0

اخبار نرم افزار

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ارتباط با برندهای محبوب توسط برنامه های جدید

گوشی هوشمند شما به لطف فن آوری پیشرفته UntapTV که با استفاده از کدهای صدا، به ارائه متن آهنگ ها، عکس ها و محصولات جدید می پردازد، می تواند هوشمند تر از زمانی باشد که به موسیقی زنده گوش فرا می دهید.

Terence Tow موسس Untap TV در مصاحبه ای عنوان کرد که در یک کنسرت شما می توانید شروع به کسب اطلاعاتی در مورد گروه فرعی کنسرت، شعر، رای گیری در کنسرت و … نمایید. او در ادامه یادآور شد که آنها هر فرد را بطور متوسط ۱۰ مرتبه با این برنامه مورد آزمون قرار دادند و به مدت ۱۲ دقیقه از آن استفاده کردند.

او کدهای صوتی را برای شروع انتخاب کرد، زیرا بسیار گسترده تر از کدهای تصویری می تواند مورد استفاده قرار بگیرد، از قبیل بارکدها که توسط گوشی های هوشمند خوانده می شوند. کدهایی که برای چند ثانیه توسط گوش انسان شنیده نمی شود، می تواند در زمان پخش موزیک یا در مکان هایی مثل فروشگاه ها، منتقل شود.

UntapTV، مستقر در منطقه “سیلیکون میدان” در شرق لندن، قرارداد همکاری با گروه AEG برای ارائه محتوا در منطقه های شانگهای و پکن را امضا کرده است. موسسه رویدادهای زنده موسیقی گفت که تکنولوژی UntapTV در کنسرت های پیش رو از جمله کنسرت التون جان، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

UntapTV
پنج شنبه 27 مهر 1391  10:59 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

نکاتی که پیش از خرید تبلت سرفیس با ویندوز RT باید بدانید

پیش‌فروش تبلت سرفیس مایکروسافت با ویندوز RT آغاز شده است، اما آیا این تبلت مناسب شماست؟ همانطور که می‌دانید مایکروسافت تبلت Surface را با دو پردازنده مختلف ARM و x86 عرضه می‌کند. تبلت Surface RT مجهز به پردازنده Tegra 3 و ویندوز RT است و تبلت Surface Pro که اوایل سایل آینده میلادی وارد بازار خواهد شد مجهز به ویندوز ۸ و پردازنده Ivy Bridge اینتل است. پس پیش از خرید تبلت سرفیس باید بدانید که کدام ابزار مناسب شماست. آیا نرم‌افزارهای قدیمی ویندوز برروی سرفیس اجرا می شوند؟ تفاوت بین دو داک کی‌برد Type Cover و Touch Cover سرفیس در چیست؟
 

پیش‌فروش نسخه RT تبلت سرفیس از امروز شروع شده است و شما با مراجعه به وب‌سایت Surface.com می‌توانید پیش‌خرید این محصول را انجام دهید. قیمت Surface RT از ۵۰۰ دلار آغاز می‌شود و افرادی که آن را پیش‌خرید کرده‌اند، تبلت خود را در روز انتشار ویندوز ۸ یعنی ۵ آبان ماه دریافت می‌کنند. Surface RT مجهز به نمایشگر ۱۰.۶ اینچ با رزولوشن ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل و تراکم پیکسل 148ppi، حافظه ذخیره سازی ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت، ۲ گیگابایت حافظه RAM، اسلات میکرو SD برای افزایش میزان حافظه، پورت USB 2.0 است. این تبلت به همراه نسخه آزمایشی Home and Student آفیس ۲۰۱۳ وارد بازار می‌شود که بعدها قرار است به نسخه نهایی بروز شود. ضخامت این تبلت ۹.۳ میلی‌متر و وزن آن ۶۸۰ گرم است. کاربر همچنین می‌تواند کاور کی‌برد با کلید‌های فیزیکی را با قیمت ۱۲۰ دلار خریداری کند.

خبری از پردازنده اینتل نیست

ویندوز RT نسخه‌ای از ویندوز ۸ است که از پردازنده‌های ARM پشتیبانی می‌کند. پردازنده‌های ARM به دلیل مصرف بهینه انرژی در بسیاری از ابزارهای موبایل امروزی استفاده می‌شوند و این بدین معناست که سرفیس RT دارای طول عمر باتری بالا و مصرف انرژی پایین است. اما خبر بد این است که تمام نرم‌افزارهای امروزی ویندوز که براساس معماری x86 نوشته شده‌اند برروی ARM اجرا نخواهند شد. یعنی برنامه‌های فعلی ویندوز ۷ و نسخه‌های قبلی ویندوز در تبلت سرفیس RT اجرا نمی‌شوند. البته ظاهر سیستم‌عامل ویندوز RT کاملا شبیه به ویندوز ۸ است اما به عنوان مثال مجموعه نرم‌افزاری آفیس ۲۰۱۳ مخصوص ویندوز RT نسبت به نسخه تحت ویندوز ۸، محدودیت‌هایی دارد. پس اگر قصد دارید نرم‌افزارهای قدیمی خود را برروی تبلت اجرا کنید باید تا آمدن Surface Pro با ویندوز ۸ و پردازنده اینتل صبر کنید.

سرفیس تنها تبلت ویندوزی نیست

IdealPad Yoga

اگر قصد دارید نسخه کامل ویندوز ۸ را برروی تبلت تجربه کنید، لزومی ندارد تا اوایل سال ۲۰۱۳ و برای تبلت سرفیس Pro صبر کنید، چندین و چند تبلت ویندوز ۸ با پردازنده x86 معرفی شده‌اند که همگی به زودی وارد بازار می‌شوند از برجسته‌ترین این تبلت‌ها می‌توان به سری ۵ سامسونگ، IdeaTab لنوو، Iconia W510 ایسر و چندین اولترابوک لمسی تبدیل شدنی مانند Duo 11 سونی، Xps 12 دل، Taichi ایسوس و IdeaPad Yoga لنوو اشاره کرد.

خبری از LTE و 3G نیست

اکثر تبلت‌های امروزی از 3G و 4G پشتیبانی می‌کنند اما متاسفانه سرفیس RT فاقد هر دو است. یعنی از طریق سیم کارت نمی‌توانید به اینترنت دسترسی داشته باشید و تنها از طریق شبکه Wi-Fi امکان دسترسی به شبکه وجود دارد. پس اگر قصد دارید همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشید، چاره‌ای جز انتخاب تبلت‌های اندرویدی یا آیپد نخواهید داشت.

کاور Touch یا Type؟

msft-surface-color-تبلت سرفیس برای استفاده از رابط کاربری لمسی ویندوز ۸ و لذت بردن از برخی امور روزمره بسیار خوب است. اما اگر بخواهید با آن به انجام امور جدی مانند ویرایش جداول در اکسل یا متون در Word بپردازید نیاز به یک کی‌برد مجزا دارید. مایکروسافت به همراه تبلت سرفیس یک کاور بسیار باریک و خلاقانه‌ای را نیز طراحی نموده که نقش کی‌برد را نیز بازی می‌کند. این کاور در دو نوع مختلف و بصورت جداگانه عرضه می شود. کلید‌های Touch Cover از نوع لمسی هستند ولی کلید‌های Type Cover فیزیکی و شبیه صفحه‌کلیدهای فیزیکی معمولی هستند. اگر قصد دارید زیاد تایپ کنید بهتر است تایپ کاور را انتخاب کنید، چون حس مشابه صفحه کلید لپ‌تاپ را به همراه خواهد داشت. هر دو کاور، علاوه بر صفحه کلید دارای یک تاچ‌پد برای کنترل ماوس نیز هستند. تاچ کاور با قیمت ۱۲۰ دلار و تاچ تایپ با قیمت ۱۳۰ دلار به فروش می‌رسد. اگر رنگ کاور برایتان اهمیت ندارد می‌توانید ۲۰ دلار کمتر هزینه نموده و تبلت سرفیس RT با ۳۲ گیابایت حافظه و کاور تاچ مشکی رنگ را به قیمت ۶۰۰ دلار خریداری کنید. تاچ کاور در رنگ‌های سفید، قرمز و آبی ارائه می‌شود.

پنج شنبه 27 مهر 1391  11:00 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

فایرفاکس سرانجام با ویندوز 8 سازگار شد

 

موزیلا سرانجام نسخه پیش نمایش مرورگر فایرفاکس برای ویندوز 8 را عرضه کرده است.

خبرگزاری فارس: فایرفاکس سرانجام با ویندوز 8 سازگار شد

 

  سی نت، این نسخه از فایرفاکس به گونه ای طراحی شده که هم بر روی رایانه های رومیزی عادی به سیستم عامل های کلاسیک قابل اجرا باشد و هم با محیط کاربری تازه ویندوز 8 موسوم به مترو هماهنگ باشد.

در حال حاضر کاربران در حال تست و بررسی این نسخه از مرورگر فایرفاکس هستند تا نقاط ضعف و قوت آن مشخص شود. هر چند برخی کاربران معتقدند نسخه تازه فایرفاکس آسیب پذیری های قابل توجهی دارد.

مهم ترین ویژگی این مرورگر پشتیبانی از قابلیت لمسی ویندوز و امکان دریافت دستورات با استفاده از حرکات دست است.

موزیلا رابط کاربری تازه این مرورگر را Australis  توصیف کرده و می گوید برای بهینه سازی آن هنوز راه درازی در پیش است. اولین نسخه از فایرفاکس برای ویندوز 8 در ماه مارس عرضه شده بود.

این مرورگر باید با نسخه 10 مرورگر IE خود مایکروسافت رقابت کند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

شنبه 29 مهر 1391  7:17 AM
تشکرات از این پست
siasport23
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

وصله‌های امنیتی جدید مایکروسافت

 

 شرکت مایکروسافت قصد دارد هفت بولتن امنیتی عرضه کند که یکی از آنها اشکالات امنیتی بسیار مهمی را برطرف می کند.

خبرگزاری فارس: وصله‌های امنیتی جدید مایکروسافت هفته آینده در دسترس کاربران

 

  پی سی ورلد، وصله های یاد شده  از نظر اهمیت با هم تفاوت دارند. اما مهم ترین و حیاتی ترین وصله ها مربوط به نرم افزار آفیس مایکروسافت و همین طور مایکروسافت سرور هستند.

هکرها با سوءاستفاده از آسیب پذیری های این دو نرم افزار می توانند از راه دور کدهای مخرب خود را بر روی رایانه های افراد قربانی اجرا کرده و برای آنها مشکلات جدی به وجود آورند.

مشکل یاد شده تنها مربوط به آفیس های 2003، 2007 و 2010 است. مایکروسافت همچنین وصله های مهمی را برای Sharepoint 2010  و  Office Web Apps server عرضه خواهد کرد. مایکروسافت تمامی شش وصله دیگر عرضه شده خود را مهم درجه بندی کرده است. این وصله ها مربوط به Office، Windows  و SQL servers هستند.

مرورگر اینترنتی Internet Explorer نیز از جمله دیگر برنامه های مایکروسافت است که در این مجموعه وصله ای برای آن در نظر گرفته شده است.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

شنبه 29 مهر 1391  7:19 AM
تشکرات از این پست
siasport23
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

با Lost Photos عکس‌های قدیمی در ایمیل را پیدا کنید!

 

با استفاده از برنامه Lost Photos، یافتن عکس‌های گم شده بین هزاران ایمیل دریافتی، آسان خواهد بود.

مردم عادت دارند برای یافتن عکس‌های قدیمی به سراغ آلبوم‌های خاک گرفته، کمدهای چوبی و حتی جعبه کفش‌های خود بروند ولی در مورد عکس‌های دیجیتالی و تصاویری که در این‌باکس ایمیل جا خوش کرده، چه باید کرد؟

 شما احتمالاً تاکنون عکس‌های زیادی از آشنایان و دوستان خود از طریق ایمیل دریافت کرده‌اید که شاید برخی از آنها مربوط به چند سال پیش باشد.

عکس‌های قدیمی در ایمیلبازیابی تصاویر در بین هزاران ایمیل دریافتی کار آسانی به نظر نمی‌رسد.

برای حل این مشکل، نرم‌افزار لاست فوتوز (Lost Photos) راهگشای خوبی است.

این برنامه که در دو نسخه ویندوز (به صورت رایگان) و مک (به قیمت ۳ دلار) در اختیار کاربران قرار دارد، می‌تواند تصاویر دلخواه شما را از بین تعداد زیادی ایمیل دریافتی شناسایی و جدا کند.

برای این کار کافی است پس از نصب برنامه، نام کاربری و کلمه عبور ایمیل‌تان را در برنامه درج کرده و گزینه Find My Photos را کلیک کنید.

در این برنامه می‌توان برای پیدا کردن عکس‌ها، محدودیت‌ها و شرایط خاصی تعیین کرد.

مثلاً به برنامه بگویید که از عکس‌های کوچک‌تر از ۸ کیلوبایت صرف‌نظر کند و یا به دنبال عکس‌های GIF نگردد.

GIF اغلب، فرمت فایل‌های انیمیشن است نه تصاویر معمولی.

در نهایت، عکس‌های پیدا شده در قالب اسلاید برای شما نمایش داده می‌شود و می‌توانید به سادگی آنها را تماشا و مدیریت کنید.

این سرویس با ایمیل‌های ساخته شده در AOL، جیمیل، یاهو و… کار می‌کند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 30 مهر 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
siasport23
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

منوی استارت را به سیستم عامل ویندوز ۸ بازگردانید!

 

اگر از حذف منوی استارت یا آغاز از ویندوز ۸ ناراضی هستید، می‌توانید با استفاده از یک برنامه نرم‌افزاری این منو را مجدداً به سیستم عامل مذکور بازگردانید.

  شرکت SweetLabs برنامه ای موسوم به Pokki طراحی کرده که افزونه ای برای ویندوز ۸ محسوب می شود و با استفاده از آن می توان مجدداً منوی استارت را به سیستم عامل ویندوز ۸ افزود.

