0

قطبی :انصاری فرد بین المللی است به او افتخار می کنم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

قطبی :انصاری فرد بین المللی است به او افتخار می کنم

تيم افشين قطبي با پيروزي در بازي امروز مقابل كره‌شمالي از مرحله جام ملت‌هاي آسيا صعود كرد. او بعد از اين اتفاق گفت كه به داشتن بازيكني نظير كريم انصاري‌فرد افتخار مي‌كند.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشست خبري بعد از بازي امروز گفت:« وقتي كه ما به اين مسابقات آمديم،‌ هم به باز‌هاي مرحله گروهي فكر مي‌كرديم و هم به بازي‌‌هاي مرحله حذفي. به همين خاطر تلاش كرديم كه بازي به بازي با برنامه جلو برويم. كره‌شمالي هميشه حريف سختي بوده است. آنها هميشه محكم دفاع مي‌كنند و منتظر ضدحمله هستند. به همين دليل بايد با حوصله بازي مي‌كرديم و بازي را به دست مي‌گرفتيم.ما نسبت به بازي قبل چند تغييرداشتيم كه باعث شده بود شرايط بازي عوض شود. اما چون نيمكت خوبي داشتيم، بازيكنان جديد خوب عمل كردند و توانستيم بازي را ببريم.»

از قطبي سوال شد كه چرا تيم او نيمه دوم در مقايسه با نيم اول بازي بهتري به نمايش گذاشت. او جواب داد:« ما چهار تعويض در تيممان داشتيم و در اين مواقع زمان مي‌برد كه شرايط بازي عادي شود. از طرفي با كره‌شمالي بايد با صبر و حوصله بازي كرد. بازيكنان ما با همين صبر و حوصله جلو رفتند و با فرار و يارگيري و با استفاده از فضاهاي خالي، توانستند بازي را به دست بگيرند و نسبت به نيمه اول بهتر بازي كنند. اين را هم نبايد ناديده گرفت كه تيمي كه مي‌خواهد ببرد، هميشه استرس دارد. به ويژه اينكه بازيكنان ايراني احساسي هستند و اين استرس بيشتر مي‌شود. در نيمه اول به همين دليل خوب عمل نكرديم و هافبك‌هاي راست و چپ ما نتوانستند از دفاع كره عبور كنند. اما ما با تغييراتي كه در نيمه دوم داديم توانستيم به هدف خود برسيم.»
قطبي گفت كه از بازي تيمش راضي است؛ به خصوص از انصاري‌فرد:« من پيش از مسابقات گفته بودم اين گروه، گروه مرگ است و ايران براي صعود كار سختي دارد. ما بازي‌هاي‌ سخت را انجام داده‌ايم و با دو بازي خوب توانسته‌ايم امتيازات لازم را به دست آوريم. با اين حال من معتقدم كه بازيكنان ما بهتر از اين هم مي‌توانند بازي كنند و در مراحل بعد نتايج خوبي به دست بياورند. در اين بازي دو تيم با دو شيوه متفاوت روبه‌روي هم بازي ‌كردند. ما حمله مي‌كرديم و مي‌خواستيم گل بزنيم، اما آنها دفاع مي‌كردند. حتي در نيمه اول يك گل سالم زديم كه داور قبول نكرد. انصاري‌فر در نيمه دوم گل زد و سه امتياز بازي را گرفت.من به داشتن چنين بازيكني كه خوب و بين‌المللي بازي مي‌كند، افتخار مي‌كنم.»
ايران در بازي سوم بايد با امارات ديدار كند. با توجه به اين كه نتيجه اين بازي تاثيري در صعود ايران ندارد، قطبي مي‌خواهد به تعدادي از نفرات اصلي‌ تيمش استراحت دهد:« همه بازي‌ها براي ما مهم است و ما بايد در هر بازي برنامه داشته باشيم. ما بايد انرژي خودمان را براي بازي‌‌هاي مرحله بعد حفظ كنيم. به همين دليل به چند بازيكن اصلي استراحت مي‌دهم كه در آن بازي‌ها آماده باشند.»
جواد نكونام، كاپيتان تيم ملي ايران در مصاحبه‌ با روزنامه‌هاي عربي عليه خبرنگاران و رسانه‌هاي ايراني موضع‌گيري كرده بود. در اين باره از قطبي سوال شد:« من از اين مصاحبه اطلاعي ندارم، اما اين را مي‌دانم كه رسانه‌ها اين روزها به خوبي از ما حمايت مي‌كنند .همكاران من هم اين را مي‌دانند. رسانه‌ها مثل همكاران ما هستند و در موفقيت‌هاي ما نقش دارند. من اين موضوع را بررسي مي‌كنم. تمام تلاشمان اين است كه هيچ مشكلي بين تيم ملي و رسانه‌ها به وجود نيايد. ما بايد همه تمركزمان را روي قهرماني تيم بگذاريم.»

یک شنبه 26 دی 1389  11:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها