0

مسی: امیدوارم گواردیولا تمدید کند و باما بماند

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

مسی: امیدوارم گواردیولا تمدید کند و باما بماند

مسی، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی پپ گواردیولا ،مربی بارسا را ترغیب کرده تا قراردادش بااین تیم تمدید کند؛ چون مسی نمی تواند حضور درباشگاه را بدون گواردیولا تصور کند.

برنده توپ طلای سال 2010 که امروز در رویداد تبلیغاتی آدیداس شرکت کرده بود، در مورد آینده گواردیولا گفت:« گواردیولا هر زمانی که تصمیمش را بگیرد، قراردادش را با بارسا تمدید خواهد کرد ولی امید زیادی دارم که او به زودی با بارسا تمدید کند و در رختکن تیم بماند.بعد از موفقیتهایی که او برای بارسا به ارمغان آورد خیلی سخت است که تیم را بدون او تصور کنیم.»

مسی ادامه داد:« من همیشه در زمین مسابقه به دنبال جایگاهی هستم که بتوانم با توپ در تماس باشم و این همان چیزی است که گواردیولا از من می خواهد.»

مسی از اینکه در زمان اهدای جایزه توپ طلا ، فراموش کرده بود تا از چابی و اینیستا تشکر کند، به شدت تحت تاثیر قرار گرفته بود:«ما از رابطه خوبی که با هم داریم مطلعیم و دوستی خوب ما به همین ترتیب ادامه خواهد یافت و این همان چیزی است که همه ما باید بدانیم .من در سالن زوریخ آنچنان تمرکز کرده بودم که چابی و اینیستا را از یاد برده بودم. همیشه می دانم که موفقیتهای فردی ام درنتیجه تلاشهای گروهی است.تمام عناوینی که فتح کرده ام به لطف تیمم بوده که این موفقیتها و قهرمانی را به ارمغان آورده.»
یک شنبه 26 دی 1389  8:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها