- ظروف سرامیکی : به جرات میتوان گفت که ظروف سرامیکی جزء سالمترین و بیخطرترین ظروف برای پختوپز بهشمار رفته و توانستهاند تایید کارشناسان مختلف را در حوزه سلامت بهدست آورند . ظروف سرامیکی در واقع ظروفی از جنس سفال هستند که در گرمای بسیار زیاد پخته شده و با لایهای از ماسه کوارتز پوشیده شدهاند . این ظروف به دو دسته تقسیم میشوند که دسته اول ظروف صددرصد سرامیکی و دسته دوم، ظروفی با پوشش سرامیک را در بر میگیرد . ظروف صددرصد سرامیکی در دماهای بسیار بالا نیز عملکرد بسیار مناسبی داشته و به هیچ عنوان بخارات و مواد سمی از خود منتشر نمیکنند و این موضوع یکی از مهمترین مزیتهای آنان نسبت به دیگر ظروف آشپزی بهشمار میرود .
- ظروف چدن : این ظروف سالیان سال است که در آشپزخانهها حضور داشته و جزء کاربردیترین ظروف سلامت برای پختوپز بهشمار میروند . ظروف چدنی نیز مانند ظروف سرامیکی به دو دسته تقسیم شده و به صورت معمولی یا با روکش مینا به بازار عرضه میشوند .
- ظروف مسی : ظروف پختوپز مسی از ظروف چدنی نیز قدیمیتر بوده و یکی از محبوبترین ظروف سلامت برای آشپزی محسوب میشوند . این ظروف با انتقال گرمای بسیار مناسبی که دارند، کار آشپزی را برای شما بسیار راحت کرده و لذت این کار را برایتان دوچندان میکنند .
- ظروف استیل : دوام بالا و سلامت، جزء مهمترین مزایای ظروف استیل بوده و سبب رواج استفاده از این ظروف در آشپزخانهها شدهاند . این ظروف در مقابل عواملی چون خوردگی و خراش نیز بسیار مقاوم بوده و تا سالهای سال، شما را از خرید ظروف جدید بینیاز خواهند کرد .
ظروف آشپزخانه سام ست