شاید باورکردنی نباشد، اما غازها هم پرستار بچه استخدام میکنند. استخدام پرستار بچه بین انسانها کاری متداول است، اما این که بدانیم غازها نیز چنین کاری انجام میدهند میتواند بسیار جالب باشد.
ماجرای جالب استخدام پرستار بچه توسط غازها را یک روستایی خوش ذوق که اهل عکاسی است کشف کرده است. وی که اهل ساسکاچوان کانادا است حین پیاده روی اطراف رودخانه ساسکاچوان یک غاز مادر را دید که دهها بچه غاز را هدایت میکرد.
وی که دایگوت نام دارد میگوید: «من مثل هر شب در حال پیاده روی در کنار رودخانه بودم و البته حضور غازهای زیادی را نیز میدیدم، زیرا آنها از جنوب میآیند و به دنبال مکانی برای لانه سازی هستند؛ بنابراین سعی کردم از آنها عکاسی کنم در این حال، یک گروه بزرگ از غازها را دیدم که به یک غاز مادر چسبیده بودند آنها را شمردم و دیدم ۱۶ عدد هستند. از تعداد زیاد بچه غازها تعجب کردم و از بچه غازها عکاسی کردم. اما روز به روز به تعداد بچه غازها اضافه میشد.»
دایگوت یک روز ۲۵ جوجه را شمارش کرد، سپس روز بعد ۳۰ غاز و روزی دیگر ۴۷ بچه غاز را مشاهده کرد. سپس دایگوت متوجه شد درواقع این مادر شگفت انگیز مسئول مراقبت از جوجههای از بسیاری از خانوادههای مختلف است و به نوعی پرستار بچه محسوب میشود.
دایگوت در این خصوص گفت: «با دیدن این غاز حس میکردم برای پرستاری ساخته شده است. او بسیار شگفت آور بود و با صبوری بچه غازها را هدایت میکرد.»
انتخاب