طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار
پودر چیلی یکی از ادویههای مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذاهای ما هم کاربرد داشته باشه.
وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: پودر چیلی یکی از ادویه های مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذاهای ما هم کاربرد داشته باشه. این ادویهی خوشعطر و بو خوراکهای گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراکهایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوشطعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه رو درست کنین و ازش برای طعم دادن به غذاهاتون استفاده کنین.
مواد لازم
- پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
- اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. حالا همهی ادویهها رو داخل یه کاسه بریزین.
۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلیای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویههای داخلش بر طبق سلیقهتون تغییر بدین.
نکات:
- برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمهایهای قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمهای خشک کنید و پودر کنید.
- در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.