این دستور رولت تخم مرغ بسیار ساده است و غذایی بسیار خوشمزه است. این غذا آسیایی است
طرز تهیه رولت تخم مرغ
با اینکه نمی دانیم که کدام کشور آسیایی این غذا را اختراع کرده ولی این کشور ترکیب لذیذ و جدیدی را اختراع کرده. این ترکیب خمیری بسیار محبوب است پس نگران این نباشد که از ادویه های جنوب غربی استفاده کنید.
انواع رولت های تخم مرغ
رولت تخم مرغ چینی
این رولت تخم مرغ سنتی ازخمیری متشکل از سبزی خرد شده و گوشت ( یا میگو) در آرد و بعد آن را در تخم مرغ می زنند. شما می توانید از هر سبزی ای استفاده کنید، سبزی ای که به طور سنتی استفاده می شود کلم، هویج، لوبیا، جوانه، آب شاه بلوط و پیاز است. قبل از خوردن ان را سرخ کنید.
رولت فنری
طریقه پخت مانند قبلی است فقط نازک تر است. از برنج درست می شود. مواد استفاده شده در آن بستگی به کشور اصلی دارد ( ژاپن ، چین، تایلند یا ویتنام) بنابر این شما ترکیبات مختلفی از گوشت و سبزی و ادویه ها را خواهید دید.
رولت تخم مرغی همانگ
این رولت های تخم مرغ از مخلوط گوشت خوک، کلم ، نودل ، پیاز و سویا، ماهی و سس صدف درست می شود.
رولت تخم مرغ فیلیپینی
در فیلیپین رولت های تخم مرغ با گوشت گاو ، خوک، هویج، پیاز و نودل درست می شود و بعد در آرد زده می شود و سرخ می شود. و اصولا با سس شیرین و ترش سرو می شود.
رولت تخم مرغ مکزیکی
تخم مرغ و آرد در این نوع رولت نیز استفاده می شود اما با لوبیا، پنیر، گوشت و فلفل پر می شود و بعد مانند رولت سنتی چینی سرخ می شود.
رولت تخم مرغ تکس مکس (tex mex)
خیلی از رستوران ها در جنوب غربی ایالات متحده رولت تخم مرغی تکس مکس که با لوبیا سیاه، ذرت، جوجه،اسفناج، فلفل و پنیر درست شده و در آرد و تخم مرغ می زنند و سرخ می کنند، می خورند. معمولا این رولت ها با سالاد سرو می شوند.
طریقه پخت سنتی رولت تخم مرغ
مواد مورد نیاز برای رویه آن
2 عدد تخم مرغ
½ پیمانه آرد
½ قاشق چایخوری نمک
½ پیمانه آب
تخم مرغ را آنقدر بزنید تا زرده آن با سفیده کاملا مخلوط شود.
نمک را به آن اضافه کنید. آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
از هم زن برای مخلوط کردن آنها استفاده کنید آنقدر هم زنید تا مخلوط یکدست شود.
آب را کم کم به آن اضافه کنید.
ماهیتابه را بگذاری گرم شود و ¼ کره را به ان اضافه کنید.
دستور پخت سنتی رولت تخم مرغ
چگونگی پخت مواد درون رولت تخم مرغ
1 پیمانه کلم خرد شده
1 پیمانه هویج خرد شده
¼ پیمانه ییاز سبز و خرد شده
100 گرم میگو تکه شده
1 پیمانه گوشت
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری ودر سیر
¼ پیمانه سس سویا
¼ قاشق چایخوری شکر
گوشت را با سس سویا ، شکر، پودر سیر و فلفل سیاه می پزید.
از کفگیر برای برداشتن و تکه تکه کردن گوشت استفاده کنید.
کلم، پیاز . هویج را اضافه می کنیم و آنها را با روغن سرخ می کنیم تا سبزی ها پخته شوند ولی ترد بمانند.
میگو را اضافه کنید.
همه را با هم مخلوط کنید و از روی گاز بردارید.
قبل از پیچیدن بگذارید سرد شوند.
مواد را پس از سرد شدن درون رویه رولت ریخته و بعد از زدن سفیده تخم مرغ به آن سرخ می کنیم.