0

اخبار نرم افزار

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت

یکی از هوشمندترین شرکت‌هایی که توانسته تحت هر شرایطی در میان رقبای سرسخت خود دوام آورده و همیشه محصولات قابل قبول و مناسبی را به مشتریان خود ارائه دهد، شرکت مایکروسافت است. این شرکت با سابقه‌ای طولانی، جزو شرکت‌هایی است که برای آن‌ها پیش‌بینی شده بود درگیر تصمیم‌گیری‌های اشتباه مدیرانش شده و نتواند به خوبی خودش را مانند شرکت‌های نوپا و جدید به روز نگه دارد.
 

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت


با وجود این که تغییرات مدیریتی این شرکت تا به حال زیاد بوده است اما باز هم سیستم به خوبی توانسته خودش را با شرایط موجود در بازار فناوری سازگار کرده و همیشه در کنار رقبای سرسختی مثل گوگل و اپل حرفی برای گفتن داشته باشد. در این مدت هر وقت که نمایشگاهی به پا شده است یا محلی برای گردهمایی بزرگان فناوری بوده، مایکروسافت هم در آن حضور داشته و توانسته به خوبی با معرفی کارها، پروژه‌ها و محصولات جدید خود مشتریانش را راضی نگه دارد.

یکی از محصولات قدیمی مایکروسافت که نتوانست با وجود رقبای قدرتمندش راهش را ادامه دهد، مرورگر اینترنت اکسپلورر بود. در مورد قدمت این مرورگر باید گفت که این سابقه به قدری بوده است که بسیاری از افراد لگوی این نرم افزار را به عنوان علامت اینترنت می‌شناسند و در بسیاری از جاها زمانی که قرار است از اینترنت صحبتی شده یا طرحی زده شود که اشاره به اینترنت داشته باشد، از لگوی این نرم افزار استفاده می‌شود.

به هر حال با وجود مرورگرهایی نظیر فایرفاکس و کروم، اینترنت اکسپلورر روز به روز محبوبیت خود را از دست داده و می‌توان گفت تقریبا به یک محصول شکست خورده و نامحبوب برای مایکروسافت تبدیل شد. به گونه‌ای که حواشی و ایرادات این برنامه و حتی جوک‌هایی که برایش ساخته شده بود، بسیار بیشتر از کاربردی بودنش بود. عده بسیار زیادی از کاربران به این ماجرا اعتراض داشتند که چرا در هنگام نصب سیستم عامل ویندوز، مرورگر اینترنت اکسپلورر هم به صورت پیش فرض و اجباری روی این سیستم عامل نصب می‌شود.
 

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت


این دسته از کاربران می‌گفتند مایکروسافت با این استراتژی، حق انتخاب را از کاربران گرفته و تصمیم دارد همه را به نوعی مجبور کند تا از مرورگر این شرکت استفاده کنند. البته شاید این طرز تفکر بیش از حد بدبینانه بود زیرا هیچ گاه کسی به وجود برنامه‌‌ای مانند مدیا پلیر اعتراض نکرده است. با وجود این که در مورد این برنامه هم می‌توان گفت با وجود این پلیر روی ویندوز، کاربران به سراغ دیگر پلیرها نمی‌روند و مجبور می‌شوند که از همین برنامه استفاده کنند.

به هر حال باید گفت که مایکروسافت در نهایت به این نتیجه رسید که اینترنت اکسپلورر بیشتر از این که برایش یک برنامه سودآور باشد، به برنامه‌ای تبدیل شده که حتی در مواردی اعتبار این شرکت را هم خدشه‌دار می‌کند.

این شد که نام مرورگر جدیدی با نام «اسپارتان» را از زبان مدیران مایکروسافت شنیدیم. از وقتی که صحبت از اسپارتان شد، دوباره حرف و حدیث‌ها شروع شد و عده‌ای گفتند، مایکروسافت فقط برای این که ذهنیت بدی که در مورد اینترنت اکسپلورر به وجود آمده را از بین ببرد، تصمیم دارد ظاهر آن و اسمش را تغییر دهد و بقیه موارد به همان روال سابق بوده و در حقیقت به نوعی پوسته اینترنت اکسپلورر را عوض کرده و گنجشک را رنگ کرده و به جای قناری تحویل دهد.

تمامی این حرف و حدیث‌ها در زمانی که یک شرکت معتبر تصمیم به ارائه یک محصول جدید می‌گیرد وجود دارد و تا زمانی که محصول به صورت رسمی و تجاری وارد بازار نشود نمی‌توان با قطعیت در رابطه با آن نظری داد.

مرورگری که از عرش به فرش آمد
چند وقت پیش مایکروسافت اعلام کرد که قرار است اینترنت اکسپلورر در ویندوز 10 توسط مرورگر جدیدی با نام اسپارتان، جایگزین شود. به این ترتیب بعد از 20 سال دیگر خبری از اینترنت اکسپلورر در نسخه‌های جدید سیستم عامل ویندوز نخواهد بود. بدون شک اینترنت اکسپلورر، ابزاری بود که بسیاری از کهنه کاران جهان فناوری، قدم‌های اول خود در دنیای اینترنت را به واسطه آن برداشتند. بعد از این همه سال در حال حاضر شرایط اینترنت اکسپلورر به گونه‌ای شده است که فقط به خاطر کاستی‌ها و ایراداتی که دارد، دست انداخته می‌شود و به منبعی برای ساخت جوک توسط متخصصان تبدیل شده است.
 

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت


بسیار بعید است که کسی از مرگ اینترنت اکسپلورر، ناراحت شده یا حتی ذره‌ای متاثر شود. اما باید گفت که این مرورگر از عرش به فرش رسیده است و این ماجرا زنگ خطری برای دیگر شرکت‌هایی است که به اعتبار و محبوبیت مرورگرشان اطمینان دارند. در واقع برای از دست رفتن در جهان فناوری، گاهی اوقات انجام یک اشتباه هم کافی است و هیچ گاه نمی‌توان به جایگاهی که در حال حاضر وجود دارد، اطمینان و اعتماد کامل داشت.

اولین نسخه Internet Explorer در 16 آگوست سال 1995 بود که ارائه شد و در آن زمان، تنها یک برنامه نرم افزاری با نام Mosaic وجود داشت که محصولی از شرکت Spyglass بود. در همان زمان مایکروسافت با این شرکت توافق کرد و قرار شد که هر سه ماه یک بار، از درآمدهای غیر از فروش ویندوز خود درصدی به عنوان حق امتیاز به این شرکت بدهد. تا سال 1998 همه چیز به خوبی پیش رفت اما در این سال دو شرکت به اختلاف برخوردند و مایکروسافت مجبور شد به این شرکت 8 میلیون دلار پرداخت کند.

یکی از رهبران اصلی پروژه اینترنت اکسپلورر Eric Sink بوده است. زمانی که از او در مورد احساسش نسبت به اینترنت اکسپلورر پرسیده شد، گفت برای یک خوره تکنولوژی هیچ چیز راضی کننده‌تر از این نیست که بداند کدی که نوشته، توسط میلیون‌ها نفر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حال حاضر اریک سینک از مایکروسافت و پروژه‌هایش فاصله گرفته و از نظر او شهرت اینترنت اکسپلورر به مرور زمان لکه دار شده و تنفر مردم از این نرم افزار روز به روز بیشتر شد اما از نظر او هیچ چیز نمی‌تواند بدون داشتن مقدار زیادی پیروزی و موفقیت، چنین میزانی از تنفر را به همراه داشته باشد.

نویسنده اینترنت اکسپلورر از آن متنفر است
نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافتشاید برای شما هم جالب باشد که بدانید، در حال حاضر حتی نویسنده برنامه اینترنت اکسپلورر هم به این برنامه دیگر هیچ علاقه‌ای ندارد و حتی از آن ابراز تنفر کرده است. از نظر او نباید به یک برنامه از روی تعصب علاقه پیدا کرد حتی اگر شما خودتان تولید کننده و خالق آن برنامه بوده باشید. نویسنده برنامه اینترنت اکسپلورر در حال حاضر از مرورگر گوگل کروم استفاده می‌کند و اظهار داشته که برای مدتی هم قبلا از فایرفاکس استفاده می‌کرده است.

او هیچ گاه زندگی خود را صرف ساخت یک مرورگر به عنوان یک پلتفرم نکرده است و همواره به این موضوع اعتقاد داشته که وقت گذراندن با مرورگرها، بسیار بهتر و منطقی‌تر از وقت گذاشتن برای آن‌هاست. با این که اینترنت اکسپلورر در ابتدای کارش به عنوان یک پروژه بسیار کوچک کار خود را آغاز کرد اما در چند سال اول زندگی خود، یک رشد سرسام آور داشت و زمانی که وارد فاز توسعه شد باز هم یک فاصله بسیار زیاد با رقبایش داشت. بعد از گذشت 10 سال اینترنت اکسپلورر به برنامه‌ای تبدیل شد که 95 درصد کاربران اینترنت از آن استفاده می‌کردند.

زمانی که سرو کله فایرفاکس پیدا شد، باز هم همه کاربران وفاداری خود به اینترنت اکسپلورر را حفظ کردند و تا سال 2005، فایرفاکس توانست توجه تنها 10 درصد از کاربران وب را به خود جلب کند. ولی مدیران پروژه فایرفاکس، IE را مورد هدف خود قرار داده و می‌خواستند هر طور که هست ضربه‌ای مهلک به این مرورگر محبوب وارد کنند و البته باید گفت که تا حد زیادی موفق شدند. اما زمانی که گوگل هم با ارائه مرورگر کروم در سال 2008 به این وادی وارد شد، کار برای IE بسیار بیشتر از آن چیزی که فکرش را می‌کردند سخت‌تر شد.

البته باید گفت که به هر شکلی که کروم را بررسی کنیم باز هم به این نتیجه خواهیم رسید که در ساختار آن از اینترنت اکسپلورر الهام گرفته شده است. اما گوگل کروم برای پشت سر گذاشتن اینترنت اکسپلورر تنها 4 سال زمان لازم داشت.

هنوز هم کروم از یک رشد سالم و بسیار پویا برخوردار است و همان طوری که مایکروسافت با استفاده از محبوبیت ویندوز خود توانست IE را هم به جایگاه مناسبی برساند، گوگل هم از قدرت خود استفاده کرده و با استفاده از سرویس‌های متنوع خود از جمله Gmail توانست کاربران را به سمت کروم سوق دهد. به این نکته باید توجه داشت که کروم زمانی پا به عرصه وجود گذاشت که چیزی بیشتر از یک دهه از زمان عرضه اینترنت اکسپلورر گذشته بود و با وجود محبوبیت این مرورگر توانست به سرعت IE را شکست دهد.
 

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت


حذف اینترنت اکسپلورر
البته هنوز به مرحله حذف نهایی اینترنت اکسپلورر نرسیده‌ایم اما به دلیل این که مایکروسافت به صورت رسمی از پروژه اسپارتان صحبت و اعلام کرده که این مرورگر در ویندوز 10 ارائه خواهد شد، با قطعیت می‌توان گفت که عمر اینترنت اکسپلورر به پایان رسیده است.

در این میان مایکروسافت هم خودش از اینترنت اکسپلورر به شدت نا امید شده و تصمیم گرفت که حتی از یک نام تازه برای مرورگر خود استفاده کند. به عبارتی باید گفت که مایکروسافت تصمیم گرفته است تا در زمینه تولید مرورگر، شروعی تازه داشته باشد.

خود مایکروسافت می‌گوید که اسپارتان فقط یک لباس جدید نیست که به تن IE کشیده شده باشد و همه چیز دوباره از صفر شروع شده است. اگر به این صورت باشد شاید بتوان امیدی داشت که دوباره مایکروسافت در زمینه ارائه یک مرورگر قدرتمند، حرفی برای گفتن داشته باشد و شاید هم بتواند در رقابت با مرورگرهایی مثل فایرفاکس یا کروم به یک موفقیت نسبی دست پیدا کند.

تیر خلاص با IE6
زمانی که مایکروسافت IE6 را ارائه کرد به نوعی خودش با دست خودش باعث شد که تعداد بسیاری از کاربرانش از روند عملکرد مرورگر این شرکت احساس ناامیدی کنند. در زمانی که بیشتر کاربران به انجام خریدهای آنلاین تمایل پیدا کرده بودند و سایت‌هایی نظیر آمازون و ای‌بی شوق و هیجان کاربران را برانگیخته بودند، بسیاری از کلاهبرداران و هکرهایی که فقط با اصول پایه‌ای هک آشنا بودند، توانستند به سادگی به هک اطلاعات بسیار حساسی نظیر شماره، رمز کارت‌های اعتباری و آدرس افرادی بپردازند که اطلاعات خود را از طریق اینترنت اکسپلورر وارد کرده بودند.
 

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت


این ماجرا به قدری همه گیر شد که برای کلاهبرداران به یک تفریح تبدیل شده بود. مایکروسافت به این خاطر به شدت تحت فشار قرار گرفت تا هر چه سریع‌تر یک نسخه تازه و قدرتمند از اینترنت اکسپلورر به کاربرانش ارائه کند. در آگوست 2001، بود که نسخه ششم از مرورگر اینترنتی اکسپلورر به منظور افزایش امنیت کاربران ارائه شد و این نسخه به بدترین شکل باعث ضربه خوردن به شهرت مایکروسافت و نرم افزار اینترنت اکسپلورر شد. حفره‌های امنیتی بسیار بزرگی در این نسخه وجود داشت که به بدترین شکل باعث ضربه زدن به اینترنت اکسپلورر شد.

حفره‌های امنیتی به قدری فاجعه بود که هنوز هم نقل محافل و اسباب خنده هکرها یا حتی متخصصان آی‌تی است. بدی ماجرا این بود که میلیون‌ها کاربر از IE6 استفاده می‌کردند و در معرض خطرناک‌ترین حمله‌ها قرار داشتند. البته مایکروسافت تلاش کرد که با ارائه وصله‌های امنیتی، مشکلات موجود را حل کند اما در همان فاصله کاربران بسیاری آسیب دیدند و این ماجرا هنوز وقتی یادآوری می‌شود باعث خشم کاربرانی می‌شود که در آن بازه زمانی از این محصول مایکروسافت صدمه خوردند.

اسپارتان چیست و از کجا آمده است؟
در مورد نام مرورگر جدید مایکروسافت باید گفت که اسپارتان در حقیقت نام ارتشی از برده‌های قدرتمند بوده است که بیش از 650 سال قبل از میلاد در یونان باستان زندگی می‌کردند. در حال حاضر مایکروسافت با الهام گرفتن از این موضوع، مرورگر جدید خود را با این نام می‌خواند و می‌خواهد این مرورگر را در ویندوز 10 قرار داده تا تمامی ضعف‌های موجود در اینترنت اکسپلورر از یاد برود.
 

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت


عده‌ای می‌گویند مایکروسافت اینترنت اکسپلورر را به صورت کلی از بین نمی‌برد و امکان دارد آن را به یک پروژه متن باز تبدیل کند ولی هدف اصلی‌اش این است که با ارائه اسپارتان به عنوان یک مرورگر قدرتمند و کم عیب، بار دیگر کاربران اینترنتی را به سمت خود بکشد. در ابتدا پروژه اسپارتان یک اسم رمز برای پروژه جدید مایکروسافت بود اما اکنون همه می‌دانند که اسپارتان نام جایگزین جدید اینترنت اکسپلورر است و تا به حال چند بار در رابطه با آن مدیران مایکروسافت صحبت‌هایی را انجام داده‌اند.

ظاهر اسپارتان
در رابطه با شکل ظاهری اسپارتان باید گفت که اولین چیزی که در نگاه ابتدایی به ذهن شما خواهد رسید این است که ظاهر اسپارتان بسیار ساده است و در واقع باید گفت هیچ چیزی ندارد که شما را متعجب کند. اما در کل شاید علت این سادگی، ارائه نکردن بسیاری از ویژگی‌هایی است که مایکروسافت قرار است در نسخه نهایی آن‌ها را عرضه کند.

اگرچه اینترنت اکسپلورر نسخه ۱۱ هم از لحاظ ظاهری ساده است، در اسپارتان هم بسیاری از ویژگی‌ها مانند Reading List و پنل تنظیمات توسط آیکون‌هایی با ظاهر مدرن و ساده در دسترس قرار گرفته‌اند. همچنین دکمه‌هایی نیز برای دسترسی به علاقه‌مندی‌ها، تاریخچه و مدیریت دانلود در نظر گرفته شده است. هرکدام از این دکمه‌ها توسط یک منوی کناری لغزنده قابل دستیابی بوده که به‌نظر مناسب است. مایکروسافت نسخه‌ی پیش نمایش اسپارتان را ارائه کرده که با توجه به این که نسخه ابتدایی آن را بررسی می‌کنیم، به همین دلیل هنوز از این مرورگر انتظار عملکرد بالایی نداریم.

نوار آدرس و تب‌ها دقیقا در محلی قرار دارند که کاربر بتواند به راحتی به آن‌ها دسترسی داشته باشد. این ویژگی‌ها را می‌توان در ویندوز 8.1 و مرورگر اینترنت اکسپلورر مدرن هم تجربه کرد. ویژگی دیگری هم وجود دارد که این امکان را فراهم می‌کند تا اسپارتان به صورت تمام صفحه بزرگ شده تا کاربران بتوانند به صورت لمسی با آن کار کنند.

عملکرد اسپارتان فعلا زیاد چنگی به دل نمی‌زند؛ باز کردن تب‌های جدید و اسکرول کردن ممکن است با کندی همراه باشد. با دو بار کلیک بر روی نوار بالایی امکان بزرگ کردن پنجره اسپارتان را نیز ندارید. تمامی این مشکلات در نسخه‌های آتی این مرورگر برطرف خواهند شد.

شانسی برای موفقیت
باید گفت که شانس مایکروسافت در مقایسه با شرکت‌های موزیلا و حتی گوگل برای همه گیر کردن مرورگرش کمی بیشتر است. با توجه به این که مایکروسافت صاحب ویندوز است و تعداد کاربران این سیستم عامل در سراسر جهان بسیار زیاد است، مایکروسافت به سادگی می‌تواند مرورگر خود را به تمامی کاربران ویندوز نشان دهد. به طور حتم وقتی شما هم ویندوز را نصب کنید و بدانید که روی آن یک مرورگر جدید به نام اسپارتان وجود دارد، وسوسه خواهید شد که حتی برای یک بار هم که شده آن را باز کرده و یک دوری با آن در وب بزنید و آن را با مرورگرهایی مانند کروم و فایرفاکس مقایسه کنید.
 

نگاهی به وضعیت اینترنت اکسپلورر و اسپارتان، مرورگر جدید مایکروسافت


این ماجرا شانس مایکروسافت را برای دیده شدن مرورگرش بالاتر خواهد برد زیرا شما لازم نیست مانند کروم یا فایرفاکس، اسپارتان را به صورت جدا روی سیستم عامل ویندوز خود نصب کنید. البته ویژگی‌هایی مانند هماهنگ بودن این مرورگر با کورتانا که هفته پیش در مورد آن صحبت کردیم می‌تواند به اندازه کافی برای شما جذابیت داشته باشد. اگرچه در قابلیت جستجوی ویندوز 10 کورتانا تعبیه شده است اما به‌نظر می‌رسد این دستیار صوتی مایکروسافت به روشی هوشمندتر در اسپارتان نیز ارائه خواهد شد.

برای این منظور، با راست کلیک بر روی یک کلمه در یک وب‌سایت، کورتانا به‌صورت خودکار در مورد آن کلمه جستجو خواهد کرد. کورتانا این قابلیت را هم فراهم می‌کند که حتی اگر در جستجوی یک سایت خاص باشید، مسیر رانندگی به یک فروشگاه یا رستوران را نشان دهد. به‌عنوان مثال اگر به وب‌سایت یکی از رستوران‌های ایتالیایی مراجعه کنید، کورتانا توسط یک پاپ‌آپ در کنار نوار آدرس، ساعت فعالیت و مسیرهای دستیابی به آن رستوران را نشان می‌دهد.

کورتانا همچنین در نوار آدرس هم فعالیت خواهد کرد؛ مثلا اگر در نوار آدرس کلمه weather را وارد کنید، دقیقا وضعیت آب و هوای مکان شما به‌ همراه اطلاعات بیشتر به‌‌ صورت خودکار در همان نوار آدرس نمایش داده می‌شود. مایکروسافت در نظر دارد تا امکان نمایش اطلاعات پرواز را هم در نسخه‌های آتی فراهم کند. بدون شک تعامل کاربردی اسپارتان با کورتانا می‌تواند یکی از جذابیت‌های غیر قابل انکار ویندوز 10 باشد.

بسیاری از کاربرانی که هنوز از ویندوز 7 استفاده می‌کنند و راضی نشده‌اند که از ویندوز 8 استفاده کنند، با شنیدن این ویژگی‌ها و تفاوت‌های منحصر به فرد ویندوز 10 وسوسه خواهند شد که سیستم عامل خود را آپدیت کرده و از این قابلیت‌های کاربردی لذت ببرند. به هر حال با وجود تمامی این صحبت‌ها نمی‌توان به صورت قطع در مورد شکست یا پیروزی پروژه اسپارتان شرکت مایکروسافت نظر داد و باید دید که این مرورگر در چه حد می‌تواند با رقبای قدرتمند خود یعنی کروم و فایرفاکس رقابت کند زیرا تنها در صورتی می‌تواند موفق باشد که قابل مقایسه با این دو مرورگر محبوب باشد.

  منبع:     Byte   

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 3 خرداد 1394  10:56 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

مزیت‌های مرورگر مایکروسافت Edge برای جایگزین شدن با گوگل کروم

Edge-1200x800از خاکستر مرورگر اینترنت اکسپلورر، مرورگری جدید به‌نام مایکروسافت اج پدید آمده که تماما می‌توان آن را مروگری جدید دانست که برای ویندوز ۱۰ آماده گشته. هنگامی که برای اولین بار این مرورگر به صورت آزمایشی مورد بررسی کاربران قرار گرفت، با نام پروژه اسپارتان شناخته می‌شد و طرح‌های اولیه آن در تبلت‌ها واقعا جذاب به نظر می‌رسید، اما در آن زمان به دلیل وجود باگ‌های بسیار زیاد و ویژگی‌های اندک نمی‌توانستیم این مرورگر را در استفاده‌های روزمره جایگزین گزینه‌های کنونی مانند گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس کنیم.

به هر حال در هفته جاری، مایکروسافت در نهایت نسخه کامل‌تری از مرورگر مورد بحث را منتشر کرد که حالا می‌تواند نام Edge را در کنار رقبای بزرگش جا بیاندازد.

در اولین دقایقی که شروع به استفاده از مرورگر Edge می‌نمایید، در کنار گزینه‌های مختلف، یک تم تیره رنگ جذاب را خواهید دید و اسکرول نرم و روان در صفحات توجه‌تان را جلب خواهد کرد. ویندوز در همخوانی استفاده از ترک‌پد نمی‌تواند در حال حاضر تجربه کاری مک را برایتان به ارمغان بیاورد، اما گار از نظر بهینه بودن بخواهیم به موضوع نگاه کنیم، ممکن است این مشکل بیشتر نرم افزاری باشد تا سخت افزاری.

اسکرول کردن صفحات وب، چه با ترک‌پد صورت گیرد و چه با صفحات لمسی، بسیار روان و بدون وقفه خواهد بود و این موضوع را نویسنده TNW در هنگام کار با مرورگر Edge در سرفیس پرو ۳ بیان کرده است. علاوه بر این ممکن است که استاندارهای جدید اپلیکیشن‌های گسترده مایکروسافت در این بخش به کمک مرورگر یاد شده بیایند.

اینترنت اکسپلورر که به صورت پیشفرض در نسخه‌های پیش‌نمایش ویندوز ۱۰ نصب شده، در بخش اسکرول کردن واقعا نرم و روان عمل می‌کند، اما باز هم نسبت به مرورگر جدید Edge عقب‌تر است.

کروم، فایرفاکس و اپرا نیز با فاصله کمی پس از Edge در بخش نرمی و روانی اسکرول صفحات وب قرار دارند. اگر شما از جمله افرادی هستید که از رایانه‌های تبدیل شونده بهره می‌برید، این مرورگر می‌تواند حالت خود را بین سبک لپ‌تاپی و تبلتی به‌خوبی تغییر دهد.

کارایی روان در هنگام بارگذاری صفحات وب نیز به‌خوبی دیده می‌شود. این نسخه از اسپارتان، بسیاری مشکلات رندر کردن وب که اغلب در اینترنت اکسپلورر با آنها مواجه می‌شویم را ندارد و بنظر می‌رسد که بارگذاری صفحات وب نسبت به هر مرورگری که تاکنون با آن کار کرده‌ایم در مرورگر Edge سریع‌تر است.

Cortana-1200x1047علاوه بر موارد فوق، نویسنده TNW در تجربه کاربری خود از این مرورگر می‌گوید که استریم ویدیو با کیفیت 1080p و حتی 4K بدون هیچ مشکلی انجام می‌شود و حتی نسبت به گوگل کروم در انجام اینکار باتری کمتری مصرف می‌کند.

تنها چیزی که جای خالی‌اش در مرورگر جدید مایکروسافت به‌خوبی حس می‌شود، یک پلتفرم برای افزونه‌ها و الحاقات نرم افزاری است. بسیاری از افراد در انجام امور روزمره خود، به چنین افزونه‌هایی نیازمند هستند، اما مایکروسافت قول داده که این بخش نیز به سرعت از راه خواهد رسید.

در حال حاضر، مرورگر Edge علی‌رغم اینکه ویژگی‌های درونی بسیاری دارد، خیلی سبک است. حالت مطالعه بدون ایجاد مزاحمت از نسخه‌های اولیه این مرورگر در آن گنجانده شده بود و این مورد یکی از ابزارهایی است که برای کاربران تبلت‌ها و دانش آموزان می‌تواند بسیار مفید واقع شود.‌

نوار جستجو نیز حالا کاربردی‌تر شده و نتایج را به طور مستقیم بر اساس عبارات مورد جستجو و بدون نیاز به باز کردن کامل موتور جستجوگر، نمایش می‌دهد. این درحالی‌ است که یکپارچه شدن با دستیار صوتی کورتانا نیز یافتن نتایج را بسیار آسان‌تر کرده.

البته هنوز تعدادی باگ وجود دارند که انتظار می‌رود پیش از عرضه نسخه نهایی، همگی آنها رفع شوند. مثلا هنگامی که بخواهید تب جدیدی را در یک پنجره جدید باز کنید، مشکلاتی را مشاهده خواهید کرد و همچنین نمی‌توان از موتور جستجوی بینگ به گوگل سوئیچ کرد.

اما حتی با وجود چنین مشکلاتی که پیش از انتشار نسخه نهایی به آنها اشاره نمودیم، تجربه کاری با هسته اصلی مرورگر Edge، نسبت به رقبا قدرتمندش بسیار خوب ارزیابی می‌شود و این بدان معناست که افرادی که اقدام به خرید یک رایانه جدید می‌کنند، بلافاصله نیازی به نصب مرورگر دیگری نخواهند داشت.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 14 تیر 1394  9:54 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

آیا Microsoft Edge می تواند Firefox و Chrome را شکست دهد؟

با عرضه نسخه های RTM ویندوز 10 به کاربران Windows Insider، حالا می توان ارزیابی های دقیق تری از آخرین نسخه سیستم عامل مایکروسافت انجام داد. یکی از مواردی که شاید خیلی از کاربران در انتظار امتحان آن هستند، مرورگر اینترنتی جدید مایکروسافت به نام Microsoft Edge است که جایگزین Internet Explorer شده و به همین دلیل توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند. همان طور که حتما می دانید، با اینکه IE مرورگر پیش فرض مایکروسافت بود اما به دلایل متعدد نتوانست کاربران را به خود علاقمند کند و رفته رفته بازار را به رقبای جوان تری مانند Chrome گوگل و FireFox موزیلا واگذار کرد. حتی نسخه های نهایی آن نیز با وجود تغییرات عمده نتوانستند آن طور که باید و شاید موقیت آمیز ظاهر شوند. به این ترتیب ردموندی ها تصمیم گرفتند Edge را معرفی کنند و به نظر می رسد آنها تلاش کرده اند مرورگر جدید خود را به رقیبی جدی برای سایرین تبدیل کنند.

به گفته گیب آول، یکی از اعضای مایکروسافت، تیم توسعه دهنده Edge پس از اضافه کردن اولین نسخه آن به ویندوز 10 همواره سعی کرده اند عملکرد آن را بهبود دهند به گفته مایکروسافت، عملکرد Edge در مقایسه با مرورگهای Chrome و Safari در بنچمارک جاوا اسکریپت به این صورت بوده است:

- در Webkit Sunsipder مرورگر Edge توانسته است 112 درصد سریعتر از کروم عمل کند

- در Google Octane مرورگر Edge توانسته است 11 درصد سریعتر از کروم عمل کند

- در Apple JetStream مرورگر Edge توانسته است 37 درصد سریعتر کروم عمل کند

این فهرست توسط خود مایکروسافت ارائه شده و خیلی مختصر به نظر می رسد. به همین دلیل مارتین بریکمن از وب سایت Ghacks تصمیم گرفته لیست مقایسه ای Edge را گسترش دهد.

 vs

تست های صورت گرفته توسط او نشان می دهند با وجود برتری Edge در بنچمارک های JetStream و Sunspider، این مرورگر در تست Peacekeeper نتوانسته آمار خوبی را از خود بر جای بگذارد و در مقایسه با کروم و فایرفاکس در رتبه پایین تری قرار می گیرد. می توان با توجه به این آمار نتیجه گرفت مایکروسافت نسبت به IE پیشرفت چشمگیری را تجربه کرده اما هنوز نمی تواند رقبای اصلی خود را در همه زمینه ها شکست دهد. باید دید که در نسخه نهایی ویندوز 10 و با توجه به تغییراتی که بدون شک در مرورگر آن صورت می گیرد، آیا Edge می تواند به بهترین مرورگر بازار تبدیل شود یا سرنوشت آن نیز همانند Internet Explorer خواهد بود.

 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 30 تیر 1394  12:03 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

بهترین اپلیکیشن‌های ویندوز 10

معمولاً عملکرد اپلیکیشن‌ها بر روی کامپیوتر کمی از گوشی‌های هوشمند و تبلت ها و دیگر دستگاه‌ها متفاوت است اما ویندوز 10 قصد دارد این روند همیشگی را متوقف کند و استفاده از یک اپلیکیشن را بر روی هر دستگاهی یکسان ارائه کند.

جدیدترین سیستم‌عامل مایکروسافت که قرار است روز چهارشنبه منتشر شود از اپلیکیشن هایی پشتیبانی می‌کند که با هر دستگاه به‌روز شده به ویندوز 10 به‌صورت خودکار هماهنگ می‌شوند و اندازه آن برایشان مهم نیست؛ چه یک کامپیوتر باشد چه یک گوشی هوشمند.

با این ویژگی نه‌تنها برنامه‌های موردعلاقه‌تان در همه دستگاه‌ها قابل‌دسترس هستند بلکه می‌توانید نوتیفیکیشن ها و اطلاعات جدید را سریع‌تر ببینید. با نزدیک شدن به‌روز انتشار ویندوز 10 تعدادی از بهترین این اپلیکیشن ها را گردآوری کردیم که به شما معرفی می‌کنیم.

ادوب فتوشاپ اکسپرس

عکاسی با یک اپلیکیشن و ویرایش آن در یک اپلیکیشن جداگانه روند طولانی و خسته‌کننده ایست. ادوب فتوشاپ اکسپرس این روند را ساده کرده و به شما امکان این را می‌دهد که در قالب یک اپلیکیشن عکس بگیرید و آن را ویرایش کنید. درنتیجه به‌راحتی می‌توانید عکس‌هایتان را کراپ کنید، بچرخانید، رنگ آن را تنظیم کنید یا قرمزی چشم را از بین ببرید. همچنین این اپلیکیشن با مجموعه‌ای از فیلترهای نسل اینستاگرامی همراه است و به شما اجازه می‌دهد که عکس‌ها و ویدیوها را در ادوب ریول، Adobe Revel، که فضایی بر پایه کلود است ذخیره کنید.

فلیپبورد Flipboard

اپلیکیشن فلیپبورد ویندوز 10 به شما اجازه می‌دهد که در مجله‌ها اشتراک شخصی بگیرید و به منابعی که قبلاً از طریق دستگاه‌های دیگر در آن‌ها مشترک شدید نیز دسترسی پیدا کنید. فلیپبورد تنها با اشاره انگشت شما فرصت خواندن انواع مقاله‌ها را برایتان فراهم می‌کند، بهترین راه اطلاع از اخبار است و به شما اجازه می‌دهد زمان خواندن هر مقاله را نیز خودتان معین کنید.

فرش پینت Fresh Paint

اگر از دستگاه‌هایی استفاده می‌کنید که قلم لمسی دارند، مانند مایکروسافت سرفیس 3 و یا ایسوس تی 300 چی، فرش پینت بهترین اپلیکیشن نقاشی برای شماست. این اپلیکیشن نقاشی دارای مجموعه متنوعی از قلم‌موها، مدادها و خودکارها، رنگ‌ها و آبرنگ‌هاست. همچنین حداکثر تا 5 انگشت یا قلم را تشخیص می‌دهد تا بتوانید شاهکارهای نقاشی خود را روی صفحه به نمایش بگذارید. علاوه بر این می‌توانید به‌راحتی نقاشی‌های خلاقانه خود را با فرمت PNG ذخیره یا بر روی شبکه‌های اجتماعی بارگذاری کنید.

موسیقی ساز

اپلیکیشن آهنگسازی ویندوز 10 به نام Music Maker Jam بهترین ابزار برای تولید موسیقی با کمترین تلاش است. کافی است بنشینید و از بین سبک‌های موسیقی که به شما پیشنهاد می‌دهد یکی را انتخاب کنید، سپس از بین سازها آن‌هایی که می‌خواهید را بنوازید. همچنین می‌توانید به‌وسیله میکروفون دستگاهتان و اپلیکیشن ضبط صدا آواز بخوانید و آن را در موسیقی ابداعی‌تان بگنجانید.

نت فلیکس

بهترین سرویس استریمینگ حال حاضر نت فلیکس است که با آن دیگر فراموش نمی‌کنید یک سریال یا فیلم را از کجا ندیده‌اید و رها کرده‌اید. بر روی ویندوز 10 به این‌گونه عمل می‌کند که جایی که فیلم را رها کردید را به خاطر می‌سپارد و همچنین اگر بر روی دستگاه‌های دیگر نیز فیلمی را رها کرده باشید جمع‌آوری می‌کند. از دیگر قابلیت‌های این برنامه پشتیبانی از چند پروفایل است که درنتیجه هر شخص می‌تواند به گلچین انتخابی خودش راه پیدا کند. علاوه بر این قابلیت فعال‌سازی یا عدم فعالیت زیرنویس را نیز دارد.

بازی با کلمات

این بازی که روزی بر روی شبکه‌های اجتماعی سروصدای زیادی کرده بود حالا به یک اپلیکیشن ویندوز 10 تبدیل‌شده است. بازی کردن روی کامپیوتر و لپ‌تاپ به دلیل وجود ماوس بسیار ساده‌تر است و حرکت دادن تک‌تک خانه‌های حروف بر روی صفحه لمسی تبلت شاید کمی سخت باشد. اما نکته هیجان‌انگیز که به اپلیکیشن این بازی اضافه‌شده است، سرویس چت درون بازی است که به‌وسیله آن می‌توانید برای حریفتان کری بخوانید یا اگر خیلی مؤدب باشید، درباره دایره واژگان او سؤال بپرسید.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 7 مرداد 1394  8:01 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

استفاده از سافاری در مک‌بوک باعث طول عمر بیشتر باتری می‌شود

شکی نیست که مرورگر کروم یکی از بهترین‌هاست و این موضوع مخصوصا زمانی جلوه می‌کند که شما یکی از کاربران فعال گوگل و سرویس‌های مختلف آن باشید. اما گویا عملکرد این مروگر در سیستم عامل OS X چندان مناسب نیست و دلیل آن نیز به افت باتری دستگاه باز می‌گردد. اکنون اگر شما عملکرد باتری مک‌بوک خود را در حین استفاده از مرورگر‌های مختلف مشاهده کنید به احتمال زیاد به سمت سافاری و مرورگر خود اپل خواهید رفت.

safari-battery-640x168

کاربران اعلام کرده بودند که استفاده از سافاری در مک‌بوک باعث می‌شود که طول عمر باتری بیشتری را تجربه کنیم و اکنون بنا بر همین موضوع تست‌هایی انجام شده است تا صحت چنین ادعایی تایید گردد. بر این اساس گفته می‌شود:

ما میزان مصرف انرژی را در حین تماشا ویدیو از یوتیوب، مرورگری در Reddit، استریم فیلم در Netflix و Putlocker اندازه‌گیری کردیم و علاوه بر این کمی در فیس‌بوک و توئیتر چرخ زدیم، یک ایمیل در سرویس‌هایی نظر جی‌میل و Hotmail ارسال کردیم و یک موضوع را در گوگل، Bing و DuckDuckGo جستجو نمودیم. البته باید بدین نکته نیز اشاره کرد برای این تست‌ها از یک مک‌بوک PRO رتینا با نمایشگر 13 اینچی استفاده شده است که در حین این تست‌ها نیز تنها یک مرورگر بر روی دستگاه در حال اجرا بوده است.

همان طور که در نمودار بالا مشاهده می‌کنید، عملکرد باتری در زمانی که شما از سافاری استفاده کنید در بهترین شرایط قرار دارد و نسبت به کروم، مک‌بوک شما قادر خواهد بود تا حدود 1 ساعت بیشتر دوام بیاورد. اگر بخواهیم دقیق‌تر نگاه کنیم، مک‌بوک در حین استفاده از سافاری 6 ساعت و 21 دقیقه دوام می‌آورد و در حین استفاده از فایرفاکس این میزان به 5 ساعت و 29 دقیقه کاهش می‌یابد که در حین استفاده از کروم نیز طول عمر باتری دستگاه به 5 ساعت و 8 دقیقه می‌رسد.

البته استفاده از یک مرورگر به دلایل شخصی شما باز می‌گردد و ممکن است که برای مثال شما رابط کاربری کروم را دوست داشته باشید و اگر شما در شرایطی هستید که همیشه به یک منبع انرژی برای شارژ دستگاه خود دسترسی دارید استفاده از مرورگر‌های مختلف به هیچ وجه در خصوص باتری مهم نخواهد بود اما ما پیشنهاد می‌کنیم اگر موضوع باتری برای شما اهمیت دارد مرورگر خود را عوض کرده و به سافاری مهاجرت نمایید.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 12 مرداد 1394  9:35 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

از اولین مرورگر تا نابودی Explorer

مرورگر وب نرم افزاری است که جهت وبگردی سریع و راحت در دنیای اینترنت برای کاربران تولید می‌شود. اما مرورگری بین کاربران محبوب خواهد شد که رابط کاربری جذاب با قابلیت سفارشی سازی، امکان بارگذاری صفحات با سرعت بالا و از همه مهم‌تر امنیت بالا را داشته باشد. ولی پیشرفت تکنولوژی در سال های قدیم به این صورت نبوده و خیلی ها از کاربرد مرور گر ها خبر نداشتند.
 
 
از اولین مرورگر تا نابودی Explorer+ عکس
 
 
مرورگر ها چگونه کار می کنند؟
تمام بخش‌های اینترنت برپایه یک مدل سرویس دهنده و مشتری (Server/client) کار می‌کند. مرورگر اینترنت نیز بخشی از این مدل است که برای دسترسی به صفحات مختلف وب، کامپیوتر شما نیاز به یک کلاینت وب دارد. این کلاینت همان برنامه مرورگر است. به طور مثال وقتی به دنبال باز کردن صفحه‌ای از وب آدرس آن را وارد می‌کنید، مرورگر درخواستی را به وب‌ سرور مربوط ارسال می‌کند که شامل محتوای صفحه مورد نظر و یک سری اطلاعات دیگر است.
 
 
از اولین مرورگر تا نابودی Explorer+ عکس
 
 
اولین مرورگر تحت وب

در طول سالیان اخیر مرورگرهای وب گوناگونی به وجود آمده‌اند. اما اولین مرورگری که به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت «موزائیک NCSA» بود. پس از آن، گروه برنامه‌نویسی موزائیک، اولین مرورگر وب تجاری را با نام Net Scape Navigator به بازار فرستاد، که پس از مدتی تغییر نام یافت اما چندی بعد مجددا نام آن به نت اسکیپ برگردانده شد.


 
از اولین مرورگر تا نابودی Explorer+ عکس
 
 تیم برنرز لی مخترع world wide web به همراه گروهی از محققان مرکز ملی ابزارهای ابرکامپیوتری آمریکا برای ساخت این مرورگر اینترنتی فعالیت های گسترده ای را بین سال های 1991 تا 1994 انجام دادند و سرانجام، netscape navigator را روز 13 اکتبر 1994 به عنوان یک نرم افزار کوچک برای رایانه های رومیزی خانگی روانه بازار کردند.
 
 این مرورگر اینترنتی به گونه ای ساخته شده بود که امکان تماشای متن و تصاویری که روی صفحات اینترنتی قرار داشت را فراهم می کرد. مرورگر netscape navigator ظرف مدت کوتاهی به قدری محبوب شد که علاوه بر کاربران خانگی، توسط کلیه سازمان های دولتی نیز مورد استفاده قرار گرفت و شرکت های متعددی سرمایه گذاری های فراوانی را برای گسترش این مرورگر روی آن انجام دادند. 
 
 
از اولین مرورگر تا نابودی Explorer+ عکس
 
 
 
تصاویری از این مرور گر:
 
از اولین مرورگر تا نابودی Explorer+ عکس
 
 
 
از اولین مرورگر تا نابودی Explorer+ عکس
 
 
 
این جدول تاریخ انتشار مرورگرها و نسخه های متفاوت آنها را نشان می دهد: 
 
 
از اولین مرورگر تا نابودی Explorer+ عکس
 
حالا به نظر شما این نمودار تا کی ادامه دارد و کدام یک از مرورگر های باقی مانده در این رقابت پیروز خواهند شد؟

 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 3 شهریور 1394  7:32 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

مقایسه ۵ مرورگر محبوب وب؛ بهترین مرورگر ۲۰۱۵ کدام است؟

بهترین مرورگر ۲۰۱۵

بهترین مرورگرها علاوه بر عملکرد خوب در بنچمارک‌ها، در شرایط واقعی نیز باید منعطف، سریع و کارآمد بوده و در اکوسیستم‌های مختلف عملکرد یکسانی داشته باشند.

