۰۲۰ اشاره میکند.
در این بخش از کتاب به صورت مشخص آمده است: " تا سال ۲۰۲۰ بیش از هر زمان دیگری در اماکن عمومی ماسکهای جراحی و دستکشهای پلاستیکی استفاده میکنند. علت این کار شیوع یک بیماری شدید شبیه ذات الریه خواهد بود که به ریهها و نای حمله میکند و به شدت در برابر درمان مقاوم است. این بیماری به طور ویژهای گیج کننده خواهد بود، زیرا بعد از آن که در یک زمستان ترس و وحشت مطلق ایجاد میکند تا ده سال بعد کاملا ناپدید میشود و باعث میشود که هم منبع بیماری و هم درمان آن اسرار آمیز باشد.
ماسکها و دستکشهای پلاستیکی در محیطهای پرخطر چیزهای خوبی هستند و خدا میداند که من خودم در مسائل بهداشتی سردسته همه هستم. هر روز حمام کنید یا دوش بگیرید، موهایتان را هر روز بشوئید، حتما بلافاصله پس از توالت دستهای خود را بشویید.