0

من حتما ماسک می زنم .....

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

من حتما ماسک می زنم .....

رعایت قواعد بهداشتی مقابله با کرونا در جلسات کاری توسط رهبر انقلاب

من حتما ماسک میزنم...

رهبر انقلاب

رهبر انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری روز هفتم تیرماه ۹۹ با مسئولان قضایی نسبت به عدم استفاده از ماسک توسط برخی مسئولین که در اجتماعات حاضر می‌شوند، گلایه کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه رهبر انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری روز هفتم تیرماه ۹۹ با مسئولان قضایی نسبت به عدم استفاده از ماسک توسط برخی مسئولین که در اجتماعات حاضر می‌شوند، گلایه کردند و گفتند: اگر دو سه نفر دور من باشند، بنده هم حتماً ماسک میزنم، کما اینکه آدم می‌بیند این ماسک زده نمی‌شود؛ خب وقتی که شما که مسئول دولتی هستید، در یک اجتماع مردمی ماسک نمی‌زنید، این جوانی هم که در خیابان دارد راه می‌رود و حوصله‌ی ماسک ندارد، تشویق می‌شود که نزند.

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در پی این تذکر و توصیه رهبر انقلاب درخصوص استفاده از ماسک، تصویری از جلسه‌ی کاری اخیر ایشان را که نشان‌دهنده اهتمام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به استفاده از ماسک و رعایت قواعد بهداشتی توصیه شده است، منتشر می‌کند.

من هم ماسک می زنم .....
پنج شنبه 12 تیر 1399  12:27 AM
تشکرات از این پست
maryam35444
maryam35444
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 755

پاسخ به:من حتما ماسک می زنم .....

چرا باید ماسک بزنیم 

بر اساس مطالعات انجام شده میزان پخش قطرات بزاق دهان  افراد در هنگام صحبت کردن با دیگران ۱۰ برابر بیشتر از زمان نفس کشیدن است و این مسئله سبب انتشار  احتمالی ویروس کرونا در هنگام محاوره با دیگران می شود.

فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک توسط  افراد تا حد زیادی باعث پیشگیری از ابتلا به کرونا توسط قطرات تنفسی می‌شود. میزان ابتلا به کروناویروس با استفاده از ماسک حدود ۹۰ درصد کاهش پیدا می‌کند

پنج شنبه 12 تیر 1399  4:07 PM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi
دسترسی سریع به انجمن ها