0

تهیه آش دنگو

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

تهیه آش دنگو

طرز تهیه آش دنگو

در این مطلب دستورالعمل تهیه آش دنگو آموزش داده شده است.

طرز تهیه آش دنگو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش دنگو از غذا‌های محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که سرشار از حبوبات می‌باشد و در فصل زمستان بیشتر رواج دارد، چون به اعتقاد مردم استان این آش برای سرماخوردگی بسیار مناسب است و معجزه می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این آش خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

- عدس
- لوبیا چشم بلبلی
- لیزک (گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌روید.)
- ماش
- نخود
- گندم (مقدار گندم بیشتر از بقیه حبوبات باشد)
-  ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

  • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

طرز تهیه:

ابتدا آب مورد نیاز را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه می‌کنیم؛ گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است.

بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم و منتظر می‌مانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.

منبع: تبیان

چهارشنبه 15 مرداد 1399  7:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها