پیراشکی گوشت یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که به راحتی با دستور زیر و با خمیر آماده می توانید درست کنید
پیراشكی با خمیر آماده
مواد لازم برای 30 عدد پیراشكی
گوشت چرخ كرده : 250 گرم
قارچ : نیم كیلو
زرشك : 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ : 3 قاشق غذاخوری
رب : 2 قاشق غذاخوری
خمیر آماده پیراشكی : 2 بسته
نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
آویشن و جعفری خشك : به مقدار لازم
طرز تهیه پیراشکی با خمیر آماده
گوشت را با پیازداغ مخلوط كرده و تفت میدهیم و سپس نمك، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم میزنیم. مواد كه كمی تفت داده شد، نصف استكان آب روی گوشت چرخ كرده میریزیم و حرارت را تنظیم میكنیم و میگذاریم تا گوشت پخته شود. سپس قارچ را شسته و خرد كرده و در ظرف دیگری میریزیم و به آن نمك و روغن و چند قطره آبلیمو اضافه كرده و روی حرارت زیاد میپزیم.
سپس قارچ، زرشك، جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشتچرخكرده اضافه میكنیم. بعد از این كه آب گوشت چرخ كرده كاملا كشیده شد، از مایه گوشتی یك قاشق غذاخوری پُر وسط خمیر میگذاریم و دو طرف خمیر را روی هم میآوریم و كنارههای آن را با انگشت چین میدهیم. حالا پیراشكیها برای سرخ شدن آمادهاند اما اگرخمیرآماده در دسترس ندارید به روش زیر آن را تهیه كنید.
مواد لازم برای خمیر پیراشكی
آرد : 2 لیوان
پودر خمیرمایه : یك قاشق غذاخوری
روغن جامد : 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ : 2 عدد
نمك : یك قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر پیراشكی
پودر خمیرمایه را در نصف استكان آبولرم خوب حل میكنیم و میگذاریم نیم ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخممرغها و
خمیر مایه و نمك را مخلوط كرده و هم میزنیم. بعد روغن را به آن اضافه و خوب مخلوط میكنیم تا خمیر لطیفی تهیه شود و به دست نچسبد. اگر خمیر كمی شل بود و به دست میچسبید كمی آرد به آن اضافه میكنیم ولی آرد نباید آنقدر زیاد باشد كه خمیر خشك و شكننده شود. خمیر را مدت یك ساعت در جای گرمی میگذاریم تا ور بیاید (خمیر بعد از ور آمدن كاملا پُف میكند و پوك میشود).