بررسی مرورگر‌ها به واسطه چند بنچمارک نتایج دقیقی ارایه نمی‌دهد. همانطور که در بررسی کارت‌های گرافیک یکی از عوامل مهم، عملکرد آن‌ها در بازی‌ها است، در این‌جا نیز ما مرورگر‌ها را با استفاده از بارگذاری سایت‌های مختلف مورد ارزیابی قرار داده‌ایم. چه تعداد تب مختلف را می‌توانند همزمان مدیریت کنند؟ آیا عملکرد روانی دارند و یا وقفه‌ها و مصرف زیاد منابع سخت‌افزاری را به کاربر تحمیل می‌کنند؟

در این مقاله که توسط پی‌سی ورلد تهیه شده، به بررسی مرورگرهای گوگل کروم، مایکروسافت اِج و اینترنت اکسپلورر، موزیلا فایرفاکس و اُپرا پرداخته شده است.

مایکروسافت اِج

در سال ۲۰۱۵ شرکت کننده‌ی جدیدی به بررسی ما افزوده شده است. مرورگر مایکروسافت اِج که در ویندوز ۱۰ تعبیه شده است.

همانطور که مستحضر هستید فعال کردن ادوبی فلش در مرورگر تاثیر منفی زیادی بر عملکرد آن می‌گذارد. با این که بعضی از سایت‌ها مانند یوتیوب به HTML5 ‌مهاجرت کرده‌اند، اما هم‌چنان فلش در دنیای اینترنت مورد استفاده قرار می‌گیرد. به همین دلیل مرورگر‌ها را در دو حالت فعال و غیر فعال افزونه فلش مورد آزمایش قرار خواهیم داد.

در رابطه با مایکروسافت اِج متاسفانه این مرورگر به اندازه‌ای که مایکروسافت آن را سریع معرفی کرده‌ بود، عملکرد خوبی از خود به نمایش نگذاشت. با این حال پیشرفت بسیار بهتری نسبت به اینترنت اکسپلورر کرده است.

نتایج بنچمارک‌ها

ما نتایج بنچمارک‌ها را به عنوان یک معیار مهم در نظر می‌گیریم ولی باید توجه کنید که معیار نهایی این اعداد و ارقام نیستند. با این وجود به دلیل اهمیت آن‌ها و علاقه کاربران به این نتایج، ما مرورگر‌ها را در این بنچمارک‌ها شرکت داده‌ایم. برای انجام آزمایش  از یک دستگاه لپ‌تاپ لنوو یوگا ۲ که از پردازنده اینتل Core i7-5600U به همراه 8 گیگابایت رم و ویندوز ۱۰ بهره می‌برد، استفاده کرده‌ایم.

نسخه‌های تحت آزمایش عبارتند از: کروم ۴۴، اِج ۱۲، فایرفاکس ۳۹، اینترنت اکسپلورر ۱۱ و اُپرا ۳۱.

ابتدا مرورگرها را تحت آزمایش بنچمارک‌های محبوب Sunspider و Peacekeeper قرار داده‌ایم. اما توصیه می‌کنیم که به بنچمارک‌های مدرن‌تر Jet stream، Octane، Speedometer و WebXPRT توجه بیشتری داشته باشید. به خصوص دو مورد آخر که سعی دارند شرایط کاری واقعی را شبیه‌سازی کنند. همچنین برای تکمیل این مرحله در نهایت مرورگرها توسط بنچمارک Oort و HTML5test مورد آزمایش قرار گرفتند، با این که HTML5test را نمی‌توان به عنوان یک بنچمارک در نظر گرفت، ولی نتایج آن برای میزان سازگاری مرورگر‌ها با استاندارد HTML5 اهمیت بسزایی دارد.

نتایج بنچمارک

کروم و فایرفاکس در تست‌های Speedometer و WebXPRT با فاصله خوبی در رده اول قرار گرفته‌اند. همچنین همانطور که انتظار می‌رفت کروم در بنچمارک توسعه یافته توسط گوگل به نام Octane نیز بهترین عملکرد را داشته است. اما در تست‌های Jetstream و Sunspider مایکروسافت اِج توانست رقبا را کنار زده و در جایگاه اول بایستد در حالی که کروم در بنچمارک Sunspider نتوانست عملکرد خوبی به نمایش بگذارد.

نتایج بنچمارک

با این که مایکروسافت ادعا کرده بود که اِج می‌تواند در بنچمارک Octane از کروم پیشی بگیرد ولی آزمایشات ما صحت این ادعا را رد می‌کند.

در تست Oort منظره‌ای شبیه به بازی minecraft توسط مرورگر کشیده می‌شود که بدین وسیله توانایی گرافیکی مرورگر بررسی خواهد شد. فایرفاکس در این بنچمارک نتوانست نمره قابل قبولی بدست بیاورد و اِج باگ‌های گرافیکی عجیبی را از خود به جای می‌گذاشت. اینترنت اکسپلورر نیز قادر به اجرای این تست نبود.

توسعه دهنده تست HTML5 در رابطه با این بنچمارک افزوده است که نمره بالای ۴۰۰ برای مرورگرها ایده‌آل است. اینترنت اکسپلورر تنها مرورگری است که نتوانست از این آزمایش موفق بیرون آید.

طبق نتایج بدست‌ آمده از بنچمارک‌ها، نمی‌توان یک مرورگر را به عنوان پیروز نهایی انتخاب کرد و تمامی آن‌ها به جز اینترنت اکسپلورر برای استفاده روزمره مناسب هستند.

آزمایشات در شرایط واقعی

اُپرا با ۱.۳۴ درصد، سهم کمی از بازار مرورگرها را در اختیار دارد. به دلیل مشکلات مالی، این شرکت تصمیم  به فروش سهام خود گرفته است. اما با توجه به نتایج آزمایشات ما در شرایط واقعی، این مرورگر ارزش امتحان کردن را دارد.

نحوه عملکرد مرورگرها هنگام گشت و گذار در اینترنت بسیار حائز اهمیت است. برای این کار ۳۰ وب‌ سایت مختلف، از آمازون گرفته تا iMore را با تب‌های مختلف مرورگر باز کردیم. بدین وسیله سرعت مرورگر را در باز کردن تب‌های مختلف زمانی که تحت بار زیادی قرار دارد سنجیدیم. در نهایت نیز آزمایش را با حالت فعال و غیر فعال برای افزونه فلش ادامه دادیم.

پس از باز کردن ۳۰ تب، ۳۰ ثانیه به مرورگر فرصت دادیم و سپس اقدام به محاسبه میزان مصرف پردازنده و حافظه توسط مرورگر‌ها، کردیم. با توجه به نتایج، اگر از پردازنده قدیمی و یا میزان حافظه کم بهره می‌برید، بهتر است به دنبال بهینه‌ترین مرورگر باشید.

نتایج بدست آمده در نمودار زیر رسم شده‌اند. این نمودار میزان مصرف پردازنده و حافظه در حالت‌های مختلف را نشان می‌دهد.

نتایج تست در شرایط واقعی

برای مشاهده نمودار در ابعاد اصلی اینجا را کلیک کنید

همانطور که مشاهده می‌کنید در حالت فعال افزونه فلش و زمانی که تنها ۳ تب باز شده‌، میزان مصرف پردازنده در اِج، فایرفاکس و اُپرا کاهش یافته است که دلیل این امر بهینه بودن این افزونه در شرایط کاری سبک است.

یکی دیگر از نکات مهم میزان مصرف حافظه توسط کروم در حالت فعال افزونه فلش است که تقریبا با مرورگر اِج در حالت غیر‌فعال این افزونه برابری می‌کند. آزمایشات را دوباره انجام دادیم و نتایج تغییری نداشتند، مرورگر اِج مقدار زیادی از حافظه را در شرایط کاری سنگین به خود اختصاص می‌دهد.

کروم همواره به دلیل اشغال میزان زیادی از حافظه مورد انتقاد قرار گرفته است. اما حداقل این مرورگر نسبت به رقبای خود استفاده کمتری از پردازنده می‌کند. اُپرا نیز نتایج خوبی از خود به جای گذاشت. در حالت فعال افزونه فلش، اُپرا تنها ۶.۶ درصد از پردازنده و ۱.۸۳ گیگابایت از حافظه را در آزمایش شرایط کاری سنگین، اشغال کرد. در حالت فعال این افزونه اعداد بدست آمده ۸۱.۲ درصد برای پردازنده و ۳.۴۷ گیگابایت برای حافظه هستند.

فایرفاکس در حالت غیرفعال فلش، عملکرد خوبی از خود به جای گذاشت. اما پس از فعال کردن این افزونه مرورگر به شدت کند شد تا جایی که حوصله ما سر رفت!

سرعت بارگذاری صفحات وب

در نهایت سرعت بارگذاری سایت‌ها را از زمان کلیک بر روی لینک تا زمانی که صفحه مرود نظر آماده اسکرول کردن باشد مورد آزمایش قرار دادیم. خوشبختانه تمامی مرورگر‌ها در این آزمایش موفق ظاهر شدند. به خصوص اُپرا که در حالت غیرفعال فلش عملکرد بسیار خوبی از خود به جای گذاشت. به طور خلاصه هر مرورگری که بتواند در کمتر از ۳ ثانیه وب سایت مورد نظر را بارگذاری کند برای استفاده روزمره ایده‌آل است. البته در نظر داشته باشید که سرعت بارگذاری صفحات وب به سرعت اینترنت و محتوای وب‌سایت‌ها نیز وابسته است.

معیار سهولت در استفاده

از آنجایی که تمامی این مرورگرها رایگان هستند، می‌توانید آن‌ها را دانلود کرده و تست کنید. تمامی مرورگرها سعی دارند تا روند استفاده از خود را به بهترین نحو کاربرپسند کنند. با این حال روند اکسپورت کردن بوک‌مارک‌ها به صورت دستی داستان دیگری است، طوری که به نظر می‌رسد مرورگرها به هیچ وجه علاقه‌ای به انجام این عمل ندارند. به عنوان مثال دستور اکسپورت در مرورگر فایرفاکس در اعماق تنظیمات دفن شده است و جالب‌تر از آن در مرورگر اُپرا ما این دستور را پیدا نکردیم!

مرورگر‌ها از قابلیت ورود با استفاده از پسورد بهره می‌برند که بدین وسیله هویت شما را شناسایی کرده و تمامی تنظیمات و بوک‌مارک‌ها را به مرورگر شما انتقال می‌دهند. به عنوان مثال پس از دانلود و نصب کروم کافی است با یوزر و پسورد خود لاگین شوید تا تمامی تنظیمات، بوک‌مارک‌ها و پسورد‌های ذخیره شده شما به مرورگر افزوده شوند.

فایرفاکس سینک و اُپرا سینک نیز عملیات مشابهی انجام می‌دهند و بین تمامی دستگاه‌های مورد استفاده، تنظیمات و سایر گزینه‌های شخصی شده را همگام می‌کنند.

اما اِج در این زمینه به بهبود بیشتری نیاز دارد. این مرورگر توانایی ایمپورت بوک‌مارک‌ها را از دیگر مرورگرها دارد ولی هنوز قابلیتی برای یکپارچه سازی بین دستگاه‌های مختلف در آن گنجانده نشده است. اما اینترنت اکسپلورر نیز همانند رقبای خود پس از افزودن وب‌سایتی به بوک‌مارک‌ها، بلافاصله این وب‌سایت در سایر دستگاه‌های مورد استفاده شما نیز در لیست بوک‌مارک‌ها قرار می‌گیرد.

در حال حاضر مرورگر‌هایی مانند اِج و اُپرا پس از باز شدن صفحه‌ای حاوی اخبار را به نمایش می‌گذارند که این قابلیت مورد پسند ما نیز است. با این حال امکان استفاده از هوم‌ پِیج دلخواه در مرورگرها فایرفاکس، کروم و اِج وجود دارد.

به طور خلاصه تمامی مرورگرها روند دانلود و نصب ساده‌ای داشتند. ایمپورت تنظیمات و بوک‌مارک‌ها نیز با راحتی انجام پذیر بودند و تمامی مرورگر‌ها در این مرحله نمره قبولی را دریافت کردند.

بررسی فراتر از وب

مرورگرهای مدرن امکاناتی فراتر از گشت و گذار در اینترنت را در اختیار کاربران قرار می‌دهند، که بد نیست آن‌ها را بدانید.

شاید دوست داشته باشید مرورگر شما به عنوان کلاینت بیت تورنت عمل کند. در گذشته برای این عمل نیازمند دانلود و نصب برنامه‌ای جداگانه بودید. اما امروزه این قابلیت‌ها توسط افزونه‌ها بر روی مرورگرها در دسترس‌ هستند. لازم به ذکر است که اِج هنوز از افزونه‌ها پشتیبانی نمی‌کند.

یکی از دلایل استفاده از فایرفاکس، پشتیبانی غنی از افزونه‌ها است. موزیلا وب‌سایت جداگانه‌ای برای افزونه‌ها تدارک دیده است که می‌توانید در آن با توجه به نوع و یا محبوبیت، به جستجوی افزونه‌های مورد نیاز خود بپردازید. برای نصب این افزونه‌ها فقط کافی است روی آن‌ها کلیک کرده و پس از دانلود و نصب خودکار، مرورگر خود را ببندید و مجدد باز کنید. به دلیل محبوبیت کروم و حجم غنی افزونه‌های فایرفاکس، بیشتر توسعه دهنده اقدام به تولید افزونه برای این دو مرورگر می‌کنند. به عنوان مثال افزونه OneTab به شما این اجازه را می‌دهد تا تمامی تب‌های باز شده را در یک تب به صورت لیست متن درآورید که این امر باعث کاهش فشار وارده بر روی سخت‌افزار رایانه شما خواهد شد.

اوپرا از لحاظ تعداد افزونه، نزدیک به فایرفاکس هم نیست ولی با این وجود افزونه Sidebar در آن بسیار کاربردی است. این افزونه نواری از ابزارک‌ها را در حاشیه مرورگر ایجاد می‌کند که به وسیله آن می‌توانید به گزینه‌های کاربردی مانند ماشین‌ حساب دسترسی داشته باشید.

تنظیمات کروم

اما قابلیت‌هایی دیگری نیز در مرورگر‌ها وجود دارند. به عنوان مثال با استفاده از فایرفاکس می‌توانید با دوستان خود تماس تصویری برقرار کنید که این قابلیت Firefox Hello نام دارد. اِج نیز در این زمینه به واسطه کورتانا درخشان ظاهر شده است. دستیار صوتی مایکروسافت که در اِج نیز تعبیه شده است عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش می‌گذارد. کورتانا می‌تواند اقدام به خواندن محتوای سایت بکند و یا وب‌سایتی را به لیست علاقه‌مندی‌های شما بیافزاید. این دستیار صوتی یکی از دلایل قوی برای استفاده از مایکروسافت اِج است.

بهترین مرورگر

کدام مرورگر بهترین گزینه است؟

عملکرد اِج خوب است و حالا تبدیل به رقیبی برای سایر مرورگرها شده است. با این حال اِج هنوز به خوبی که مایکروسافت از آن سخن می‌گفت نیست. عدم قابلیت پشتیبانی از افزونه‌ها و امکان یکپارچه‌سازی بین دستگاه‌های مختلف، باعث نزول جایگاه این مرورگر در لیست ما شده است. البته اج در ابتدای راه است و مایکروسافت سخت در حال توسعه‌ی آن است و انتظار داریم در نسخه‌های بعدی پشتیبانی از افزونه‌ها به آن اضافه شده و کارایی آن نیز بهبود یابد. فایرفاکس نیز در بنچمارک‌ها و قابلیت پشتیبانی از افزونه‌ها فوق‌العاده بود تا زمانی که در شرایط واقعی تحت آزمایش قرار گرفت و نتوانست نتایج قبلی خود را تکرار کند. اُپرا علی‌رقم داشتن کمبود‌هایی در زمینه امکانات، در گشت و گذار صفحات وب بسیار عالی عمل کرده است و در بنچمارک‌ها و همچنین تست‌های شرایط واقعی بسیار کار‌آمد نشان داده است.

اما از نظر ما در حال حاضر بهترین مرورگر، کروم است. شهرت کروم در زمینه مصرف زیاد حافظه توسط آزمایشات ما نیز ثابت شده است. با این حال عملکرد روان و سریع، پشتیبانی از طیف وسیع افزونه‌ها و وجود امکانات یکپارچه سازی گسترده، کروم را به گزینه مناسبی تبدیل کرده است.

