انواع غذاهای پرمحتوا و سیر کننده برای کودکان – بخش سوم
ماهی با سبزی های مختلف ( مناسب نه تا دوازده ماهگی)
مواد لازم :
20تا 50 گرم ماهی ( برحسب سن کودک)
1 عدد هویج
1 عدد شلغم
4/1 لیموترش
5 گرم کره
1شاخه شوید
1 مشت نخود فرنگی ( با غلاف)
•هویج و شلغم را پوست کنده و بشویید.
•نخودفرنگی را از غلاف خارج کرده و همراه سبزی های دیگر به مدت 30 دقیقه با بخار بپزید.
•در این فاصله تمام مواد زائد ، ستون فقرات و پوست ماهی را جدا کنید.
•پنج دقیقه قبل از آنکه سبزی ها بپزند ماهی را به آنها اضافه کنید.
•ماهی ، هویج ، نخود فرنگی و شلغم را جداگانه ریز و نرم کرده و کره را نیز به آنها اضافه کنید و هر یک از آنها را در بشقاب بگذارید. آبلیمو را روی ماهی بریزید. شوید را کنار گذاشته و با سبزی ها مخلوط نکنید.
در نوع سبزی ها میتوانید تغییراتی ایجاد کنید.
توجه : به جای شوید میتوانید از مقدار بسیار کمی پودر زیره استفاده کنید.