0

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی کودکان

 
saraalighanbari1360
saraalighanbari1360
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1389 
تعداد پست ها : 9838
محل سکونت : fars

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی کودکان

 

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی کودکان

 
طرز تهیه سوپ سرماخوردگی کودکان این بخش شامل 2 نوع سوپ مقوی و عالی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی های مکرر کودکان می باشد که دستور تهیه آنها را در آشپزخانه نمناک می خوانید.
طرز تهیه سوپ سرماخوردگی کودکان
سوپ سرماخوردگی
 
 
 
مواد لازم برای تهیه سوپ روغن کنجد و مرغ
مرغ                       200 گرم
رشته فرنگی            1 فنجان
روغن کنجد              3 قاشق غذاخوری
شوید ساتوری شده   3 قاشق غذا خوری
پیاز نگینی شده        1 عدد متوسط
آب                        5 لیوان
لیمو عمانی             1 عدد
نمک و ادویه به خصوص زردچوبه  به مقدار لازم
 
طرز تهیه:
این سوپ به دلیل اینکه این سوپ برای پیشگیری از سرما خوردگی تهیه می شود تمام مواد داخل آب پخته می شود. به این صورت که بعد از اینکه نیم ساعت مرغ را آب پز کردید مواد را داخل ظرف مورد نظر برای طبخ سوپ بریزید و همه را با هم طبخ کنید. مصرف این سوپ در یکبار در روز بسیار توصیه می شود.
 
 سوپ سرماخوردگی
 
طرز تهیه سوپ شلغم
 
موادلازم :
آب ماهیچه یا آب مرغ             3 -4 لیوان
هویج نگینی خردشده             یک عدد تقریبا بزرگ
جو پرک                              یک فنجان
برنج (نیم دانه)                      یک قاشق غذاخوری پر 
رب گوجه فرنگی                    به میزان دلخواه
گشنیز و جعفری                   به میزان لازم
سیب زمینی                        یک عدد کوچک نگینی خرد شده
شلغم نیم پز با آب                 5 عدد خرد شده
رشته فرنگی                       به میزان لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه          به میزان لازم
 
طرز تهیه:
آب گوشت را با هویج و پرک و برنج و ادویه و سیب زمینی و روغن را بپزید با شعله کم و و قتی تاحدودی پخت شلغم را اضافه کنید و وقتی حسابی لعاب انداخت و غلیظ شد رب و رشته و سبزی را به ترتیب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب جا بیافتد و بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ سرماخوردگی

سوپ سرماخوردگی جزو غذای کودک میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ سرماخوردگی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

یک شنبه 8 تیر 1399  8:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها