0

شامی پوک

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

شامی پوک

 

 

شامی یکی از بهترین گزینه ها برای یک شام خوشمزه و سبک است. در این مقاله به شما طرز تهیه شامی پوک لپه را آموزش می دهیم. با ما همراه شوید

 

 مواد لازم برای تهیه شامی پوک

گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی : 500 گرم
لپه : 500 گرم
تخم مرغ محلی : 5 عدد
زعفران ساییده در اّبجوش : یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط : یک عدد
نمک دریا و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه شامی پوک
شامی پوک,طرز تهیه شامی پوک

لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزیم . بطوریكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت كشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می كنیم و مقداری تفت می دهیم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می كنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می كنیم . سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ریزیم . تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و  همانند شامی نخودچی سرخ می كنیم.
 

پنج شنبه 30 مرداد 1399  1:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها