برترینها: مافین هویج و کدو سبز معطر یک مافین عالی برای فصل تابستان است. آنها کاملا معطر و خوشمزه و شیرین هستند. این مافینها در عین حال نرم و لطیف هستند و شما نمیتوانید در برابر خوردن آنها مقاومت کنید.
بله مافین ما یک نوع مافین ترکیبی است. کدو سبز و هویج هر کدام به تنهایی مافین خودشان را دارند، اما وقتی که با هم ترکیب شوند شما یک مافین سبزیجاتی عالی دارید که بیشتر شبیه به کاپ کیک نرم و لطیف است و نه یک غذا، چون مافین در اصل بیشتر جنبه غذا دارد. اگر میخواهید بدانید میتوان همانند مافین موزی در آنها از موز سیاه شده استفاده کرد یا نه باید بگویم که بله پاسخ شما مثبت است، اما وقتی که میخواهید یک مافین تابستانی داشته باشید که عناصر تابستانی در آن بیشتر باشند هویج و کدو سبز بهتر هستند.
این مافینها بخصوص برای بچهها خیلی جذاب خواهند بود. اگر بچههای شما به کلاسهای تابستانی میروند این مافینها یک غذای کمکی مناسب در کیف آنها خواهد بود. بخصوص برای آن بچههای غذایی که من میدانم اصلا کدو سبز نمیخورند فقط لو ندهید که در آنها کدو سبز ریختهاید اجازه بدهید خودشان طعمها را بشناسند. البته میتوانید در پایان تابستان و آغاز پاییز هم به آنها به عنوان تغذیه مدرسه هم نگاه کنید، ولی حالا اصلا دوست ندارم راجع به مدرسه صحبت کنم. بگذارید بچهها از تابستان لذت ببرند.
ادویههای مورد استفاده در کیک چه هستند؟
معمولا در شیرینیها، مافینها و انواع کیکها از ادویهای به نام فلفل شیرین یا فلفل پیمنتو استفاده میشود. این فلفل سیاه رنگ و گرد است و طعمی شیرین دارد و بومی کشور جامائیکاست. من خیلی به دنبال این فلفل گشتم، اما در کشور ما متاسفانه جزو موارد ناشناخته است بنابراین باید به ادویههای معمول کیک بسنده کرد. ادویههای پای یا کیک عبارتند از دارچین، جوز، هل و میخک. این مواد را با هم پودر کرده و ادویه کیک را درست کنید. حواستان باشد که مقدار جوز نباید زیاد باشد، چون بوی آن غلبه کرده و همچنین مصرف زیاد این ماده خطرناک است.
آرد سفید یا آرد گندم کامل؟
این مافین را هم میتوان با آرد معمولی کیک یا همان آرد همه کاره و هم با آرد گندم کامل درست کرد و هر دوی آنها خوب هستند. معمولا من توصیه به استفاده از آردهای مرغوب دارم، چون بافت آرد هر چه ریزتر باشد کیک یا شیرینی شما لطیفتر و پفتر خواهد شد این بخصوص برای کیک خیلی خوب است، اما برای نان مجبور به چنین کاری نیستیم. اگر میخواهید که یک مافین سالمتر و مغذیتر داشته باشید بهتر است از آرد کامل استفاده کنید. همچنین میتوانید مقداری از شکر را با شیره انگور یا خرما جایگزین کنید.
کاپ کیک یا مافین؟
اینها در واقع مافین هستند و شما نیازی به تزئین آنها با خامه ندارید، اما اگر بخواهید میتوانید آنها را به کاپ کیک تبدیل کنید و در قالب کاپ کیک بگذارید. آنها برای کاپ کیک هم به همان اندازه خوب هستند. اگر میخواهید بچهها متوجه وجود کدو در کاپ کیک نشوند، پوست آنها را بگیرید، اما اگر برای بزرگترها میخواهید درست کنید وجود رشتههای رنگی هویج و کدو سبز در آنها جالب توجه خواهد بود.
مواد لازم
- آرد سفید یا کامل: ۲ پیمانه
- بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر دارچین: ۲ قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوز: ۱/۴ قاشق چایخوری
- میخک: ۱/۸ قاشق چایخوری (اختیاری)
- شکر سفید: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- شکر قهوهای روشن: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۰ گرم (فشرده شده)
- روغن کانولا: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری (۹۰ میلی لیتر)
- سس سیب: ۱/۴ پیمانه، شیرین نشده
- تخم مرغ: ۲ عدد
- اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- هویج: ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)، پوست گرفته و رنده شده ریز
- کدو سبز: ۱ پیمانه (۱۵۶ گرم)، پوست نگرفته و رنده شده
- گردو: ۳/۴ پیمانه (۸۰ گرم)، اختیاری
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ مافین بگذارید.
۲. آرد، بیکینگپودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوز و میخک را با همدیگر به مدت ۲۰ ثانیه با همدیگر با یک همزن دستی فنری مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳. در کاسهای دیگر، شکر سفید و قهوهای، روغن کانولا (یا هر روغن مایع دیگر)، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را ریخته و با هم مخلوط کنید.
۴. هویج و کدو سبز رنده رشده را داخل این کاسه بریزید. مخلوط آرد و گردو را در صورت استفاده ریخته و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط کردن را با یک قاشق پلاستیکی و یا چوبی فقط در حدی که مواد با هم ترکیب شوند، بهم بزنید.
۵. مواد را داخل قالبهای مافین آماده شده بریزید. هر کدام را نزدیک به انتها پر کنید.
۶. قالب مافین را داخل فر بگذارید. اجازه دهید مافینها در فر بمانند تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را در آن فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید یعنی حدود ۲۰ تا ۲۴ دقیقه.
۷. بعد از این زمان، قالب را از فر خارج کرده روی توری شیرینی پزی بگذارید تا کاملا خنک شود. در صورت مصرف نشدن آنها را در ظرفی دردار گذاشته و نگهداری کنید.
منبع: cookingclassy