شیرینی مربایی انگشتی، یکی از انواع شیرینی خشک است. تهیه این شیرینی ساده و راحت است و علاوه بر این شکل، شیک و زیبا هم هست. این شیرینی مربایی قدیمی است. البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم شیرینی مربایی را با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای۵۰نفر
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
کره ۸۰ ۱ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا یکدست شود
بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد الک شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم( مخلوط کردن زیاد باعث پهن شدن خمیر در هنگام پخت میشود.)
۲- از خمیر به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در سینی چرب و آرد پاشی شده میگذاریم.
۳- با هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.
۴- در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد میگذاریم.
۵- بعد از فر در آورده ، وقتی خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو یا مارمالادمی ریزیم.