به همین دلیل انتخاب ما کروم خواهد بود و در جایگاه بعدی نیز اُپرا قرار خواهد گرفت. شما کدامیک از مرورگرها را ترجیح می‌دهید؟

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 10 شهریور 1394  7:09 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

از دهم شهریور نمایش فایل‌های تبلیغاتی فلش در گوگل کروم مسدود خواهد شد

بیایید به ماه ژوئن و زمانی که گوگل اخبار خوبی را در خصوص مرورگر کروم و قابلیت هوشمندانه آن در خصوص توقف محتوای نامرتبط در وب‌سایت‌ها منتشر کرد باز گردیم و این شروعی بود بر توقف فایل‌های فلش که گویا اکنون گوگل عزم خود را جزم کرده و تصمیم به انجام چنین کاری دارد. اکنون گوگل اعلام کرده است که تصمیم دارد از ابتدای ماه سپتامبر (10 شهریور) در طی یک به‌روز رسانی در مرورگر کروم نمایش فایل‌های تبلیغاتی فلش را متوقف کند.

chrome

البته همان طور که می‌دانید خود گوگل نیز سیستمی برای تبلیغات دارد اما یادآوری کرده است که این سیستم به HTML 5 تغییر خواهد یافت تا از مسدود شدن آن‌ها جلوگیری شود. البته این خبر خوبی است، زیرا در این قابلیت دیگر محتوای نامرتبط وب‌سایت‌ها در تبلیغات نمایش داده نخواهد شد و شما می‌توانید مرورگری بهتری را تجربه کنید و البته طول عمر باتری بیشتری را نیز داشته باشید.

مرورگر کروم همیشه میزان مصرف باتری بیشتری داشت و اکنون با این اقدام انتظار می‌رود که این میزان مخصوصا در مقایسه با سافاری در مک کاهش یابد. البته شما اکنون نیز می‌توانید این ویژگی را با ورود به صفحه تنظیمات و سپس کلیک بر روی گزینه Show advanced settings و رفتن به بخش Privacy و انتخاب Detect and run important plugin content فعال نمایید.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 10 شهریور 1394  7:20 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

مرگ Flash زودتر از آنچه تصور میشد رخ خواهد داد

 

در حالی که بسیاری از ناظران مرگ Flash Player را محتوم می دانند، گزارش های جدید حاکی از این است که این روند با سرعتی بیش از آنچه تصور میشده به پیش می رود و به زودی شاهد حذف فلش پلیر خواهیم بود.

در گزارشی که به تازگی در encoding.com منتشر شده اظهار شده است که فلش، که زمانی در تمامی مرورگرها حضوری جدی داشت، برای حفظ بقا خود به سختی در جدال است و در دو سال آینده به طور کلی حذف خواهد شد. این پیش بینی بر اساس اطلاعاتی است که نشان می دهد استفاده از فلش در سال 2015 با 15 درصد کاهش نسبت به سال پیش از آن روبرو بوده است.
در این گزارش آمده است که در حال حاضر از تکنولوژی فلش در بنرهای تبلیغاتی و مرورگرهای قدیمی تر استفاده می شود.

 

در حالی که فلش هنوز هم برای مصارف و موارد خاص مانند بنرهای تبلیغاتی و مرورگرهای قدیمی استفاده می شود، عمر آن به انتها رسیده است.استفاده از فلش حدود 15٪ در سال 2015 کاهش یافته است و انتظار داریم که کدک های ویدئویی فلش تا 24 ماه آینده به طور کامل ناپدید شوند.

 


فلش در اوایل دهه 2000 نقش اصلی در نحوه جستجوی ما در اینترنت داشت چرا که برای نمایش بازی ها و دیگر عناصر تعاملی صفحات وب ، و همچنین نمایش ویدیو و موسیقی مورد استفاده قرار می گرفت. اما تکنولوژی فعلی فلش را به طرز قابل توجهی از میدان به در کرده است ، به ویژه پس از اینکه ارتباط چندین مورد ضعف امنیتی به این نرم افزار منسوب شد.


به نظر می رسد که حتی ممکن است Adobe آمادگی خداحافظی با فلش را داشته باشد- حداقل با نام فلش . این شرکت در ماه دسامبر اعلام کرد که قصد دارد نام برند فلش حرفه ای را به Adobe Animate CC تغییر دهد تا بتواند " با دقت بیشتری نشان دهنده موقعیت آن به عنوان ابزار برتر انیمیشن  برای وب و فراتر از آن باشد "

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 14 بهمن 1394  9:13 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

رقیب فتوشاپ، Krita 3.0 منتشر شد

پس از حدود یک سال، تیم Krita بالاخره نسخه ۳.۰ نرم‌افزار خود را به عنوان Animation Release منتشر کرد. پیش از اینکه توسعه این نسخه جدید آغاز شود، تیم کریتا یک کمپین در کیک‌استارتر ایجاد کرد تا هزینه‌های توسعه نرم‌افزار تامین شود. پشتیبانی از انیمیشن در Krita 3.0 اضافه شده اما این تنها ویژگی‌ای نیست که در کیک‌استارتر این پروژه اعلام شده است. قرار است در نسخه ۳.۱ که اواخر سال میلادی جاری منتشر خواهد شد امکانات دیگری نیز اضافه شوند. 

اما Krita 3.0 نیز تعداد زیادی قابلیت و ویژگی جدید را ارائه می‌کند که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پشتیبانی از انیمیشن در هسته Krita
  • پیش‌نمایش آنی برای عملکرد بهتر در طراحی و نقاشی با ابزارهایی مثل قلم‌موهای ضخیم
  • پورت شده با Qt 5 و KDE Freamwork 5 برای توسعه آسان‌تر در آینده
  • بهبود در عملکرد چندلایه‌ای نسبت به Krita 2.9
  • بهبود در رابط کاربری؛ ابزار برش، ابزار دستیار ویرایش و ابزار خط مستقیم

Krita هیچ برنامه‌ای برای توقف نسخه ۳.۰ ندارد چراکه تنها در ۷ روز پس از ایجاد کمپین این نرم‌افزار در کیک‌استارتر، مبلغ ۳۰ هزار و ۴۰۴ یورو جمع‌آوری شد که بیشتر از هدف ۳۰ هزار یورویی در نظر گرفته شده بود. جدیدترین کمپین ایجاد شده در کیک‌استارتر برای این نرم‌افزار با عنوان Krita 2016: Let's make text and vector art awesome (بیایید متن و وکتورها را بی‌نظیر کنیم) نام‌گذاری شده است. همانطور که از عنوان نیز مشخص است، توسعه‌دهندگان این نرم‌افزار احساس می‌کنند که ابزارهای متنی نیاز به بهبود و ارتقا دارند. می‌توان گفت همین حالا هم ابزارهای متنی Krita برای انجام امور ساده بخوبی به کمک طراحان خواهند آمد، اما برای ایجاد نماهای حرفه‌ای یا کارت‌های بازی یا مواردی از این قبیل چندان خوب نیست.

افرادی که نسخه ۲.۹ این نرم‌افزار را نصب کرده‌اند و قصد دارند کریتا ۳.۰ را به صورت آزمایشی اجرا کنند، می‌توانند با خیال راحت به نصب آن اقدام کنند چرا که تنظیمات و پیکربندی‌های اعمال شده آن‌ها از بین نخواهد رفت. با توجه به نکته‌ای که در معرفی این نسخه نوشته شده نسخه ۳.۰ نرم‌افزار Krita تنظیمات و منابع مختلفی که در نسخه ۲.۹ مورد استفاده قرار داشتند را اجرا و ذخیره می‌کند، بنابراین امکان استفاده از هر دو نسخه به صورت همزمان نیز وجود دارد.

Krita 3.0 برای ویندوز، لینوکس و OS X در دسترس قرار دارد. متاسفانه کاربران OS X برای استفاده از ویژگی پیش‌نمایش آنی و چند قابلیت دیگر، باید تا انتشار نسخه ۳.۱ صبر کنند. تیم Krita همچنین به کاربران OS X توصیه کرده که در هنگام استفاده از این نرم‌افزار برای کارهای خود و مواجه نشدن با مشکلاتی که به دلیل عدم پشتیبانی اپل از OpenGL 3.0 ممکن است ایجاد شود، OpenGL را غیرفعال کنند.

لیست تغییرات کامل این نسخه را می‌توانید از طریق وب‌سایت رسمی این نرم‌افزار مشاهده کنید.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 17 خرداد 1395  9:26 AM
تشکرات از این پست
irantrn
irantrn
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1395 
تعداد پست ها : 39

پاسخ به:اخبار نرم افزار

من که هنوز استفاده میکنم

شنبه 30 مرداد 1395  10:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها