طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانهای بینظیر
همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقتها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانههای جذاب دیگری برویم.
ایرنا زندگی: همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقتها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانههای جذاب دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانههاست که قطعا با امتحانکردن آن عاشقش میشوید.
مواد لازم:
- تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
- شیر: ¼ پیمانه
- نان تست: ۴ تکه
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: ۱قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- وانیل: ¼ قاشق چایخوری
- نمک: ¼ قاشق چایخوری
- روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۲. سپس تابهای را روی حرارت قرار میدهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.
۳. نانها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.
۴. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تستها طلایی شد روی آنها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.
۵. همچنین میتوانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم بهجای عسل داغ و میوه استفاده کنید.