در این کامیون ها، معمولا زنگوله های کوچکی هم در اطراف راننده وجود دارد که با حرکت کردن کامیون شروع به سر وصدا می کنند. شاید تصور کنید که وجود این زنگوله باعث اذیت شدن رانندگان شود، ولی در واقع این زنگ ها عملی هستند که از خوابیدن رانندگان در حین رانندگی جلوگیری می کنند. سربازان آمریکایی که در افغانستان مستقر بودند، به این کامیون ها لقب کامیون های پر سر و صدا و همچنین کامیون های جینگیل بینگیل داده اند!
اما این فقط کامیون های پاکستانی نیستند که به این شکل تزئین می شوند. اکثر اتوبوس های مسافربری، تانکرهای حمل آب و سوخت، ون های مسافری و اجاره ای، موتورهای قدیمی و حتی ارابه های چوبی دست فروشان پاکستانی هم با وسایل رنگ و وارنگ و عجیب و غریبی تزئین می شوند. یک هنرمند و جهانگرد آمریکایی این کامیون ها را به یک موزه هنرهای معاصر در حال حرکت، یک گالری ملی بدون دیوار و یک نمایشگاه رنگارنگ در حرکت تشبیه کرده است.
تاریخچه تزئین کامیون های عجیب و غریب پاکستانی
تاریخچه این کامیون های جینگیل بینگیل پاکستانی به دهه ۱۹۲۰ بر می گردد. یعنی هنگامی که کامیون های غول پیکر و معروف Bedfords که کابینی گرد و ارتفاعی حدود ۷ پا دارند، به بازار پاکستان معرفی شدند. کامیون های Bedfords ساخت انگلستان بودند. این کامیون ها در همان بدو ورود به کشور پاکستان، به پر طرفدار ترین وسیله بار بری این کشور تبدیل شدند و اکنون بعد از گذشت نیم قرن هم، به وفور در بزرگراه های این کشور مشاهده می شوند.