0

غذاهای سریع و آسان تابستانی

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

غذاهای سریع و آسان تابستانی

 

 

به خاطر گرمی‌هوا بسیاری از ما اشتها و میل كمتری برای غذا خوردن داریم . پس به جاست كه تعدادی غذای سبك كه راحت هم آماده می‌شوند را فقط در چند دقیقه حاضر كنیم.

 

 

غذاهای سریع و آسان تابستانی

هرچه به اواخر بهار و اوایل تابستان نزدیك می‌شویم ،‌روزها بلندتر شده و ما هم كارهای بیشتری برای انجام دادن در بیرون داریم. به عنوان مثال می‌توان فعالیت‌های ورزشی یا باغبانی را نام برد .در نتیجه زمان كمتری برای آماده كردن غذا خواهیم داشت و به خاطر گرمی‌هوا نیز بسیاری از ما اشتها و میل كمتری برای غذا خوردن داریم . پس به جاست كه تعدادی غذای سبك كه راحت هم آماده می‌شوند در آستین داشته باشیم تا بتوانیم مثلاً شام را فقط در چند دقیقه حاضر كنیم.

غذاهای زیر را كه از پایگاه داده هایمان با نام سالم ترین غذاهای جهان گرفته شده اند، امتحان كنید. این غذاها اصلاً و یا مقدار كمی‌ به پختن احتیاج دارند-بیشتر مدت زمان درست كردن آنها صرف تهیه و مخلوط كردن مواد لازم می‌شود . بنابراین شما مجبور نیستید كه مدت طولانی كنار اجاق گاز بایستید - همچنین آنها آنقدر مقوی هستند كه به عنوان یك غذای كامل مصرف شوند ، مخصوصاً وقتی كه شما به دنبال غذاهای سبك باشید. در این دستورها از فواید انواع سبزیجات تازه ای كه در تابستان موجود می‌باشند نیز سود برده می‌شود.

 

لذت ببرید!

1.سالاد مرغ شرقی : مرغی كه برای این سالاد استفاده می‌شود ، می‌تواند از قبل پخته شده باشد كه این كار مدت آماده كردن غذا را 10 تا 15 دقیقه كاهش می‌دهد .در این مقاله به آموزش این سالاد می‌پردازیم
2. سالاد میگو و آووكادو

 

3.سالاد سیسار : برای داشتن سالادی مقوی تر ، مقداری مرغ یا ماهی كباب شده نیز اضافه كنید. هم مرغ و هم ماهی می‌توانند از قبل پخته شوند.

4.مخلوط سبزیجات بخار پز شده

5.سالاد پاستای مدیترانه ای

 

سالاد مرغ آسیایی

در عین لذت بردن از تركیب طعم های مختلف ، شما می‌توانید از فواید سبزیجات دریایی نیز سود ببرید.

زمان پخت : 20 دقیقه

مواد لازم : ( برای 4 نفر )  

5 فنجان كلم برگ كه نازك خردشده است.

2 عدد سینه مرغ بدون استخوان ، با پوست

0/5 فنجان هویج رنده شده

0/5 فنجان پیازچه ریز شده

0/5 فنجان بادام خرد شده

یك چهارم فنجان گشنیز ریز شده

2 قاشق سوپخوری كنجد بو داده شده

سس

 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافه

2 قاشق سوپخوری سس سویا

یك چهارم فنجان سركه

3 قاشق سوپخوری عسل

مقدار كمی‌فلفل دلمه ای قرمز كه باریك خرد شده باشد

نمك و فلفل سفید برای مزه دار شدن

 

روش تهیه

1. فر را از قبل گرم كرده و سینی فر را در طبقه وسط بگذارید به طوری كه 18 سانتی متر با شعله فاصله داشته باشد.مرغ را با نمك و فلفل طعم دار كنید.

2. وقتی سینی فر به اندازه كافی داغ شد ( حدود ده دقیقه) ، از فر درآورده و شعله آن را كم كنید. مرغ را در سینی گذاشته به شكلی كه پوست مرغ به سمت بالا باشد و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بپزد كه البته این مدت به ضخامت گوشت مرغ نیز بستگی دارد. این روش سریع كباب كردن است.بعد از پخت وقتی مرغ كمی‌خنك شد ، پوستش را جدا كرده و آن را به تكه های كوچك تقسیم كنید.

3.كلم را باریك خرد كرده و هویج را رنده كنید. هویج به راحتی در غذا ساز با پره رنده كننده ، خرد می‌شود.در غیر اینصورت می‌توانید آن را با دست كوچك و نازك كنید.

گشنیز و پیازچه را ریز كرده و به مخلوط بادام خرد شده ، كلم و هویج اضافه كنید . آب اضافه جلبك را گرفته و در صورت لزوم آن را خردكرده و بعد به سالاد اضافه كنید.

4. روغن زیتون، سس سویا ، سركه ، عسل ، تكه های فلفل دلمه ای ، نمك و فلفل سفید را با هم مخلوط كنید و به كلم و مرغ اضافه كنید. و در آخر كنجد را بر روی مواد بپاشید .( شما می‌توانید كنجد بو داده شده آماده را از بیرون تهیه كنید.)

 

نكته های آشپزی سالم :   

سینه مرغ خیلی سریع خشك می‌شود . جدا نكردن پوست تا پایان پخت و زیاد نپختن آن از این امر جلوگیری می‌كند.با نگه داشتن پوست مرغ تا آخرین مرحله پخت ،‌سینه ها مرطوب و خوش طعم باقی می‌مانند. كباب كردن سینه مرغ در فاصله 18 سانتی  از شعله با حرارت كم بسیار مهم است .با این كار سینه ها كامل می‌پزند بدون اینكه رویشان بسوزد و یا خشك شوند .  در ضمن با گذاشتن آنها بر روی سینی بسیار داغِ فر ، آب خود را از دست نمی‌دهند.

نمودار مواد مغذی

 

مقدمه ای بر نمودار سیستم ارزشیابی دستورات غذایی

برای كمك به شما كه بهتر بتوانید دستورالعمل های غذایی را بشناسید ، با استفاده از تمركز بر روی مواد مغذی و كالری های آنها ، ما سیستم ارزشیابی دستورات غذایی را ایجاد كرده ایم . این سیستم ما را در تعیین دستوراتی كه از لحاظ مواد غذایی خاصی غنی هستند ، یاری می‌كند . نمودار زیر مواد مغذی را نشان می‌دهد كه سالاد مرغ آسیایی در تأمین آنها منبعی عالی ، خیلی خوب و یا خوب می‌باشد. ( زیر نمودار شما جدولی می‌بینید كه این خصوصیات را نشان می‌دهد .)

چنانچه یكی از مواد مغذی درلیست قید نشده باشد ،‌لزوماً به این معنا نیست كه دستور غذایی شامل این ماده نیست بلكه به این معنی است كه این ماده غذایی به اندازه كافی در دستور مورد نظر نیست كه بتوان آن را در ارزشیابی شركت داد. برای مطالعه دقیق تر نمودار ، لازم است نگاهی به مواد لازم و تعداد نفراتی كه با این سالاد سرو می‌شوند ، انداخته شود . سیستم ارزشیابی ما بر اساس غذای یك نفر است .برای مثال اگر دستور برای 4 نفر باشد ، شما میزان مواد مغذی را در نمودار خواهید دید كه با خوردن یك چهارم مواد لازم این سالاد به دست می‌آیند.حالا به سراغ خود نمودار می‌رویم ؛ شما در كنار اسامی‌مواد مغذی ، مقدار آنها ، درصد ارزش غذایی روزانه ای كه این مقدار پیشنهاد می‌كند(D%)  ، تراكم مواد مغذی كه برای این لیست محسوب شده است و ارزشیابی كه ما در سیستم ارزیابی خود ایجاد كرده ایم ، را می‌توانید مشاهده كنید. اكثر ارزشیابی های ما در مورد مواد مغذی بر اساس استانداردهای طبقه بندی مواد غذایی دولت می‌باشد.

 

سالاد مرغ شرقی

برای یك نفر

336.31 گرم

376.36 كالری

مواد مغذی

مقدار

%DV

تراكم مواد مغذی

سیستم ارزشیابی        سالم ترین غذاهای جهان

اسید آمینه

0.39 گرم

121.9

5.8

عالی

ویتامین آ

5695.56 واحد بین المللی

113.9

5.4

عالی

ویتامین ب3

(نیاسین)

15.00 میلی گرم

75.0

3.6

عالی

ویتامین كا

54.52 میلی گرم

68.2

3.3

خیلی خوب

پروتئین

33.58 گرم

67.2

3.2

خیلی خوب

ویتامین سی

38.87 میلی گرم

64.8

3.1

خیلی خوب

ویتامین ب6

1.02 میلی گرم

51.0

2.4

خیلی خوب

فسفر

386.81 میلی گرم

38.7

1.8

خوب

فولیت

(نوعی ویتامین ب محلول در آب)

131.53 میكرو گرم

32.9

1.6

خوب

سلنیوم

22.48 mcg

32.1

1.5

خوب

منیزیم

115.18 میلی گرم

28.8

1.4

خوب

منگنز

0.55 میلی گرم

27.5

1.3

خوب

فیبر

6.40 گرم

25.6

1.2

خوب

 
 
 
 
جمعه 23 خرداد 1399  11:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها