طرز تهیه ناگتمرغ در فر؛ خوشمزهتر از رستوران!
ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، در فر درست میشود بنابراین گزینهای سالمتر است.
برترینها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، در فر درست میشود بنابراین گزینهای سالمتر است. آنها خوشمزه و کاملا ترد هستند به طوری که هم بچهها و هم بزرگترها عاشقش میشوند.
ناگت مرغ در فر
ناگت مرغ در فر یک میلیون بار بهتر از آن چیزی ست که در رستوران میخورید و همچنین سالمتر است. این مدل با سینه مرغ ۱۰۰ درصد واقعی و بهداشتی بدون سرخ شدن درست میشود. میتوانید قطعات مرغ را به راحتی با دست برداشته و در سس مورد علاقهتان بزنید و خیالتان راحت است که مغز آن کاملا پخته شده است. آنها را با سالاد مورد علاقهتان یا سیب زمینی سرخ کرده در فر همراه کنید تا یک ناهار خوشمزه داشته باشید.
مواد تشکیل دهنده ناگت مرغ خانگی چه هستند؟
- سینه مرغ بدون استخوان: سینه مرغ را پوست و استخوان گرفته و چربیهای آن را نیز کاملا با قیچی یا چاقوی تیز جدا کنید.
- خرده نان سوخاری: برای درست کردن خرده نان سوخاری میتوانید مغز نانسفید را که استفاده نکردید و خشک شده در غذاساز بگذارید. روش دیگر این است که مقداری نانسفید برش زده را برداشته و لبههای برشته آن را جدا کرده و اسلایس کنید. هر برش نان تبدیل به ۴ اسلایس میشود. قبل از اینکار فر را با حرارت ۱۲۰ درجه سلسیوس گرم کنید. نانهای برش زده را در غذاساز بریزید تا خرد شود اگر غذاساز ندارید آنها را در مخلوط کن بریزید یا با رنده، رنده کنید. سپس این خرده نانها را در ظرفی کاغذ گرفته در فر بگذارید. بگذارید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند. هر ۵ دقیقه یکبار آن را بهم بزنید. برای جلوگیری از سوختن مرتبا آن را بهم بزنید. بعد بگذارید کامل خنک شود. آن را در ظرفی دردار ریخته و به مدت ۲ هفته نگهداری کنید. به مدت ۲ ماه میتوان در فریزر نگه داشت.
- روغنزیتون: روغنزیتون باعث افزایش رطوبت به نان شده و کمک میکند که رنگ آنها قهوهای شود.
- پاپریکا، پودر سیر، آویشن و فلفلقرمز: این ادویهها طعم خوبی به مرغ اضافه میکنند.
- تخممرغ: به عنوان یک چسب عمل میکند تا خرده نان به مرغ بچسبد.
مواد لازم
- سینه مرغ پوست و استخوان گرفته: ۷۰۰ گرم، تقسیم شده به قطعات مکعبی ۱ اینچی
- خرده نان سوخاری: ۲ پیمانه
- روغنزیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- آویشن خشک: ۳/۴ قاشق چایخوری
- فلفلقرمز تند: ۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم، فلفل تازه آسیاب شده باشد
- تخممرغ: ۲ عدد
طرز تهیه:
۱. فر را تا ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک توری بزرگ شیرینیپزی را روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچی قرار داده، روی توری را با اسپری آشپزی، اسپری کنید.
۲. پودر خرده نان سوخاری را در یک سینی ریخته، روی آن روغنزیتون بریزید و با انگشتانتان به هم بمالید تا به اندازه یکسان از روغن خیس شود. آن را توی سینی پخش کنید.
۳. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در فر بگذارید تا به میزان جزئی طلایی قهوهای شوند.
۴. آن را از فر بردارید و با قاشق وسط سینی جمع کنید، پاپریکا، پودر سیر، فلفلقرمز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا مزه دار شود. با قاشق بهم بزنید.
۵. در کاسهای، تخممرغها را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل بهم بزنید.
۶. تکههای مرغ را داخل تخممرغ بزنید سپس داخل ظرف خرده نان بگذارید. نانها را در عین حال که داخل خرده نان میزنید، فشار دهید تا خرده نانها خوب به آنها بچسبند.
۷. تکههای مرغ را روی توری داخل سینی بگذارید. بین تکههای مرغ فاصله بگذارید.
۸. در فر از پیش گرم شده بگذارید بپزید تا زمانی که وقتی دماسنج آشپزی را در آن فرو میکنید، ۱۶۵ درجه فارنهایت را نشان دهد و این کار حدود ۱۵ تا ۱۹ دقیقه طول میکشد. آنها را گرم سرو کنید.
نکات مهم
- با چه سسی میتوان سرو کرد: سس خردل و عسل. سس باربکیو، سس هزار جزیره، سس چیلی شیرین، سس بلوچیز، سس کچاپ و کلا هر سسی که مورد علاقه شماست.
- افزودن پنیر پارمزان: بله برای افزودن به طعم آن میتوان پنیر پارمزان را جایگزین ۱/۲ پیمانه خرده نان سوخاری کرد. این کار را بعد از اینکه خرده نان را در فر سوخاری کردید و کمی خنک شد، انجام دهید. میتوانید به جای پاپریکا، آویشن و فلفلقرمز تند، ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی اضافه کرد.
- سرخ کردن ناگت مرغ: میتوان این ناگتها را سرخ کرد. برای اینکار ۱/۲ پیمانه روغن داخل ماهیتابهای بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید. حدود ۴ تا ۵ دقیقه هر طرف آن را بپزید.
- اگر به خامی مرغ حساس هستید میتوانید آن را حدود بیستدقیقه از قبل بپزید. در غیر اینصورت نیازی به پخت نیست.
منبع: cookingclassy