روش پخت کیک خیس با سس داغ
در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک خیس با سس داغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک خیس با سس داغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک:
۳ عدد تخم مرغ بزرگ (اگه کوچیک بودن ۴ تا)
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن
۵۰ گرم کاکائو
۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
یک پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری آرد
بیشتربخوانید
- آموزش آشپزی؛ از آش ۴۰ گیاه و خلال پلو تا بستنی عسل و لیمو ترش با کیک باقلوا + تصاویر
مواد لازم برای سس:
۱.۵ پیمانه شیر
۱ پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
۵۰ گرم کاکائو تلخ که بسته به ذائقه میتونین درجهی تلخیشو کم و زیاد کنین.)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب میزنیم. شیر رو اضافه میکنیم و همچنان میزنیم. مواد دیگه را چند بار الک میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم. قالبمونو چرب میکنیم و موادو داخلش میریزیم اول توی فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه میزاریم بپزه تا یکم پف کنه بعدش دما رو میکنیم ۱۵۰ درجه و میزاریم خوب بپزه. مواد سس را مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم. بعد از پخت کیک سسمون رو تا داغه روی اون میریزیم.
منبع: آشپزباشی