ویندوز 8البته این برنامه هنوز برای ویندوز ۸ در مرحله آزمایشی است.

این منو که بر اساس ویژگی های ویندوز ۸ بهینه سازی شده برای یافتن ساده برنامه ها، دسترسی سریع به پوشه هاو فایل ها، جستجو در رایانه و وب، مدیریت تنظیمات و خاموش کردن رایانه قابل استفاده است. از طریق برنامه یاد شده همچنین می توان به سرعت سیستم را خاموش یا به بخش های خاصی از ویندوز دسترسی یافت.

ویندوز ۸ به گونه ای طراحی شده تا زمینه برای حذف صفحه کلید و موشواره از دنیای رایانه ها فراهم شود ولی به نظر می رسد همه کاربران با چنین تصمیمی موافق نباشند.

برنامه Pokki با ویندوز های ۷، ویستا و XP نیز سازگار است. کاربران می توانند از طریق برنامه یاد شده برای دسترسی سریع به ۸ برنامه محبوب خود هم برنامه ریزی کنند. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و بارگذاری برنامه یاد شده به آدرس pokki.com مراجعه کنند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 30 مهر 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مایکروسافت: دست از سر ویندوز ایکس‌پی بردارید

مایکروسافت در تازه‌ترین گزارش امنیتی خود توصیه‌های امنیتی متنوعی را خطاب به کاربران نرم‌افزارها و سیستم عامل‌های ساخت این شرکت ارائه کرده است. 

گزارش یاد شده از طریق تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع‌آوری شده از طریق ۶۰۰ میلیون رایانه در سراسر جهان و همین طور ۲۸۰ میلیون حساب کاربری هات.میل در ۱۰۵ کشور جمع‌آوری و ارائه شده است.

در این گزارش نکات متعددی مورد تاکید قرار گرفته که برخی از آنها تکراری به نظر می‌رسد، اما در برخی موارد هم مسائل تازه‌ای مطرح شده که کاربران باید برای ارتقای امنیت خود در زمان استفاده از رایانه‌ها حتما به آنها توجه کنند.

از جمله این نکات ناامنی جدی ویندوز قدیمی XP در برابر انواع حملات بدافزاری و ویروسی است. این ویندوز به علت طراحی قدیمی و معماری کهنه‌ای که دارد بیش از تمامی سیستم عامل‌های ساخت مایکروسافت در برابر حملات خارجی ضعیف است.

در گزارش یاد شده تصریح شده که ویندوز XP دو برابر تمامی نسخه‌های دیگر ویندوز در برابر آلودگی بدافزاری آسیب‌پذیر است و بنابراین به کاربران توصیه می‌شود از ویندوزهای ۷ یا ویستا استفاده کرده و ویندوز XP را هر چه سریع‌تر بازنشسته کنند.

میزان آلودگی به ویندوز XP به خصوص در نیمه اول سال ۲۰۱۲ رشد چشمگیری از خود نشان می‌دهد که علت اصلی این مسئله فعالیت گسترده کرمی به نام Win32/Dorkbot و همین طور تروجانی به نام Win32/Pluzoksاست.

یک علت دیگر این مسئله هم کاهش پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز XP است که باعث شده آسیب رساندن به کاربران این سیستم عامل برای هکرها ساده‌تر شود.

پشتیبانی رسمی مایکروسافت از ویندوز XP دو سال دیگر پایان می‌یابد و تا آن زمان هم این شرکت تنها وصله‌های ضروری امنیتی را برای این سیستم عامل عرضه می‌کند.

 

این شرکت در گزارش خود اصرار کرده اگر قصد ندارند با ویندوز XP به هر علت خداحافظی کنند حداقل نرم‌افزارهای ضدویروس خود را به روز نگهدارند.

توصیه دیگر مایکروسافت به کاربران ویندوز XP استفاده از حالت حساب کاربری محدود و عدم استفاده دائمی از حساب کاربری administrator است. 

زیرا در حالت اول بدافزارها با دشواری بیشتری بر روی رایانه‌ها نصب می‌شوند، اما در حالت اول همه بدافزارها خیلی راحت می‌توانند بر روی رایانه نصب شوند.

البته این وضعیت بدان معنا نیست که هکرها و بدافزارنویسان تمایلی به حمله به دیگر نسخه‌های ویندوز ندارند. ویندوز پرطرفدار ۷ هم شاهد رشد حملات بر ضد خود بوده است.

متوسط حملات انجام شده بر ضد رایانه‌های مجهز به Windows 7 SP1 (نسخه ۳۲ بیتی) در نیمه اول سال ۲۰۱۲ در مقایسه با سه ماهه آخر سال ۲۰۱۱ حدود ۲۳ درصد افزایش نشان می‌دهد. البته این افزایش در مورد نسخه های ۶۴ بیتی کمتر بوده و به تنها ۷ درصد می‌رسد.

همچنین حمله نسخه های ۳۲ و ۶۴ بیتی ویندوز ویستا هم طی همین بازه زمانی به ترتیب ۳۳ و ۴۳ درصد افزایش نشان می‌دهد. 

همانطور که گفته شد احتمال آلودگی ویندوز ۳۲ بیتی XP SP۳ از همه ویندوزهای دیگر بیشتر است. 

کمترین میزان آلودگی مربوط به رایانه های مجهز به Vista SP2 بوده و دو ویندوز Windows 7 SP1 و Windows 7 RTM رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

بررسی تکنیک های مختلف آلوده سازی نشان می‌دهد سوءاستفاده از روش‌های مبتنی بر مهندسی اجتماعی رشد حیرت انگیزی داشته است. 

همچنین استفاده از نرم‌افزارهای تولیدکننده سریال‌های تقلبی برای ویندوز که نصب نسخه‌های جعلی این سیستم عامل را ساده می‌کند هم افزایش داشته است.

مایکروسافت معتقد است استفاده از نسخه های تقلبی ویندوز امکان آلوده شدن رایانه‌ها به انواع بدافزار را بیشتر می‌کند. 

بر طبق محاسبات مایکروسافت ۷۶ درصد از رایانه‌هایی که نرم‌افزارهای تولید سریال‌های تقلبی ویندوز بر روی آنها نصب شده آلودگی بدافزاری بیشتری در مقایسه با دیگر رایانه‌ها داشته‌اند که به طور متوسط تا ۱۰ درصد بالاتر بوده است.

تهدید خطرناک دیگری که توسط مایکروسافت شناسایی شده طراحی کیت‌های آلوده کننده است. در میان انواع این کیت‌ها میزان آلودگی به یکی از انواع آنها رشد چشمگیری داشته است. 

انواع مختلف این کیت به طور کلی Blacole نامیده شده و علت رشد آلودگی به آن نصب گسترده برنامه‌های سریال ساز تقلبی است که زمینه نصب کیت هایی از خانواده Blacole را فراهم می‌کنند.

