مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه
دلستر: یک پیمانه (ساده و بدون طعم)
روغن: یک چهارم پیمانه
سفیدهی تخم مرغ: سه عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
سیب: یک عدد متوسط
شکلات آب شده: یک و نیم پیمانه
شکلات سفید آب شده: یک چهارم پیمانه
چوب آبنبات، بستنی یا سیخ چوبی: به تعداد لازم
ترافل رنگی: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
آرد را به همراه دلستر، روغن و نمک، در ظرفی ریخته و با همزن، خوب هم میزنیم.
سفیدههای تخم مرغ زده شده را آرام آرام به مخلوط فوق اضافه کرده و با قاشق چوبی، به آرامی هم میزنیم تا پف آنها نخوابد.
سیب را پوست گرفته و ورقه ورقه میکنیم. هر برش سیب را ابتدا داخل مواد آماده شده فرو کرده وقتی کاملا به مواد آغشته شد، در روغن داغ، سرخ میکنیم.
شیرینیهای سیب آماده شده را روی حولهی کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافهی آن گرفته شود.
از قسمت انتهایی هر شیرینی، یک عدد سیخ چوبی فرو میکنیم سپس هر شیرینی را داخل شکلات آب شده داغ فرو میبریم تا کاملا به شکلات آغشته شود.
پس از این مرحله، روی شیرینیها را با شکلات سفید و ترافلهای رنگی، تزیین میکنیم.