احمدشاه قاجار در هتل نگرسکوی پاریس
احمدشاه قاجار در سال ۱۳۰۴ از سلطنت عزل شد و از ایران به فرانسه رفت. او چهار سال بعد در هتلی در پاریس درگذشت. در تصاویر تاریخی امروز، عکسی از شاه قاجار را ببینید.
رویداد۲۴ تصویری ثبت شده از احمد شاه قاجار در دوران تبعید در پاریس. تاریخ ثبت تصویر احتمالا به سال ۱۳۰۷ یعنی یک سال پیش از جوانمرگ شدن احمد شاه باز میگردد.
احمد شاه در سال ۱۳۰۴ از پادشاهی عزل شد و پس از آن چهارسال و چهار ماه بیشتر زنده نماند. سالهای آخر عمر این پادشاه ناکام در پاریس گذشت. شاه ناکام در ۱۳۰۳ سردار سپه رضاخان، را به رئیس الوزرایی منصوب کرد و خود از ایران به فرانسه رفت.
محل اقامتش هتل نگرسکو، یکی از مجللترین هتلهای فرانسه بود که بابت اقامت در آنجا پولی از وی گرفته نمیشد چرا که صرف حضورش برای هتل تبلیغ به حساب میآمد.
شاه خودروی رولزرویسی داشت که با آن در خیابانهای پاریس گشت و گذار میکرد و در خیابان سن ژرمن و شانزه لیزه خرید میکرد و پاتوقش رستورانهای گرانقیمت بود.