بررسی‌های مایکروسافت نشان می‌دهد Blacole ها، کاربران را به صفحات وب آلوده‌ای هدایت می‌کنند که مملو از بدافزارهای طراحی شده بر مبنای ضعف‌های نرم‌افزارهای محبوب مانند Adobe Flash Player، Adobe Reader، Microsoft Data Access Components (MDAC)، Oracle Java Runtime Environment (JRE)و دیگر نرم‌افزارهای پرطرفدار اینترنتی هستند.

Blacole زمینه لازم برای اتصال رایانه آلوده شده به وب سرور متعلق به هکرها را نیز فراهم می‌آورد و اگر کاربران در زمینه به روزرسانی سیستم عامل و ضدویروس هایشان اهمال کنند خطر آلودگی به بدافزارهای دیگر برای آنها وجود خواهد داشت.

در گزارش مایکروسافت فهرستی از خطرناک‌ترین سریال سازهای تقلبی برنامه‌های مختلف که بیشترین میزان آلودگی را به بار آورده‌اند نیز ارائه شده است. 

این بدافزارها مربوط به برنامه های مختلفی مانند آفیس، اوتوکد، نرو، فوتوشاپ و ... و همین طور بازی‌های پرطرفداری مانند Call of Duty و Half Life هستند.

فهرست کامل این بدافزارها به شرح زیر است:
 keygen.exe، Windows Loader.exe، mini-KMS_Activator_71.1_Office.2010.VL.ENG.exe، AutoCAD-2008-keygen.exe، SonyVegasPro Patch.exe، Nero Multimedia Suite 10 - Keygen.exe، Adobe.Photoshop.CS5.Extended.v12.0.Keymaker-EMBRACE.exe، Call.of.Duty.4.Modern.Warfare.Full-Rip.Skullptura.7z، Guitar Pro 76.0.۷+Soundbanks+Keygen(Registered) [ kk ].rar، Half Life CDkeygen.exe .

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که کرم‌های مختلف کماکان متداول‌ترین نوع بدافزارها هستند و پس از آنها Adwareها یا نمایش دهنده‌های آگهی‌های تبلیغاتی ناخواسته قرار دارند.
 
مایکروسافت: دست از سر ویندوز ایکس‌پی بردارید
یک شنبه 30 مهر 1391  7:15 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

امکان بازگرداندن منوی استارت به ویندوز ۸

شرکت SweetLabs برنامه ای موسوم به Pokki طراحی کرده که افزونه ای برای ویندوز ۸ محسوب می شود و با استفاده از آن می توان مجدداً منوی استارت را به سیستم عامل ویندوز ۸ افزود. البته این برنامه هنوز برای ویندوز ۸ در مرحله آزمایشی است.

این منو که بر اساس ویژگی های ویندوز ۸ بهینه سازی شده برای یافتن ساده برنامه ها، دسترسی سریع به پوشه هاو فایل ها، جستجو در رایانه و وب، مدیریت تنظیمات و خاموش کردن رایانه قابل استفاده است. از طریق برنامه یاد شده همچنین می توان به سرعت سیستم را خاموش یا به بخش های خاصی از ویندوز دسترسی یافت.

ویندوز ۸ به گونه ای طراحی شده تا زمینه برای حذف صفحه کلید و موشواره از دنیای رایانه ها فراهم شود ولی به نظر می رسد همه کاربران با چنین تصمیمی موافق نباشند.

برنامه Pokki با ویندوز های ۷، ویستا و XP نیز سازگار است. کاربران می توانند از طریق برنامه یاد شده برای دسترسی سریع به ۸ برنامه محبوب خود هم برنامه ریزی کنند. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و بارگذاری برنامه یاد شده به آدرس pokki.com مراجعه کنند.

 

ویندوز8
یک شنبه 30 مهر 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

سمینار سالانه نرم‌افزار‌های جامع مبتنی بر وب برگزار می شود

دومین گردهمایی سالانه نرم افزارهای جامع مبتنی بر وب با هدف تبادل نظر در چشم‌انداز فناوری اطلاعات سازمان‌های اجرایی و راهکارهای نوین مدیریت و هوش سازمانی برگزار می شود.

شرکت چارگون با ارائه طراحی، تولید و خدمات در حوزه نرم‌افزار به شرکت‌ها و سازمان‌های ایرانی و کمک به مکانیزاسیون اطلاعاتی و مدرن‌سازی بستر فناوری اطلاعات در سازمانها دومین گردهمایی سالانه خود را با حضور کارشناسان و مدیران سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی حوزه فناوری اطلاعات برگزار می کند.

این گردهمایی سالانه با حضور مدیران، کارشناسان و صاحب‌نظران جامعه انفورماتیک کشور ۲۹ مهرماه جاری و با محور معرفی نسل جدید محصولات مدیریت سازمانی و با هدف تعامل با ذینفعان و مخاطبان صنعت نرم‌افزار کشور و تشکیل میزگردهای تخصصی در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

دومین گردهمایی چارگون بخش‌هایی چون معرفی جدیدترین تولیدات، نشست‌‌های تخصصی ویژه نقد و گفتگو و ارائه راهکارهای نوین مدیریت سازمانی را به محورهای مورد بحث افزوده است و درصدد هم‌افزایی بیشتر با مخاطبان و شرکت‌کنندگان این رخداد است.

نگاهی راهکارگرایانه به موضوعاتی همچون هوش سازمانی و امنیت اطلاعات و برگزاری کارگاههای آموزشی از دیگر محورهای مورد نظر این سمینار است.

 

 

سمینار

 

یک شنبه 30 مهر 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مایکروسافت ۷۰ میلیون ایکس‌باکس ۳۶۰ فروخت

مایکروسافت اعلام کرد از کنسول بازی Xbox 360 بیش از 70 میلیون دستگاه در سراسر دنیا به فروش رسانده است.

  مایکروسافت کنسول بازی Xbox 360 را از اواخر سال 2005 به بازار عرضه کرد و تا امروز توانسته بیش از 70 میلیون دستگاه از این کنسول در سراسر دنیا به فروش برساند.

ثبت رقم فروش 70 میلیون دستگاه از بازی Xbox 360 ثبت رکورد جدیدی برای مایکروسافت به حساب می آی و این دستگاه را در جایگاه دومین کنسول بازی محبوب پس از Wii نینتندو قرار داده است.

گزارش ها حاکی است نینتندو توانسته از کنسول بازی Wii تاکنون بیش از 96 میلیون دستگاه در سراسر دنیا به فروش برساند و پلی استیشن 3 سونی یا همان PS3 جایگاه سوم را با فروش 63.9 میلیون دستگاه در اختیار دارد.

مایکروسافت درآمد خود را از فروش Xbox یک میلیارد و 950 میلیون دلار اعلام کرده که سال به سال با افزایش یک درصدی همراه بوده است.

بر این اساس مایکروسافت با کنسول بازی Xbox 360 توانسته 49 درصد سهم بازار را به خود اختصاص دهد.

ایکس‌باکس ۳۶۰ (Xbox 360) اواخر سال ۲۰۰۵ وارد بازار شد، در ابتدا تیم توسعه‌دهندهٔ کنسول‌های بازی در شرکت مایکروسافت تصمیم داشت کنسول XBOX ۳۶۰ را با نام زنون (Xenon) یا XBOX ۲ به بازار معرفی کند، اما شرکت مایکروسافت برای این‌که طیف اثرگذاری این محصول را بیشتر برای مردم نمایان کند، نام ایکس‌باکس ۳۶۰را بر آن گذاشت.

عدد ۳۶۰ با توجه به لگوی رسمی کنسول می‌تواند واحد درجه داشته باشد که می‌خواهد مفهوم دربرگیرنده را برای کاربر خود القا کند. به این معنا که کاربر خود را در مرکز دنیای ساختگی توسط این کنسول حس خواهد کرد.
یک شنبه 30 مهر 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کیفیت تصویر کدامیک بهتر است؟ سرفیس یا آی پد؟

 

 

 

 

 

 

سرفیس RT مایکروسافت ، به نسبت آی پد اپل از صفحه نمایش با کیفیت تری برخوردار است و این به لطف مهندسینی است که سازنده این تبلت جدید هستند.
 
 در Reddit IamA که روز گذشته برگزار شد، مهندسین این کمپانی که سازنده سرفیس بودند همه تلاش خود را کردند تا به سوالات پرسیده شده درباره این تبلت پاسخ دهند. یکی از سوالات این بود که با توجه به تفاوت آی پد و سرفیس در مقدار رزولوشن صفحه نمایش، چرا خریدار باید تبلت مایکروسافت را به اپل ترجیح دهد؟ همانطور که می دانید سرفیس مبتنی بر ویندوز RT نمایشگری با وضوح تصویر 768* 1366 دارد در حالیکه وضوح تصویر آی پد فعلی 153* 2048 است.
استیون باتیچی یکی از مهندسین مایکروسافت به سرعت برای پاسخ دادن به این سوال زنگ را به صدا در آورد. باتیچی مدیر بخش علوم کاربردی این کمپانی است و به دلیل تخصصش برای توسعه تبلت مایکروسافت به کار گرفته شده است.
باتیچی با اشاره به این مسئله که وضوح تصویر تنهای یکی از فاکتورهای کیفیت نمایشگر است از ویژگی دیگر به نام  Modulation Transfer Function که ترکیبی از کنتراست و رزولوشن است صحبت کرد. وی گفت : بدون یک کنتراست خوب، وضوح تصویر پایین می آید.
باید گفت در این زمینه ، سرفیس مایکروسافت به خاطر فن آوری ClearType در بهترین حالت ممکن قرار دارد. باتیچی ادامه داد: میزان نور اتاق و بازتاب آن روی صفحه تاثیر زیادی بر کنتراست نمایشگر دارد. در واقع ، حتی مقدار کمی بازتاب نور هم می تواند تا حد زیادی کنتراست و در نتیجه رزولوشن تصویر را کاهش دهد. ما با استفاده از فن آوری ClearType Display تلاش کرده ایم تا با رویکردی سه جانبه مقدار رزولوشنی که کاربر تجربه می کند را افزایش داده و به علاوه سرفیس را به لحاظ میزان مصرف انرژی ، وزن و ضخامت بهینه سازیم.
باتیچی با نگاهی به سرفیس گفت: مقدار بازتاب نور در این تبلت چیزی در حدود 5.5 تا 6.2 درصد است.در حالیکه مقدار اندازه گیری شده بازتاب نور در آی پد حتی از 9.9 درصد هم بیشتر بود. وی افزود : هنگامی که ما آی پد و سرفیس را در اتاقی کاملا روشن در معرض دید و مقایسه تماشاگران قرار دادیم متوجه شدیم آنها جزئیات بیشتر و کیفیت بهتری را سرفیس مشاهده می کنند.
در این لحظه تماشاگر باهوشی از باتیچی پرسید : پس با این وجود چرا مایکروسافت تصمیم گرفت نسخه ویندوز پرو سرفیس را با رزولوشن بالاتری عرضه کند؟
باتیچی به این سوال پاسخ نداد ولی یکی از کاربران Reddit با فشار دادن زنگ وارد بحث شده و گفت : شاید مایکروسافت در این مورد نگران حفظ مقدار باتری نبوده است! او همچنین اظهار داشت: از آنجاییکه نسخه ویندوز پرو سرفیس برای کارکردن در محیط های حرفه ای طراحی شده ، شاید وضوح تصویر بالاتر مورد نیاز افرادی باشد که می خواهند در یک کنفرانس علمی مقاله ارائه دهند.
به هر حال دفاع باتیچی از تبلت ساخت کمپانی اش  و تلاش برای بهتر نشان دادن آن نسبت به تبلت های سایر کمپانی ها کاملا طبیعی بود. ولی واقعا اگر آی پد و سرفیس را کنار هم بگذارید به سختی می توانید با اطمینان بگویید کدامیک کیفیت بهتری دارند و در نشان دادن جزئیات قوی تر هستند. و با تمام این احوال کیفیت تصویر فقط یکی از فاکتورهایی است که می تواند افراد و کمپانی های مختلف را به خرید یک تبلت ترغیب کند!

 

یک شنبه 30 مهر 1391  7:17 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ارائه‎ی نرم افزار "دیده‎بان حریم خصوصی" در شبکه‎های اجتماعی

کارشناسان تکنولوژی کامپیوتری نرم‌افزار پیشرفته‌ای طراحی کرده‌اند که امنیت حریم شخصی را در "فیس بوک" افزایش می‌دهد؛ کاربران می‌توانند به سادگی و با دقت مشخص کنند که چه کسانی به سایت آنها دسترس داشته باشد.

گروهی از پژوهشگران در دانشکده‌ فنی شهر دارمشتات (آلمان) برنامه‌ای تولید کرده‌اند که به کاربران اجازه می‌دهد به شکلی ساده و مطمئن حریم حوزه شخصی خود را مشخص کنند. نرم‌افزاری به نام "دیده‌بان حریم خصوصی در فیس‌بوک" از دسترسی افراد بیگانه به اطلاعات کاربران "شبکه اجتماعی" جلوگیری می‌کند.

گروهی از کارشناسان در واحد مطالعات شبکه‌های اینترنتی و همچنین آموزشگاه انفورماتیک دانشگاه دارمشتات، با طرح این نرم‌افزار به کاربران امکان می‌دهند که با تعیین تنظیمات برنامه توسط چند رنگ، دسترسی به داده‌ها، اطلاعات و عکس‌های شخصی را محدود کنند.

 

تنظیمات نرم‌افزار یادشده با استفاده از چند رنگ آشنا، حوزه دسترسی افراد را به دلخواه تعیین می‌کند: رنگ سبز یعنی که دیدن اطلاعات برای تمام کاربران آزاد است. رنگ زرد، به نشانه‌ی اطلاعاتی که تنها برای دوستان قابل‌مشاهده هستند. رنگ آبی برای تنی چند از دوستان، و رنگ قرمز به این معنی که اطلاعات ثبت شده، تنها برای خود کاربر قابل دیدن است. این گونه اطلاعات را نمی‌توان ثبت کرد یا کپی آن را برای دیگران فرستاد.

