امروز برای شما روش تهیهی مربای برگهی زردآلو و عسل را قرار دادهایم. در پخت این مربا به جای شکر، از عسل استفاده میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی مربای برگهی زردآلو، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برگهی زردآلو: دو پیمانه
عسل: یک پیمانه
آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری
آب: به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفی را روی حرارت قرار میدهیم و داخل آن آب میریزیم. صبر میکنیم تا آب به جوش آید. برگههای زردآلو را داخل آب جوش ریخته و به آنها را به مدت یک تا دو ساعت کنار میگذاریم تا برگهها نرم شوند.
برگهها را از آب خارج کرده و به همراه مقدار کمی آب جوش، داخل مخلوط کن میریزیم. عسل و آبلیمو را به آنها اضافه کرده و مخلوط کن را روشن میکنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند.
ظرف شیشهای را انتخاب کرده و مربا را داخل آن میریزیم. درب ظرف را باز میگذاریم تا مربا خنک شود سپس درب آن را بسته و داخل یخچال، نگهداری میکنیم.