طراحان نرم‌افزار می‌گویند که تنظیمات شخصی در فیس‌بوک به قدری پیچیده است که بسیاری از کاربران از آن غفلت می‌کنند. همین باعث شد که آنها به فکر تولید برنامه‌ای بیفتند تا کاربران بتوانند به سادگی و تنها با تعیین چهار رنگ، از حریم امنیت خود حفاظت کنند.

برنامه کامپیوتری "دیده‎بان حریم خصوصی در فیس‌بوک" که برای تولید آن یک سال و نیم کار صرف شده است، نه در خود "شبکه اجتماعی" بلکه در فضای مجازی به صورت مجانی موجود است.

این نرم‌افزار سودمند فعلا تنها روی مرورگر "موزیلا فایرفاکس" کار می‌کند، اما طراحان در نظر دارند به زودی آن را برای مرورگرهای "اینترنت اکسپلورر" و "گوگل کروم" نیز گسترش دهند.

یک شنبه 30 مهر 1391  7:17 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

چه بخش هایی منابع اصلی سود مایکروسافت هستند؟

چندی پیش در مراسمی که مایکروسافت اولین کامپیوتر ویندوزی اش (سرفیس) را معرفی می کرد، مدیرعامل این شرکت استیو بالمر گفت:
«ویندوز قلب و روح مایکروسافت است. از کامپیوترهای شخصی ویندوزی گرفته تا ویندوز سرورها یا ویندوز فون ها و ویندوز آزور.»

  اما با توجه به منابع سود و درآمدهای مایکروسافت در فصل مالی گذشته، به نظر می رسد که حداقل در حال حاضر گروه ویندوز مایکروسافت، قلب و روح آن نیست. زیرا بخش بیزنس یا تجاری مایکروسافت (که مجموعه آفیس هم بخشی از آن محسوب می شود) در سه ماهه گذشته تقریبا ۲ برابر سود بیشتری را عاید این شرکت کرده است.

یکی از دلایل کمتر بودن سود و منفعت ویندوز، آن است که مایکروسافت در حال گذار از ویندوز 7 به ویندوز 8 است. پیش بینی می شود که سود اجرایی ویندوز همزمان با به اوج رسیدن میزان فروش ویندوز 8 در سه ماهه جاری یا سال آینده، یک بار دیگر به اوج رسیده و تبدیل به قلب و روح مایکروسافت گردد.

Bill Koefoed مسئول بخش ارتباط با سهامداران مایکروسافت با خوشبینی تمام درباره پیش فروش ویندوز 8 صحبت می کند. او می گوید اگر شما پیش فروش ویندوز 8 را در بازه زمانی مشخص با پیش فروش ویندوز 7 مقایسه کنید، سبقت ۴۰ درصدی ویندوز 8 را شاهد خواهید بود. با توجه به این حقیقت که هنگام ارتقا به ویندوز 7 بسیاری برای فرار از ویستا به پیش خرید سیستم عامل جدید روی آوردند، می توان به فروش ویندوز 8 بسیار امیدوار بود و آینده ای بهتر از ویندوز 7 را برای آن به تصویر کشید.

درآمد مایکروسافت در فصل گذشته 17.4 میلیارد دلار بوده و هر سهم آن سود 0.65 دلاری را دریافت کرده است. البته نباید فراموش کرد که درآمد حاصل از پیش فروش ویندوز 8 و ارتقاء به آن، نیز در این گزارش حساب شده اند، در حالی که ویندوز 8 از فصل جدید وارد بازار خواهد شد.

 

یک شنبه 30 مهر 1391  7:18 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کاهش درآمد مایکروسافت در آستانه عرضه ویندوز ۸

سود مایکروسافت هم طی این مدت نسبت به سه ماهه سوم سال ۲۰۱۱ بیست و دو درصد کمتر شده و به ۴٫۴۷ میلیارد دلار کاهش یافته است.

انتشار چنین آمار نگران کننده ای در آستانه عرضه ویندوز ۸ به بازار باعث نگرانی مدیران مایکروسافت شده است. ویندوز ۸ شش روز دیگر به طور رسمی عرضه می شود و مهم‌ترین مشخصه این سیستم عامل لمسی بودن و حذف صفحه کلید و موشواره از آن خواهد بود.

استیو بالمر رییس مایکروسافت اخیرا عرضه ویندوز ۸ را نشانگر از راه رسیدن عصر جدیدی برای مایکروسافت اعلام کرد. وی افزود که با عرضه ویندوز ۸ شاهد از راه رسیدن برنامه ها و خدمات استثنایی خواهیم بود و فرصت ویژه ای برای مشتریان، برنامه نویسان و شرکای تجاری مایکروسافت فراهم می آید.

طی سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ درآمد واحد ویندوز و ویندوز لایو مایکروسافت هم ۳٫۲۴ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال قبل ۳۳ درصد کاهش نشان می دهد. البته درآمد واحد خدمات سرور و ابزار تجاری مایکروسافت به ۴٫۶۵ میلیارد دلار رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد رشد نشان می دهد.

مایکروسافت امیدوار است با عرضه ویندوز سرور ۲۰۱۲ شاهد رشد این ارقام باشد. همچنین در حال برنامه ریزی برای افزایش درآمد خود از محل تبلیغات آنلاین به میزان ۱۵ درصد برای هر سال است.

 

مایکروسافت

 

 

 

سه شنبه 2 آبان 1391  9:36 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار نرم افزار

اپل به تازگی نسخه جدید سیستم عامل OS X خود را ارائه کرده و یک بسته به‌روز‌رسانی نیز برای آن منتشر نموده است. از سویی ویندوز ۸ مایکروسافت که تغییراتی انقلابی نسبت به نسخه‌های قبلی داشته است، نیز راهی بازار شده است. همه این‌ها نوید یک رقابت بزرگ در عرصه سیستم عامل‌ کامپیوترهای شخصی را می‌دهد. ما در این مطلب تلاش کرده‌ایم تا با اطلاعات موجود، نگاهی اجمالی به این دو سیستم عامل محبوب  بیاندازیم. با سایبر تکنولوژی همراه باشید.


اوایل هفته گذشته، شرکت اپل بسته بروزرسانی مهمی برای OS X نسخه شیرکوهی، سیستم عامل رومیزی خود ارائه کرد. مایکروسافت نیز این هفته اعلام نمود که ویندوز ۸ را تا تاریخ ۲۶ اکتبر روانه بازار خواهد کرد. نسخه ای از خانواده ویندوز که با تغییرات گسترده همراه شده و نه تنها مناسب رایانه‌های رومیزی و همراه است بلکه می‌توان آن را بر روی تبلت ها نیز راه اندازی کرد. البته نسخه نهایی این سیستم عامل تنها یک روز پس از ارائه آن به شرکای تجاری به بیرون درز کرد و هم اکنون می‌توانید آن را دانلود کنید. حال پس از سال‌ها که این دو سیستم عامل شباهت ظاهری زیادی به یکدیگر داشتند، تفاوت‌ها آشکار شده و جای اشتراکات را گرفته‌اند.

در این مقاله سعی می‌کنیم با رجوع به نسخه آزمایشی ویندوز ۸، این گل سر سبد مایکروسافتی‌ها را با آخرین دستاورد یاران استیو جابز مقایسه نماییم.

 رویکردهای متفاوت برای نیل به اهداف مشترک

حقیقت آن است که هر دوی این سیستم عامل‌ها هدفی یکسان دارند، تیم طراح هر یک می‌کوشند تا تجربه کار با سیستم‌های رومیزی را به ابزارهای همراه نزدیک نمایند، اما فلسفه کار در دو سوی میدان متفاوت است. در حالی که اپل بسیاری از قابلیت‌های محبوب پلتفرم iOS خود (مربوط به گوشی آیفون، تبلت های iPad و دستگاه پخش موسیقی iPod) را در سیستم عامل رومیزی بکار می‌گیرد، می‌کوشد تا روایت رومیزی از برنامه‌های iOS را تولید نموده (همچون برنامه Messages) و آن را با سایرین یکپارچه نماید.

از سوی دیگر، مایکروسافتی‌ها می‌کوشند تا رویکرد همه جانبه‌ای را پیش گرفته و با اعمال تغییرات شگرف در سیستم عامل ویندوزشان، آن را برای رایانه‌های رومیزی و ابزارهای موبایل بهینه کنند. بدین ترتیب با تولید سیستم عامل دوگانه (هیبریدی) آن را می توان بر روی هر دوی این ابزارها نصب نموده و به کار گرفت. اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می‌شود که می‌بینیم رقابت این دو کمپانی بزرگ در دنیای تبلت‌های مبتنی بر پردازنده ARM نیز بالا گرفته و به زودی با معرفی تبلت سرفیس مایکروسافت شاهد جنگی تمام عیار خواهیم بود. عملیات یکپارچه‌سازی و همگام‌سازی مناسب در چنین شرایطی می‌تواند یک نقطه قوت برگ به حساب آید.

پس علی رغم اینکه هدف یکی است، شکافی بزرگ بین این دو سیستم وجود دارد و کاربر نهایی در آخر با دو اکوسیستم مختلف روبرو است که می‌تواند نیازهای متعددی از وی را رفع و رجوع نماید. در این مقاله می‌کوشیم تا از چهار منظر متفاوت به کارائی این دو بپردازیم که عبارتند از:

  •     اشتراک گذاری
  •     برنامه‌های کاربردی شخصی
  •    کار با عکس‌ها و تصاویر
  •     سرویس‌های ابری (کلاد)

بیایید به تک تک این چهار مورد از نزدیک نگاهی بیاندازیم. لازم به یادآوری مجدد است، با وجود آن که آخرین بروزرسانی سیستم عامل شیرکوهی هم‌اکنون در دسترس می‌باشد، هنوز خبری از ویندوز ۸ نیست و ممکن است تا آن زمان شاهد بروز تغییراتی در این سیستم عامل نیز باشیم.


اشتراک گذاری

این قابلیت در بدنه سیستم عامل شیرکوهی کارگذاری شده است به طوری که کاربر می‌تواند موارد دلخواه (همچون وب سایت‌ها، فایل‌های ویدئویی و غیره) را از طریق برنامه‌ای خاص به اشتراک بگذارد. جالب اینکه مرورگر سافاری نیز چنین قابلیتی را در خود دارد، و کاربر می‌تواند با مراجعه به منوی آبشاری ویژه‌، نوع اشتراک گذاری خود را برگزیند (همچون اشتراک در توئیتر، ایمیل و به زودی فیس‌بوک).

از این گذشته، برنامه Mail نیز با مرورگر سافاری یکپارچه شده تا روند اشتراک گذاری تسهیل گردد. بدین ترتیب اگر یک نشانی اینترنتی به نظرتان جالب آمد و خواستید آن را به اشتراک بگذارید، برنامه از شما می‌پرسد که آیا مایل به اشتراک لینک، محتوای کل صفحه، نسخه Reader آن (که فاقد عکس و آگهی و غیره است) و یا نسخه PDF صفحه هستید.

اما قابلیت اشتراک گذاری ویندوز ۸ به مراتب قوی تر است و این ویژگی یکی از پنج عنوان موجود در نوار Charms که بخشی اساسی از بدنه ویندوز است، لحاظ شده. پس هر زمان که کاربر اراده کند، فارغ از اینکه در خلال کار با کدام برنامه است می‌تواند با یک کلیک یا لمس کردن عنوان Share سریعاً اقدام به اشتراک گذاری نماید. در این حین فهرستی از برنامه‌هایی که این امکان را مهیا می‌کنند، به نمایش در خواهد آمد و این کاربر است که ابزار دلخواه را خود انتخاب خواهد کرد.

با وجودی که در حال حاضر این فهرست قدری محدود است (فعلاً فقط برنامه Outlook), اما قرار است همزمان با عرضه ویندوز ۸ موارد بیشتری چون فیس بوک و توئیتر نیز به این فهرست اضافه شوند. نکته مثبت اینکه برنامه‌ای که بیش از همه برای اشتراک گذاری استفاده شود، به طور خودکار به بالای فهرست منتقل خواهد شد.

هر دوی سیستم عامل‌های ویندوز ۸ و شیرکوهی این بخش از داستان را به توانائی توسعه دهندگان نرم افزاری واگذار کرده‌اند. اگر توسعه دهنده‌ای برنامه‌ای مشترک برای هر دوی این سیستم‌ عامل‌ها بنویسد، آنگاه می‌توان اشتراک گذاری یکسانی را بین دو سیستم‌عامل تجربه کرد. در سیستم OS X این برنامه نویس است که نحوه‌ی اشتراک گذاری را تعیین می‌نماید (استفاده از منوی آبشاری یا دکمه‌های رادیویی)، در حالی که ویندوز ۸ این قابلیت را به رابط گرافیکی خود مربوط می‌داند.

به نظر ما در این بخش، ویندوز از برتری خاصی برخوردار بوده و به شیرکوهی ترجیح داده می شود.



برنامه‌های کاربردی شخصی

هر دوی این پلتفرم ها مجهز به مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی شخصی دسترسی دارند که به کمک آنها می‌توان با دیگران ارتباط برقرار کرده و یا امور محوله را سازماندهی می‌کنند. برنامه Messages شرکت اپل که جایگزینی برای iChat است، می‌تواند پیام‌های شما را مستقیماً با گوشی و تبلت اپلی‌تان یکپارچه نماید، و نه تنها قادر است با نسخه همراه به خوبی کار کند، بلکه برنامه Calendar و Contacts (دفترچه تلفن) گوشی نیز از طریق سرویس iCloud همگام‌سازی می‌شوند.


ویندوز ۸ نیز دارای برنامه‌ای است که علی رغم اختلافات فاحش، دارای کارکرد مشابهی است. این برنامه که People نام دارد قادر است با حساب کاربری در فیس بوک همگام شده و کاربر را از جدیدترین رویدادهای مربوط به دوستان و آشنایان مطلع نماید. از این گذشته برنامه پیام‌رسان ویندوز ۸ شما را با دوستانتان که عضو فیس بوک یا Windows Live هستند مرتبط نگه می‌دارد. جالب اینجاست که اپل با تمام دبدبه و کبکبه‌ای که در مورد اشتراک گذاری محتوا دارد، فاقد پشتیبانی از سرویس فیس‌بوک است.

هر دوی این سیستم عامل‌ها برای تکمیل این خصوصیت تا پیش از پاییز امسال آماده نخواهند بود. مسلم است که ویندوز ۸ تا پیش از اکتبر هنوز عرضه نهایی نخواهد شد و iOS 6 نیز تا پیش از آن زمان و تا رفع کلیه مشکلات فنی برنامه Messages برای آیفون و تبلت iPad مهیا نخواهد بود.



کار با عکس‌ها و تصاویر

مایکروسافت کار با تصاویر را با برنامه Photos، به یکی از بخش‌های اصلی سیستم عامل خود مبدل ساخته است. این برنامه نه تنها قادر است تصاویری که در کامپیوترتان وجود دارد را نمایش دهد، بلکه قادر است با سرویس‌هایی چون فیس بوک، فلیکر و اسکای درایو نیز همگام شده و تصاویر موجود در همه این سرویس‌دهندگان را به سادگی نمایش دهد.


اپل نیز بیکار ننشسته و برنامه iPhoto را با تمامی تجهیزات مک مرتبط کرده است. iPhoto یکی از برنامه‌های مهم مدیریت و ویرایش تصاویر است که می‌تواند تمام عکس‌های موجود در ابزارهای مجهز به سیستم iOS تان را به کمک سرویس iCloud با OS X مجتمع نماید. این در حالی است که گرفتن تصاویر فلیکر و فیس بوک در ویندوز به عملیات خروجی گرفتن از تصاویر محدود شده است.

علی‌رغم مجهز بودن ویندوز ۸ به برنامه Paint که توانایی ویرایش تصاویر را مهیا کرده، در این بخش برنامه‌های اپل قدرتمندتر از مایکروسافت عمل می‌کنند. برنامه Photos مایکروسافت می‌کوشد تا مرجعی ساده برای اشتراک گذاری تمام تصاویر کاربر باشد در حالی که iPhotos اپل بیشتر به ابزاری تخصصی شباهت دارد.

حال انتخاب با شماست، می‌توانید تا تکمیل شدن سیستم عامل مایکروسافت، از اپل بهره شایسته و بایسته را ببرید.




سرویس‌های ابری (کلاد)

مقایسه سرویس‌های ابری موجود در ویندوز ۸ و شیرکوهی به مقایسه سیب و پرتقال می‌ماند، کاری که چندان منطقی به نظر نمی‌رسد! در حالی که مایکروسافت از SkyDrive که سرویسی قدرتمند و درجه یک برای ذخیره ابری انواع فایل‌ها، استفاده می‌کند، iCloud سرویس همگام‌سازی اپل است که تنها نوع خاصی از محتوا را در بین ابزارهای گوناگون یکسان نگه می‌دارد.

SkyDrive نه تنها قادر به نگهداری از انواع فایل بر فراز ابرهاست (شبیه سرویس گوگل درایو) بلکه دسترسی به فایل‌ها را در برنامه‌های گوناگونی میسر کرده است، به طوری که آفیس ۲۰۱۳ می‌تواند فایل‌های خود را به صورت پیش فرض در این سرویس ابری ذخیره نماید. پس کاربر قادر خواهد بود تا فایل‌های خود را از هر جا که دسترسی به اینترنت دارد مورد استفاده قرار دهد. جالب اینکه با این سرویس حتی فایل‌های مبنایی (Templates) نیز به طور مرتب توسط خود مایکروسافت به‌روز می‌شوند.

از سویی دیگر سرویس iCloud در شیرکوهی فایل‌های مورد استفاده کاربر را با سرورهایی که در بالای ابرهاست همگام کرده و فایل‌های تصاویر، تماس‌ها و تقویم را به نحوی همگام می‌کند که از تمامی ابزارها به آن دسترسی شایسته‌ای وجود داشته باشد. با این وجود، این سرویس نیز دارای محدودیت‌های خاص خود است. iCloud هنوز فایل‌های ویدئویی را همگام نمی‌نماید و سرویس تقویم آن مشابه گوگل نبوده و نمی‌تواند تمامی قابلیت‌هایش را بین ابزارهای گوناگون به اشتراک بگذارد. از این گذشته به دلیل عدم وجود ساختار فایلی، دسترسی کاربر به محتوای همگام شده ممکن نیست.

کدام بهتر است؟ این پاسخی است که به سلیقه و نظر شما باز می‌گردد که کدام فلسفه طراحی را برای رفع نیازتان مناسب می‌یابید. اینکه دسترسی به فایل‌ها برایتان اولویت دارد یا قابلیت ادامه کار از هر ابزاری مهم‌تر است. البته هر یک از این دو سرویس مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارند.



بررسی و ارزیابی نهایی

سال‌های سال رایانه‌ها ابزارهایی مجزا و به دور از هم بودند که چون جزایر مستقل هیچ ارتباط پایداری بین آن‌ها وجود نداشت. کارکرد هر یک از سیستم‌های مک و پی سی نیز با توجه به نیاز مخاطبان‌شان مشخص و تعریف شده بود، و با وجودی که رویکرد هر یک متفاوت بود، هدف نهایی رفع و رجوع نیازهای همین کاربران به شمار می‌رفت.

اما زمانه تغییر کرده و رایانه‌ها توانسته‌اند خود را به یکی از اجزای اصلی زندگی بشر بدل کنند. در دنیایی که در آن به سر می‌بریم با وجود ابزارهای همراه رنگارنگ و متنوع، کامپیوترها هستند که نقش پررنگ‌تری را در زندگی‌مان بازی می‌کنند. به همین خاطر ویندوز ۸ و سیستم عامل شیرکوهی می‌کوشند تا با تغییر رویکرد و روشی که در پیش دارند، به نحو شایسته‌ای نیازهای امروز بشر را رفع کنند.

در حالی که در ویندوز ۸ تغییرات شگرف بوقوع پیوسته (و پشتیانی آن از حرکات کاربر در کنار تغییرات بنیادین در رابط کاربری‌اش) آن را برای هر دو پلتفرم رایانه‌های رومیزی و تبلت ها به ابزاری مناسب تبدیل کرده است. اپل و شیرکوهی‌اش تنها به رایانه‌های رومیزی چشم دوخته‌اند تا با برقراری ارتباطی تنگاتنگ‌تر، تجربه کار در سایر ابرازهای اپلی را به این پلتفرم نیز وارد کنند.

با بروز این تغییرات گسترده در ویندوز و ثبات و پایداری بیش از پیش در OS X این پرسش مطرح می‌شود که این دو کمپانی بزرگ به کجا چشم دوخته‌اند و آمال و آلام نهایی‌شان در چیست!؟ نظر شما در این رابطه چیست، آیا رویکرد مایکروسافت و ویندوز ۸ می تواند شما را مجاب کند، یا اینکه به شیرهای کوهی خشمگین اپلی پناه می برید!؟
سه شنبه 2 آبان 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها